Igra: 3 resnice in 1 laž
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3858 prispevkov
• Stran 256 od 258
•
Prejšnja
1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258
Naslednja
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mayaeb, če bi me vprašala 2 leti nazaj, bi se 100% strinjala s tabo . Od takrat sem začela tudi sama vzgajat rože za rezano cvetje (ranunkule, dalije, gladiole, sončnice, ognjič) in si jih občasno celo kupim.
tako da - resnica.
ananhas - ful rada vrtnarim - resnica
tako da - resnica.
ananhas - ful rada vrtnarim - resnica
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
omg brain fart
se opravičujem vsem, ampak kot sem napisala - imam sedaj rada rože za rezano cvetje in si jih občasno celo kupim.
tako da - stevilka 2 je laž, @mayaeb nadaljuje.
doma imam pa razen orhidej izključno zelene lončnice, ker cvetoče mi vse nekako pomrejo oz ratajo ful grde
se opravičujem vsem, ampak kot sem napisala - imam sedaj rada rože za rezano cvetje in si jih občasno celo kupim.
tako da - stevilka 2 je laž, @mayaeb nadaljuje.
doma imam pa razen orhidej izključno zelene lončnice, ker cvetoče mi vse nekako pomrejo oz ratajo ful grde
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
1 ChatGPT mi je po nekaj iteracijah spisal neko skripto na podlagi moje hitre polomljene angleščine in relativno natančnih navodil (kakorkoli že, razumem logiko programiranja ) bolje kakor bi jo spisal sam, kar se mi zdi fascinantno, ker dejansko je vmes popravil kodo tako da jo je bolj optimiziral (čeprav ga tega eksplicitno nisem prosil; kakor da razmišlja). Praktično je vsa koda, ki je tako nastala, "produkt" ChatGPT-ja, moj "avtorski" vložek je minimalen.
2 Bil sem na masaži pri maserju iz naše "sekte".
3 Je že star, osebno pozna začetnico te prakse.
4 Začetnica te prakse je prav tako še živa, vendar je trenutno daleč od Ljubljane.
2 Bil sem na masaži pri maserju iz naše "sekte".
3 Je že star, osebno pozna začetnico te prakse.
4 Začetnica te prakse je prav tako še živa, vendar je trenutno daleč od Ljubljane.
Prvi neprebran prispevek • 3858 prispevkov
• Stran 256 od 258
•
Prejšnja
1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov