Igrače iz otroštva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Se še spominjate katere igrače iz otroštva? Jo imate še vedno kje v bližini?
Jaz imam še vedno ob sebi majhno rumeno dekico, s katero sem bila pokrita in brez nje nikakor ne moram zaspati. Drugač pa sem imela vedno s seboj plišasto muco. In tudi zdaj sem nora na plišaste igrače. Doma jih imam že kar zajeten kup in mi je že zmanjkal prostora.
Jaz imam še vedno ob sebi majhno rumeno dekico, s katero sem bila pokrita in brez nje nikakor ne moram zaspati. Drugač pa sem imela vedno s seboj plišasto muco. In tudi zdaj sem nora na plišaste igrače. Doma jih imam že kar zajeten kup in mi je že zmanjkal prostora.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
js mam sobo polno pliškotov, od takrat ko sm bla majhna, pa tud od zdej, ko sm jih dobla za kak roj. dan.......
sam se ne spomnem, da bi mela kako igrača prav čist od otroštva pa da bi bla ful navezana na njo še zdej......
sm pa obsedena s tweety-jem!!!!!!!
sam se ne spomnem, da bi mela kako igrača prav čist od otroštva pa da bi bla ful navezana na njo še zdej......
sm pa obsedena s tweety-jem!!!!!!!
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
jst nimam nič, ker sem v domu bil
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
mela sm enga plisastge zajcka... se spomnm da sm ga enkat v vrtcu pozabla pa sm celo noc jokala zdej pa ne vem kje je... mogla bi poiskat
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Akasha - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2004
Jaz imam v sobi se vedno enega vecjega rjavega medveda,ki so ga ocetu sluzbeni sodelavci kupili,ko se mu je rodil prvi otrok-jaz Dolgo casa je bil tisti medved vecji od mene.. No,sedaj sedi na polici zraven moje postelje,malo je ze oguljen po 23letih..a se vedno mi je kul
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
jz mam še kakšno igračo...od pisalnega stroja barby,pa šivalni stroj-otroški,..pa še kaj...
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
jst mam ful velik plišastih igrač in jih mam vse spravlene v eni pleteni košari,ker se mi jih zdi ful škoda starn metat....pa tud en lep spomin so...
vse ostale igrače mam pa v kleti....
tista ki mi je bla pa najbl pri srcu,plišasta panda,je pa še zmer na moji postli
vse ostale igrače mam pa v kleti....
tista ki mi je bla pa najbl pri srcu,plišasta panda,je pa še zmer na moji postli
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
En kup plišaste navlake, ki je spravljena v eni kartonski škatli v kleti... ne morem jih zmetat stran, ker so bila pač darila, mogoče ko se odločim za selitev in bo zanje zmanjkalo prostora...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mislm, da mam zdjle na postli zihr ene 10 pliškotou, če ne še več...jst sm res zaljubljena v igrače...
Drgač pa je bla moja najljubša igrača v otroštu dojenček Luka (lutka dojenček), tak ko je biu kt taprau..., samo zdej pa pančka na podstrešju, k je že čist bogi...
Drgač pa je bla moja najljubša igrača v otroštu dojenček Luka (lutka dojenček), tak ko je biu kt taprau..., samo zdej pa pančka na podstrešju, k je že čist bogi...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Ko sem se rodila, mi je babica kupila enga velkiga medota in ga mam se zdaj!
Mam pa polno sobo pliskotov tako da sploh nimam vec prostora za obleke! Ja pa enkrat sem za rojstni dan dobila 1,5m velkiga medota! Je skor tako velik ko js!
Mam pa polno sobo pliskotov tako da sploh nimam vec prostora za obleke! Ja pa enkrat sem za rojstni dan dobila 1,5m velkiga medota! Je skor tako velik ko js!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]