Igra: 3 resnice in 1 laž
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
No ja.. drugače moje mnenje je tudi bilo, da ti ni prav, da je vse zaprto, ker ne moreš gledat punc po fitnesih, lokalih, diskačih... pa da bi bilo pri prijateljicah še bolj fajn, če bi bile 15 let mlajše.. ampak pol spet takoj neki užaljen, kaj napišem, no, sej ni moja stvar čene..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
MA ne bom sploh več odgovarjala na te tvoje, sem samo dopolnila resnico, da mislim, da te je prizadelo kakorkoli, ampak tudi menim, da je razlog za to, da ne moreš zunaj žensk gledat, kar sem že takrat v temi o koroni/priznanju, ko si prvič začel o koroni..
Kakorkoli to ni moja stvar, zaradi mene kakor želiš, ne bom se s tem ukvarjala..
Ni prcanje, to je bila moja prva asociacija ob branju tvoje zadnje objave in pač povem direktno, kar mislim..
Kakorkoli to ni moja stvar, zaradi mene kakor želiš, ne bom se s tem ukvarjala..
Ni prcanje, to je bila moja prva asociacija ob branju tvoje zadnje objave in pač povem direktno, kar mislim..
-
hayley - Cosmopsiho
No meni se je takrat in zdaj zdelo iz prebranega, da je to v bistvu glavni razlog za frustracijo in ne, nekaj zraven, če ni očitno do zdaj, kaj sem mislila.. in se mi je zdelo malo tako, banalno.. ampak se ne bom šla pikponkanja, tako da pustimo to..
-
hayley - Cosmopsiho
Drugače ne, mene ne mori, če bom lahko srečevalo družino, samo sem bila ta vikend že tam od petka in nisem bila sigurna koliko je zdaj komplikacij za nazaj prit.. tudi spomladi sem bila med karanteno (3 mesece trajala) samo 1x za 10 dni doma, samo pri družini, prijateljev nisem srečevala, ostalo samo v Lj in se nisem nič vozila gor in dol..
Ostalega se mi ne da brat, itak se ne strinjam s tabo in skos isto pišeš..
Ostalega se mi ne da brat, itak se ne strinjam s tabo in skos isto pišeš..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov