Igra: 3 resnice in 1 laž
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
4?
(Čestitam, mogoče? )
(Čestitam, mogoče? )
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ja pa iiiiiiii... Nov cosmo piscancek Se enkrat, cestitke!
Se mi je zdelo, ker si v prejsnjem postu pisala o obcutljivosti na vonjave
1. V pisarni imam rastlinico po imenu Donald
2. Moj ima v pisarni rastlinico po imenu Melania
3. Po mozevi strani imava sedaj ze 4 necake in necakinje
4. Po moji strani nimava se nobenga necaka ali necakinje
Se mi je zdelo, ker si v prejsnjem postu pisala o obcutljivosti na vonjave
1. V pisarni imam rastlinico po imenu Donald
2. Moj ima v pisarni rastlinico po imenu Melania
3. Po mozevi strani imava sedaj ze 4 necake in necakinje
4. Po moji strani nimava se nobenga necaka ali necakinje
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Prav imas, pred 10 dnevi je bil rojen tretji
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Si dobro prenašala prve 3m? Drugače pa lepo, da se vama je hitro izšlo, res
1. Noben od bližnjih me ne kliče po mojem pravem imenu, še najboljša prijateljica me je začela klicati isto kot vsi ostali.
2. Če se ne bi zdela sama sebi prestara in bi bilo možno, bi si naredila piercing pod ustnico.
3. V otroštvu sem igrala klavir.
4. V naslednjih petih letih si želim imeti zlato prinašalko.
1. Noben od bližnjih me ne kliče po mojem pravem imenu, še najboljša prijateljica me je začela klicati isto kot vsi ostali.
2. Če se ne bi zdela sama sebi prestara in bi bilo možno, bi si naredila piercing pod ustnico.
3. V otroštvu sem igrala klavir.
4. V naslednjih petih letih si želim imeti zlato prinašalko.
The world is as you are.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Dokaj... Nič izven normale.
Slabost, utrujenost a hkrati problem z nespečnostjo (kar sem izkoristila za učenje in branje), nekaj migren (imela sem jih sicer že pred nosečnostjo a ne takih).
No, čez noč ravno ni bilo , je bilo pa vseeno relativno hitro. Pripisujem malce mogoče tudi temu, da sva bila na daljšem dopustu in sem bila ekstra sproščena in umirjena v tistem obdobju, fizično in psihično. Sicer pa ja, hvaležna, ker vem kako se nekateri trudijo zanosit dlje časa, tako da ne jemljem samoumevno.
2?
Slabost, utrujenost a hkrati problem z nespečnostjo (kar sem izkoristila za učenje in branje), nekaj migren (imela sem jih sicer že pred nosečnostjo a ne takih).
No, čez noč ravno ni bilo , je bilo pa vseeno relativno hitro. Pripisujem malce mogoče tudi temu, da sva bila na daljšem dopustu in sem bila ekstra sproščena in umirjena v tistem obdobju, fizično in psihično. Sicer pa ja, hvaležna, ker vem kako se nekateri trudijo zanosit dlje časa, tako da ne jemljem samoumevno.
2?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Drugo trimesečje je bilo vsaj meni najboljše glede počutja, čeprav nimam kaj jamrati-glede na to, da sem dva tedna pred rokom na veliko shoppingirala po Ikei. Ampak na splošno-2. je zakon. Trebuh še te ne ovira, slabosti izzvenijo. No, kakorkoli, javi se kaj o nosečnosti, zdaj ne bom več edina mami na forumu
Dvojka je resnica. Všeč mi je že veliko let, ampak...stara bom 29 let, delam z ljudmi, moje telo pa ne prenaša dobro tujkov. Škoda.
Dvojka je resnica. Všeč mi je že veliko let, ampak...stara bom 29 let, delam z ljudmi, moje telo pa ne prenaša dobro tujkov. Škoda.
The world is as you are.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
1?
(kje so časi ko je bila samo barbi mamica na forumu )
(kje so časi ko je bila samo barbi mamica na forumu )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Ja, drugo trimesečje je lažje, gre počasi na boljše. Sem imela pa v glavi prav mantro zadnje 3 mesece "nosečnost ni bolezen, nosečnost ni bolezen..."
Prej pozabila komentirat Donalda in Melanio, patchouli Zdaj lahko svoje tri palmice poimenujem Hillary, Bill in Monica.
Prej pozabila komentirat Donalda in Melanio, patchouli Zdaj lahko svoje tri palmice poimenujem Hillary, Bill in Monica.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov