Igrače iz otroštva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
najljubsa mi je bila puncka Nina...
drugace sem pa imela ogromno igrac, raznoraznih... se vedno se nekje v vreci...
drugace sem pa imela ogromno igrac, raznoraznih... se vedno se nekje v vreci...
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
hmm neki plišastih igrač je še ostalo.. vse so v vreči pospravljene. Ne smem jih met zdraven zaradi alergije. Drgač od "večjih" igrač mi je ostal en dojenček ki sm mu dala ime Ramajana .. in je bla ta punčka že invalid, ker ji je ena prasica roko strgala Pol je to mama zašila, sam nebom nikoli pozabla kok sm jokala.. hahahaha. No ta dojenček mi tko največ pomeni in jo ne mislim dat stran nikoli!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Uhh... tudi jaz še imam barbike, plišaste igrače in celo prvo igračko v mojem življenju (malega pajacka). Najbolj pa sem navezana na punčko Nino. Posebej zato, ker je denar dala babica (takrat še edina živeča od starih staršev). Sem jo baje gledala in govorila: ni - na, ni - na, ni - na. In tako je dobila ime Nina, ki ga ima še danes. Mami ji je pred leti spletla boxarice, krilo, spodnjo majčko, majico in copatke. Je prava mala lepotička, ki ima svoj prostor v moji sobi .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
hehe ne vem kok to da vas je tok velik dalo punčkam ime Nina Mogoč zarad une pesmice, nina nana, punčka je zaspana... ko sm jo js nonstop u otroštvu poslušala pa ime Nina zveni tk za take male punčke to je res, ne vem kok bom js ko bom že stara in bom babica Nina se bo mal čudn čulo... Sam takrat bojo pa pomoje otroci spet Frančke pa Tončke pa Micke... kr bomo use babice Nine pa Sare pa Tjaše pa Maje.... Se bo mal zamenjala popularnost imen glede na starost
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst sm mela tolko pliškotov .. ko sm bla stara kakih 6 let sm jih včasih zvečer vse zložla na posteljo in jih pokrila z odejo in pol valda ni blo nič placa zame, ker so igrače zavzele celo posteljo ...
pol sm jih mela še en cajt, ker se kar nism mogla ločit od njih ..
pred ene 2 al 3 leti sm pa skoraj vse dala stran (na Karitas), ker sem alergična na pršice ...
obdržala sm jih samo ene par najljubših:
pando, ki sm jo dobila od očeta ko sm se rodila .. pol eno miš ki mi jo je tudi oče kupu - za 4. rd se mi zdi, in sm ji dala ime Topogiggio (primorkam bo bolj znana ta beseda) .. dva kužka ful mehka - enga dobila od bivše sošolke in enga od bivše cimre ... lisico - dobila od bivše cimre za 18. rd in sm jo poimenovala po vzgojiteljici v internatu .. pa še enga kužka ki laja (fulll mi je bil všeč ko sm ga vidla v trgovini ker ma taakee leeepe očke .. in pol mi ga je kupla mama, ko sm bla jeseni v bolnici)
evo še fotka mojih 'zverin' ... tukej dva mankata ker sta bogvekje pod posteljo ...
Topogiggio, Panda, kuža ki sm ga dobila od cimre (z njim tudi spim), kuža Huskey ki sm ga dobila od mamice in laja
drugače sm mela pa tudi ful barbik, ampak jim je moj mlajši brat pol odtrgal okončine jst sm jih pa še prej postrigla in jim pobarvala lase z alkoholcem
pa lego kocke sm mela .. tudi full .. pa jih mamo še zdej - kadar pride kateri od bratrančkov, se ful rad igra z njimi ...
ampak najraje sm se pa igrala z avtomobilčki te mam tudi še vse doma - za bratrančke ....
in mela sm tudi cicciobellota (gor po slo mate babyborna) in voziček in je šou povsod z mano, ime mu je blo pa Uroš, tko kot sosedinemu (pač pomanjkanje domišlije) ...
pa ful sm rada hodla na en otroški sejem v Izolo - na vhodu si dal tri igrače v škatlo (kao vstopnina) in si dobil tri kupončke .. in pol je blo tam ful stojnic polnih igrač in vsak kuponček si lahko zamenjal za eno igračo ..
aja, Aloha: peluši = pliškoti (po primorsko )
pol sm jih mela še en cajt, ker se kar nism mogla ločit od njih ..
pred ene 2 al 3 leti sm pa skoraj vse dala stran (na Karitas), ker sem alergična na pršice ...
obdržala sm jih samo ene par najljubših:
pando, ki sm jo dobila od očeta ko sm se rodila .. pol eno miš ki mi jo je tudi oče kupu - za 4. rd se mi zdi, in sm ji dala ime Topogiggio (primorkam bo bolj znana ta beseda) .. dva kužka ful mehka - enga dobila od bivše sošolke in enga od bivše cimre ... lisico - dobila od bivše cimre za 18. rd in sm jo poimenovala po vzgojiteljici v internatu .. pa še enga kužka ki laja (fulll mi je bil všeč ko sm ga vidla v trgovini ker ma taakee leeepe očke .. in pol mi ga je kupla mama, ko sm bla jeseni v bolnici)
evo še fotka mojih 'zverin' ... tukej dva mankata ker sta bogvekje pod posteljo ...
Topogiggio, Panda, kuža ki sm ga dobila od cimre (z njim tudi spim), kuža Huskey ki sm ga dobila od mamice in laja
drugače sm mela pa tudi ful barbik, ampak jim je moj mlajši brat pol odtrgal okončine jst sm jih pa še prej postrigla in jim pobarvala lase z alkoholcem
pa lego kocke sm mela .. tudi full .. pa jih mamo še zdej - kadar pride kateri od bratrančkov, se ful rad igra z njimi ...
ampak najraje sm se pa igrala z avtomobilčki te mam tudi še vse doma - za bratrančke ....
in mela sm tudi cicciobellota (gor po slo mate babyborna) in voziček in je šou povsod z mano, ime mu je blo pa Uroš, tko kot sosedinemu (pač pomanjkanje domišlije) ...
pa ful sm rada hodla na en otroški sejem v Izolo - na vhodu si dal tri igrače v škatlo (kao vstopnina) in si dobil tri kupončke .. in pol je blo tam ful stojnic polnih igrač in vsak kuponček si lahko zamenjal za eno igračo ..
aja, Aloha: peluši = pliškoti (po primorsko )
Let's swim to the moon .....
-
...Princeska... - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem bila nora na Barbike, nisem hotela niti slišat za kaj drugega
Baby if I act like that, flipping my blond hair back...
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Jst sem imela eno punčko Urško (taka frajerka s skodranimi modrimi lasmi ), pa barbapapo, legokocke so ble tud zakon, pa en kup barbik in kenov - seveda s pripadajočimi hišami in pohištvom, oblačili, otroki, živalmi, in kar je blo še tega
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jst sm lansko leto pospravla iz vrha omar vse moje pliške, k jih je blo za 2 tavelki vreči za smeti... So pa na podstrešju zdej.
Imen se pa še precej spomnem... Ampak je mel v zlatih časih vsak od 30ih svoje ime Brundo, David, Piko, Miškolinko, Sinež, Ježi, Ižej (njegov sin), Rjavko, Bibi, David, Mojca, Belka, Rudolf, Pepe, Jakon, Dundoježko, Runo, Rocky ... Hahahaha kera domišljija. Punčkam pa nism dajala imen, jst sm v vozičkih peljala medvede.
Šit, ne morm verjet, da je blo to sam mal več kot 10 let nazaj...
Imen se pa še precej spomnem... Ampak je mel v zlatih časih vsak od 30ih svoje ime Brundo, David, Piko, Miškolinko, Sinež, Ježi, Ižej (njegov sin), Rjavko, Bibi, David, Mojca, Belka, Rudolf, Pepe, Jakon, Dundoježko, Runo, Rocky ... Hahahaha kera domišljija. Punčkam pa nism dajala imen, jst sm v vozičkih peljala medvede.
Šit, ne morm verjet, da je blo to sam mal več kot 10 let nazaj...
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
pravjo da k sm bla še čist mejhna da sm skoz neki telefonsko slušalko ukol vlekla xD
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
creative PERSON** napisal/-a:pravjo da k sm bla še čist mejhna da sm skoz neki telefonsko slušalko ukol vlekla xD
A si zdj telefonistka? Hehehehehehe
Jst tud eno punčko nonstop okol vlekla in je bla že tok umazana,da jo je fotr enkrat sam stran vrgu In ker sm bla pol tok depresivna in jezna na fotra je šou nasledn dan enako kupt wiiiii
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Moje igrače, ki jih še vedno imam so:
-dojenček Nejc,
-nekaj barbik,
-Barbie konj,
-Barbie hiša,
-železnica,
-avtomobilčki in prometni znaki,
-pa še nekaj drobnarij;
Sem pa imela res veliko igrač, ena izmed njih je bil moj Medo, ki pa sem ga enkrat po pomoti pozabila na peči.
Da o urah, preživetih v peskovniku,v gozdu in pod ogromno smreko na dvorišču niti ne govorim (v tem primeru so bile igrače vse kar je prišlo pod roke).
-dojenček Nejc,
-nekaj barbik,
-Barbie konj,
-Barbie hiša,
-železnica,
-avtomobilčki in prometni znaki,
-pa še nekaj drobnarij;
Sem pa imela res veliko igrač, ena izmed njih je bil moj Medo, ki pa sem ga enkrat po pomoti pozabila na peči.
Da o urah, preživetih v peskovniku,v gozdu in pod ogromno smreko na dvorišču niti ne govorim (v tem primeru so bile igrače vse kar je prišlo pod roke).
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov