Hitri, eksotični izstopajoči avtomobili
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Eno so odgovori na forumu, drugo je pa realnost, ki nam sporoča, da na sovozniškem sedežu dragega (športnega) avtomobila praviloma sedi mlado, lepo dekle.
No, okej, priznam, ne vem katera od razpravljalk se kvalificira na desni sprednji sedež, mogoče je tu problem.
No, nekoč sem tudi jaz vozil eno konkretno zverino z ogromno turbino, ki je 'pometala' okoliške ceste, ker pa sem sramežljiv in zadržan fant, sem to počel brez publike...potem mi ga je pa zaplenila ljudska milica (šalim se, ampak ko je že ena napisala, da sem star 50)...potem sem imel še en bolj sportski avto, nato pa sem si kupil družinskega enoprostorca z zelo umirjenim pospeškom.
Pa še tako za hec...nekoč sem tipa, ki je bolj moški kot vsi vaši fantje skupaj, v primerjavi z njim so kot justin bieber proti conneryu, vprašal kako vozi. Rekel mi je..,lepo počasi, po omejtivah. Tedaj sem spoznal, da je qurćenje po cestah čisto nepomembna zadeva.
No, okej, priznam, ne vem katera od razpravljalk se kvalificira na desni sprednji sedež, mogoče je tu problem.
No, nekoč sem tudi jaz vozil eno konkretno zverino z ogromno turbino, ki je 'pometala' okoliške ceste, ker pa sem sramežljiv in zadržan fant, sem to počel brez publike...potem mi ga je pa zaplenila ljudska milica (šalim se, ampak ko je že ena napisala, da sem star 50)...potem sem imel še en bolj sportski avto, nato pa sem si kupil družinskega enoprostorca z zelo umirjenim pospeškom.
Pa še tako za hec...nekoč sem tipa, ki je bolj moški kot vsi vaši fantje skupaj, v primerjavi z njim so kot justin bieber proti conneryu, vprašal kako vozi. Rekel mi je..,lepo počasi, po omejtivah. Tedaj sem spoznal, da je qurćenje po cestah čisto nepomembna zadeva.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Meni je, kar se avtomobila tiče, pomembno, da je varen in udoben. Kar se tiče voznika, mi je pomembno pa zgolj to, da vozi previdno, po omejitvah in ni agresiven, temveč kar se da strpen. Razno postavljanje in lovljenje žensk na avtomobil/denar/nepremičnine ... mi je pa povsem zgrešeno in primitivno. Bom že poskrbela, če mi bo do tega, da si bom sama kupila avto, stanovanje in karkoli že bom želela, rabim partnerja, ne pa nekoga, ki me bo preživljal ... 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kako si lahko ziher, da pašeš na sprednji sedež, če se prej ne pozanimaš o izgledu notranje opreme.
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
s0nckic4 napisal/-a:obožujem hitre in izstopajoče avtomobile. njihovi lastniki so moji sanjski moški. sem zelo lepa in res pašem na prednji sedež.
kam se lahko prijavim?
Zahvali se kolegici spodaj, ki je brisala obetaven oglas za miami...

-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
floribunda napisal/-a:kako si lahko ziher, da pašeš na sprednji sedež, če se prej ne pozanimaš o izgledu notranje opreme.
Z oprijeto črno usnjeno opravo skoraj ne moreš zgrešit

Mamo doma oldtajmer hrošča in je najbolj kul avtoček na svetu

-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mastermind napisal/-a:
Sicer pa no, itak, okusi so različni, čeprav nevem, ne poznam tipa, da mu ne bi 200+konjev pod haubo kake dobre makine pognalo adrenalina po žilah. Ti boš očitno prvi, če prideš na meeting
meni konji (nimam jih sicer ravno 200) ne poženejo adrenalina po žilah, ampak so mi konji pomembni zaradi varnosti. zakaj? ker ima avto soliden pospešek, zato je varneje prehitevati oz. si prej na svojem pasu. to pa je pomembno zato, ker nikoli ne veš, kakšen idiot se ti pripelje nasproti.
priznam, tudi jaz sem hitro vozil, npr. moj rekord MB-KK skozi CE je 55 min in to s 75 konjskim stock bingom. ampak mladost je pač norost, hvalabogu sem preživel. je pa res, da nikoli nisem šel namerno v kakšne kritične situacije, niti se ne spomnim kakšnih kritičnih situacij, še posebej po svoji krivdi.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Jochie napisal/-a:mastermind napisal/-a:
Sicer pa no, itak, okusi so različni, čeprav nevem, ne poznam tipa, da mu ne bi 200+konjev pod haubo kake dobre makine pognalo adrenalina po žilah. Ti boš očitno prvi, če prideš na meeting
meni konji (nimam jih sicer ravno 200) ne poženejo adrenalina po žilah, ampak so mi konji pomembni zaradi varnosti. zakaj? ker ima avto soliden pospešek, zato je varneje prehitevati oz. si prej na svojem pasu. to pa je pomembno zato, ker nikoli ne veš, kakšen idiot se ti pripelje nasproti.
priznam, tudi jaz sem hitro vozil, npr. moj rekord MB-KK skozi CE je 55 min in to s 75 konjskim stock bingom. ampak mladost je pač norost, hvalabogu sem preživel. je pa res, da nikoli nisem šel namerno v kakšne kritične situacije, niti se ne spomnim kakšnih kritičnih situacij, še posebej po svoji krivdi.
Hrošči imajo kar visoko porabo, okoli 9 litrov. Za svojih 34 konjičev, ogromno

Sicer pa meni je neumno dirkat na AC, to lahko počne vsak idiot z dobro mašino.. Pospeški, ovinki, to so prave zadeve.

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
meni so oldtimerji zelo všeč.
ampak, če bi ga imel, bi ga predelal. stari motorji žrejo kot hudič, niti servo volana ni.. varnost, še vzglavnika ni, pa za današnje hitrosti..
se pa strinjam z johijem. varno je imet avto, da pospeši, ko želiš da pospeši.
ampak, če bi ga imel, bi ga predelal. stari motorji žrejo kot hudič, niti servo volana ni.. varnost, še vzglavnika ni, pa za današnje hitrosti..
se pa strinjam z johijem. varno je imet avto, da pospeši, ko želiš da pospeši.
hej norci 

-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
sirova štručka napisal/-a:ah jaz sem se zadnjič za tega lepotca zanimala, pa bi ga lahko imela samo za gledat...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7295999&show=1
Za tole mrcino najbrž zapraviš vse svoje prihranke, za tankat pa še mesečno plačo

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov