Igra: 3 resnice in 1 laž
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Joj nimam nekih idej za tole, ugibati je pa zanimivo.
1. Bojim se letenja.
2. Skoraj vsako leto grem za teden dni na jadranje.
3. Na dopustu raje raziskujem kot poležavam.
4. Za vikend oddihe poleti najraje izberem slo.obalo.
1. Bojim se letenja.
2. Skoraj vsako leto grem za teden dni na jadranje.
3. Na dopustu raje raziskujem kot poležavam.
4. Za vikend oddihe poleti najraje izberem slo.obalo.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
- mayaeb
- Kofetarica
saarijarvi nadaljuješ mislim,da je jasno zakaj ne bi izbrala naše obale za vikende.
Jadranje je pa čist super čeprav je vedno večja gneča in vedno težje najti proste zalive.
Jadranje je pa čist super čeprav je vedno večja gneča in vedno težje najti proste zalive.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
V kolikih pa greste jadrat in kdo vse zna jadrat?
(..pa saj če najameš neko manjšo jadrnico mislim, da ni taka razlika v ceni kot, če greš v apartma nekam, če kdo želi poskusit, samo more bit zraven nekdo, ki zna jadrat.. )
(..pa saj če najameš neko manjšo jadrnico mislim, da ni taka razlika v ceni kot, če greš v apartma nekam, če kdo želi poskusit, samo more bit zraven nekdo, ki zna jadrat.. )
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- mayaeb
- Kofetarica
hayley napisal/-a:V kolikih pa greste jadrat in kdo vse zna jadrat?
Ponavadi nas gre več parov. Predlani smo šli 4pari na eni in 4 na drugi. Tako da vmes tistim,ki se ni dalo jadrati so bili na eni, na drugi smo pa delali kroge okrog prve
Predvsem moški to obvladajo.
Imaš prav, ni drago, je treba najeti v kakšnih manj obljudenih lukah in so cene res nizke. Vem,da je nazadnje bilo okrog 300e na enega kar res ni nekaj kar si nekdo ne bi mogel privoščiti, ceneje od apartmaja in svoboda. Tiste mičkene za 2 so ponavadi kar slabše ohranjene, tako sva samo enkrat najela in ne bi več, ob neurju je povsod zamakalo, počutila sem se kot v pralnem stroju, bolje, če je več ljudi že zaradi varnosti..
Kaj drugega bolje,da ne komentiram
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mayaeb, jaz sem avanturističen.
Samo jadrati ne znam, ker sem reven.
Samo jadrati ne znam, ker sem reven.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Led Zeppelin napisal/-a:Samo jadrati ne znam, ker sem reven.
I feel that. V studentskih casih so vsi okoli mene jadrali in delali izpite za barke (od bivsega druzina je se lastno jadrnico imela), ne vem, ce sem se kdaj tako revno pocutila
Moj ima sedaj idejo, da bi zacel z golfom. Podobno, mu poskusam dopovedat, da nisva dovolj bogata, da bi uzival v tem
-
hayley - Cosmopsiho
Haha, tudi pri meni je familja od moje prijateljice imela jadrnico, ko smo bile še mlajše.. Mislim, da so jo prodali že preden smo bile študentke..
Na zadnje sem pa šla jadrat, ko sem bila še v (začetku) srednji šoli pa z eno drugo prijateljico, ne tisto zgoraj omenjeno..
Bili smo v 4ih, startali smo iz Šibenika, cene se ne spomnim, mogoče 1000eur za jadrnico na teden, ali sem kaj pobrkljala in je bilo več?(ko ne plačuješ sam, si tudi cen ne zapomnis) Mogoče je bilo pred 10 in več leti ceneje kot zdaj..
Kar se pa tiče doseganja lepih plaž, smo s starši, ko sem bila majhna pogosto v Dalmacijo vozili s sabo se čoln in smo ravno tako prisli do tega..
Zadnja leta, ko sem bila poleti v apartmaju pri bivšem sem pa recimo res oboževala zgodnji jutranji tek ob morju, to je nekaj najboljšega, pa joga ali pilates zjutraj na terasi na prostem, tega recimo ne bi mogla na jadrnici..
Na zadnje sem pa šla jadrat, ko sem bila še v (začetku) srednji šoli pa z eno drugo prijateljico, ne tisto zgoraj omenjeno..
Bili smo v 4ih, startali smo iz Šibenika, cene se ne spomnim, mogoče 1000eur za jadrnico na teden, ali sem kaj pobrkljala in je bilo več?(ko ne plačuješ sam, si tudi cen ne zapomnis) Mogoče je bilo pred 10 in več leti ceneje kot zdaj..
Kar se pa tiče doseganja lepih plaž, smo s starši, ko sem bila majhna pogosto v Dalmacijo vozili s sabo se čoln in smo ravno tako prisli do tega..
Zadnja leta, ko sem bila poleti v apartmaju pri bivšem sem pa recimo res oboževala zgodnji jutranji tek ob morju, to je nekaj najboljšega, pa joga ali pilates zjutraj na terasi na prostem, tega recimo ne bi mogla na jadrnici..
-
hayley - Cosmopsiho
Najbrž so res tudi predsodki, je potem še ena komponenta, da moraš imeti neko druščino, ki se skupaj zmeni, da gre na jadranje..
Jaz sem v bistvu imela na zadnje, zadnja leta fanta, ki je imel problem, da mu je bilo močneje slabo že v avtu, ko ni sam vozil in je mogel tablete proti slabosti jemat, že daljših voženj ni maral, na jadrnici bi pa res umrl..
Jaz sem v bistvu imela na zadnje, zadnja leta fanta, ki je imel problem, da mu je bilo močneje slabo že v avtu, ko ni sam vozil in je mogel tablete proti slabosti jemat, že daljših voženj ni maral, na jadrnici bi pa res umrl..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov