Hangover
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
No, mene pa zanima kakšen je pri vas The Day After...
Kako izgledate in kako se počutite, ko se zbudite naslednji dan po eni ful hudi fešti oz. po spiti mal večji količini alkohola?
Skratka.. zanima me kako prenašate in kako se znebite -> mačka (hangover)?
(Prisežem, da sm brskala, ampak sm našla samo razne teme o akoholu in alkoholizmu...)
Kako izgledate in kako se počutite, ko se zbudite naslednji dan po eni ful hudi fešti oz. po spiti mal večji količini alkohola?
Skratka.. zanima me kako prenašate in kako se znebite -> mačka (hangover)?
(Prisežem, da sm brskala, ampak sm našla samo razne teme o akoholu in alkoholizmu...)
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
meni noben ne vrjame da nimam nikoli mačka, dokler me ne vidi drugo jutro
ponavadi sm kot rožica, prerojena pa to. Res ful se dobro počutim drugo jutro.. Samo malo več spanca rabim in flašo vode zdravn sebe .. to je to
ponavadi sm kot rožica, prerojena pa to. Res ful se dobro počutim drugo jutro.. Samo malo več spanca rabim in flašo vode zdravn sebe .. to je to
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hm, ne počutm se lih fajn. Če je res kriza, imam ogromen glavobol cel dan. Nič mi ne paše jest, slabo mi je cel dan in mi paše edino spat.
Meni še najbolj pomaga na litre vode, mogoče cedevita (da dobim vitaminčke) al pa kaka juhca. To je pa to. Drugače pa vedno ko pridem s fešte spijem vsaj pol litra vode in tako precej omilim posledice naslednji dan.
V glavnem: voda, voda in še enkrat voda!!!
Meni še najbolj pomaga na litre vode, mogoče cedevita (da dobim vitaminčke) al pa kaka juhca. To je pa to. Drugače pa vedno ko pridem s fešte spijem vsaj pol litra vode in tako precej omilim posledice naslednji dan.
V glavnem: voda, voda in še enkrat voda!!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
~Papillon~ - Debatorica
Huh... blagor enim, ki nimajo posledic
No, pr men je to pogojeno s količino popitega alkohola, valda
Mislm, sej drugač nimam FUL krutga mačka, nikol me ne boli glava, ampak posledice pa vseen so
No, voda definitivno. Jo mam vedno zravn postle, pa učasih se celo zbudim da grem pit, drugač pa zu3 stankam kšn litr Voda mi res najbl pomaga. Bolj kt karkoli (čajčki, sok ...). Sam men ma voda nasledn dan tak čudn okus. Kr sladka je
Pa včasih mi je kr mal slabo, vsaj dokler česa ne pojem (za kar se morm pa kr mal prsilt) pa če mam za sabo res eno ornk fešto, pol se zu3 kr mal tresem, na rokah se kr fajn pozna...
Sam pol ko kej jem je ponavad bolš..
No, pr men je to pogojeno s količino popitega alkohola, valda
Mislm, sej drugač nimam FUL krutga mačka, nikol me ne boli glava, ampak posledice pa vseen so
No, voda definitivno. Jo mam vedno zravn postle, pa učasih se celo zbudim da grem pit, drugač pa zu3 stankam kšn litr Voda mi res najbl pomaga. Bolj kt karkoli (čajčki, sok ...). Sam men ma voda nasledn dan tak čudn okus. Kr sladka je
Pa včasih mi je kr mal slabo, vsaj dokler česa ne pojem (za kar se morm pa kr mal prsilt) pa če mam za sabo res eno ornk fešto, pol se zu3 kr mal tresem, na rokah se kr fajn pozna...
Sam pol ko kej jem je ponavad bolš..
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
jagodka85 napisal/-a:Hehe, jst pa spadam med take ljudi, da več kot spijem, manj mam mačka oz. ga nimam Do zdj ga tud enkrat še nism mela, nism nikol tud bruhala, nasledn dan sm bla pa kot rožca.
hud filing zjutraj ane ehehhe
prow zakon je, ko so drugi dan vsi uniceni in tecni pa jim skacem po glavi i'm lovin' it
Life is not the amount of breaths you take,
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Pr men je običajno tko da mam mačka samo takrat, kadar mešamo alkoholne pijače. Če celo noč pijem eno in isto, mi zjutraj sploh ni nič in sploh ne vem da smo ga pili
Če pa mešamo, pol sm pa zjutraj samo fuuul žejna, pa v želodcu mam čudn občutek cel dan. Pa ne da bi mi blo slabo al pa šlo na bruhanje. Sam tak čudn filing mam in se mi pol posledično tud cel dan nč ne da in bi samo preležala. No točno taka sm dons
Aja pa veeednooo rečm da ne bom nikol več pila
Če pa mešamo, pol sm pa zjutraj samo fuuul žejna, pa v želodcu mam čudn občutek cel dan. Pa ne da bi mi blo slabo al pa šlo na bruhanje. Sam tak čudn filing mam in se mi pol posledično tud cel dan nč ne da in bi samo preležala. No točno taka sm dons
Aja pa veeednooo rečm da ne bom nikol več pila
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
~Papillon~ - Debatorica
~NIA~ napisal/-a:bruham na wcju celo dopoudne, prisegam na vse svetnike da ne bom nikoli več pila.. niti povohala alkohola.. itd..
in
Sugar_baby napisal/-a:Aja pa veeednooo rečm da ne bom nikol več pila
... kar se pa seveda nikoli ne uresniči
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
hehe no no....tok hudo pa spet ni
mislm pr men je tko da nikol niso neke velike količine alkohola. Vedno ga tko u izi pijemo...k res ne vidm poante zakaj bi se ga do mrtvega napila
Sam ja...ma pa moj želodček ful proti če mešam alkoholne pijače in pol sm čiist čudna..tko k dons
mislm pr men je tko da nikol niso neke velike količine alkohola. Vedno ga tko u izi pijemo...k res ne vidm poante zakaj bi se ga do mrtvega napila
Sam ja...ma pa moj želodček ful proti če mešam alkoholne pijače in pol sm čiist čudna..tko k dons
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Zakaj naslou u angleščini?
In ne, sama nisem še nikol mela mačka, nikol bruhala (ne daj bože, da se ga tok napijem), skratka, zjutri mogoče sam mal dli spim, funkcioneram pa čist u mejah normale.
Tko da, usi tisti, k ste nasledn dan opravilno nesposobni - mnj ga pit, pa bo svet (saj dan po tem) lepši .
In ne, sama nisem še nikol mela mačka, nikol bruhala (ne daj bože, da se ga tok napijem), skratka, zjutri mogoče sam mal dli spim, funkcioneram pa čist u mejah normale.
Tko da, usi tisti, k ste nasledn dan opravilno nesposobni - mnj ga pit, pa bo svet (saj dan po tem) lepši .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
~Papillon~ - Debatorica
Aloha napisal/-a:Zakaj naslou u angleščini?
Ja vem, mal bedno...
Sei sm mislla napisat "Maček", sam ma več različnih pomenov, pa sm se pol za angleško verzijo odločla.. Forgive me
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Huh jz mam pa res tako srečo, da mi še nikol ni blo pretirano slabo od pijače, niti tisto noč, ko smo zuni niti naslednji dan. Vedno pazim, da mam neko mejo in do zdej sm se je hvala bogu vedno držala .
Drugač pa zjutri, ko se zbudim obvezno fuuul vode pa kakšn sprehod po svežem zraku pa sm že kul .
Drugač pa zjutri, ko se zbudim obvezno fuuul vode pa kakšn sprehod po svežem zraku pa sm že kul .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov