Igrače iz otroštva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
ja jest sm mela puncko Majo, pa je bla skoz z mano. zdej jo ma pa necakinja in lepo skrbi zanjo.
apak se zmer mam pa fullll plisastih igrac in na dve sm ful navezana imata skriti pomen oz. spomin
apak se zmer mam pa fullll plisastih igrac in na dve sm ful navezana imata skriti pomen oz. spomin
Zadnjič spremenil dasa, dne 19. Mar. 2005 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz sem tudi imela veliko plisastih igrack, vendar mi je bil najbolj pri srcu E.T. ki je bil iz umetnega usnja in se danes ze cel lusci Se vedno ga imam, danes mi ni vec vsec, ker je cel luskav mama mi je pa rekla da nisem sla nikamor brez njega
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Moje najljubše so ble Barbike pa to... Še zdej jih mam povsod, pa Barbi hišo in avto in...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst sm mela tud ful veliko flišastih igračk. Moji mami pa to očitno ni bilo všeč in vsake toliko časa sm morala oddati nekaj pliškov....takrat itak nism vedla, kaj delam. Zdj bi jih pa ful rada vidla, k to so eni lepi spominčki ne.
HASTA LUEGO
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Mela sm zlo dosti plisastih igrack..vecino mam se danes..baje, da sm mela najraje neko veliko cebelico..ocitno tako zelo, da sem jo raztrgala, saj je ni vec
Drugace pa sm zbirala igracke iz kinder jajcke, happy hippos, crazy crocodiles, itd
Drugace pa sm zbirala igracke iz kinder jajcke, happy hippos, crazy crocodiles, itd
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov