Igra: 3 resnice in 1 laž
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
1. Vceraj sem izjemoma spila 2 kavi
2. Trenutno zacenjam z urejanjem drzavljanstva za sina
3. Trenutno zacenjava z urejanjem dovoljenja za bivanje za moza
4. Sin je vceraj dobil za darilo igraco pojocega medveda
2. Trenutno zacenjam z urejanjem drzavljanstva za sina
3. Trenutno zacenjava z urejanjem dovoljenja za bivanje za moza
4. Sin je vceraj dobil za darilo igraco pojocega medveda
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Jap, 1 je laz, nadaljujes.
(Res sta bili 2 kavi, a ne izjemoma. Kar redno spijem 2)
(Res sta bili 2 kavi, a ne izjemoma. Kar redno spijem 2)
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Razen 2 bi za vse upala, da so laz
2?
2?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Se pravi imaš več srajc enake barve, ki jih uskljajujes z enimi Superga čevlji. Ali več barv Superga čevljev, ki jih uskljajujes z raznobarvnimi srajcami ? Si poskušam predstavljat.
Sem se spomnila, da meni so bile v preteklosti zelo všeč ta klasičen model belih Superg čevljev in mislim, da sem ene 4x kupila en in isti čevelj, model, barvo, ko so se predhodni znucali.
Sem se spomnila, da meni so bile v preteklosti zelo všeč ta klasičen model belih Superg čevljev in mislim, da sem ene 4x kupila en in isti čevelj, model, barvo, ko so se predhodni znucali.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
1. Moj priimek in kraj rojstva se zacneta na isto crko
2. Zivimo v 4 in pol-sobnem stanovanju s 3 in pol kopalnicami.
3. Uporabnisko ime na forumu sem izbrala, brez da bi vedela, kaj tocno je paculi, ampak mi je pac zvenelo eksoticno
4. Na zadnje, ko sem potovala z letalom, je bilo s turkish airlines
2. Zivimo v 4 in pol-sobnem stanovanju s 3 in pol kopalnicami.
3. Uporabnisko ime na forumu sem izbrala, brez da bi vedela, kaj tocno je paculi, ampak mi je pac zvenelo eksoticno
4. Na zadnje, ko sem potovala z letalom, je bilo s turkish airlines
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hmm ...4?
Glede pačulija, sem enkrat mislila, da ti je všeč ta rastlina/ vonj, ma zdaj se mi bolj zdi, kot da nisi vedela..
Js vem samo, da je neka sestavina parfumov, posebi v chanelu, ampak tudi sicer v veliko parfumih in da ima lastnost, da daje parfumom obstojnost.. pa da eni naj tudi ne bi marali te note, ne vem točno kako diši, oz. naj bi jim dišala 'dirty' - verjetno nekaj nasprotnega od citrusov, svežih vonjev, ampak delno naj bi bilo čutit začimbno, globlji vonj..
Mislim, da imajo vsi moji parfumi pačuli noter (nekje močneje zaznavno, nekje manj.. z izjemo Light blue,La belle), verjetno je skoraj umetnost najti parfum brez pačulija, kar precej drži tudi za vaniljo. Evo, v Coco Chanelu, ga ni. Mogoče, ker je bil narejen v 80ih, naj bi bil pačuli bolj značilna sestavina parfumov iz 21. stoletja..
Glede pačulija, sem enkrat mislila, da ti je všeč ta rastlina/ vonj, ma zdaj se mi bolj zdi, kot da nisi vedela..
Js vem samo, da je neka sestavina parfumov, posebi v chanelu, ampak tudi sicer v veliko parfumih in da ima lastnost, da daje parfumom obstojnost.. pa da eni naj tudi ne bi marali te note, ne vem točno kako diši, oz. naj bi jim dišala 'dirty' - verjetno nekaj nasprotnega od citrusov, svežih vonjev, ampak delno naj bi bilo čutit začimbno, globlji vonj..
Mislim, da imajo vsi moji parfumi pačuli noter (nekje močneje zaznavno, nekje manj.. z izjemo Light blue,La belle), verjetno je skoraj umetnost najti parfum brez pačulija, kar precej drži tudi za vaniljo. Evo, v Coco Chanelu, ga ni. Mogoče, ker je bil narejen v 80ih, naj bi bil pačuli bolj značilna sestavina parfumov iz 21. stoletja..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
4 je res, majo fajn povezave nas konec
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov