Hangover

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 19. Jan. 2008 18:19

Za mačka zjutraj je najboljši ....
WHISKAS :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 19. Jan. 2008 18:20

^^ :loldev: :lol:

Pa še v avatarju ga maš :D
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objavaNapisal/-a star7 » 19. Jan. 2008 18:22

js nimam nekih tezav, sam nic se mi ne da, mal glaval boli in ceu dan lenarim, v tistem dnevu ne naredim nic koristnega :D
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 19. Jan. 2008 18:56

Jaz tud nimam nevem kakega mačka. Takoj ko se zbudim, se mi mogoče malo vrti pa slabost, nujno moram spit nekaj - vodo ali pa sok, pol grem taka boga pod tuš, pa sem ko prerojena. Ko da sploh zunaj nisem bila prejšnji večer. Meni tud ponavadi ne verjamejo, da mi ni neke sile, ko so me pa za novo leto vidli, da sem prvega prišla ko nova nazaj, so vsi samo :eek: Namreč ful smo ga spili, in prespali naj bi vsi v tej bajti kjer smo praznovali, ker pa stanujem ful blizu, sem šla kr domov spat. In pol čez par uric, ko sem šla nazaj, so še vsi tam spali ... Jaz pa prerojena :P
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 19. Jan. 2008 19:09

2x vživljenju sem ga imela in sočustvujem z vsemi, ki ga imate. drugače se pa po prežuraani noči naslednji dan ponavadi počutim čist kul :cool:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 19. Jan. 2008 19:13

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 19. Jan. 2008 19:53

Hmmm imela sem ga samo 1x v življenju :lach: pa še to kar nekaj leta nazaj. Sicer sem takrat še cel dan bruhala, ker je blo res preveč. Sicer pa imam svojo mero in čez to ne grem :wink: . Še najraje pa imam, da ne pijem, ker več ali manj vedno jaz vozim : :? tko, da se ne špilam na cesti.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 19. Jan. 2008 20:11

mirella napisal/-a:meni noben ne vrjame da nimam nikoli mačka, dokler me ne vidi drugo jutro :)
ponavadi sm kot rožica, prerojena pa to. Res ful se dobro počutim drugo jutro.. Samo malo več spanca rabim in flašo vode zdravn sebe .. to je to :)

enako ja, samo malo bolj mi teče (voda, se razume :wink: ), kot ostale dni, drugih posledic nimam. pa mogoče malo manj apetita. that's it.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 19. Jan. 2008 20:27

Jez sm se ga v življenju dvakrat napila tko, da sm bruhala in ta zadnjič je blo tko hudo, da sm prisegla, da kej tazga pa nikoli več!!! Sam sm bruhala prej, tko da sm potem lepo ful spala, zjutrej pila ful vode in kej popapala, pol pa je blo kul! Sam me je kr sram, da sm si to dovolila... :oops: , tko da zdej mam neko mejo.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 19. Jan. 2008 23:26

ja nevem, ampak mene ni še nikoli bolela glava niti se nisem slabo počutila, le 'prehlajena' sem potem cel teden..
Mama: Si se prehladila? Ja, mau pa res :D Sploh ne vem, kako je to lahko povezano, vendar pri meni je.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 20. Jan. 2008 7:47

Jaz pa imam grozne težave z hangovrom. Slabo mi je, zelo sem bleda. Glava me na srečo boli redko. Nič se mi ne ljubi. Samo bi spala. Žal mi nikoli ne paše takrat piti vode, tako da se z mehurčki zalivam. Plus vsega mi čez dan ni do hrane, zvečer sem mi pa vedno zelo lušta kakšna viskokalorična hrana - najpogosteje pica, ali pa hamburger. Dobro, da sem včeraj bila doma, ker sem bolana :D Bom vsaj normalno jedla danes.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Jan. 2008 9:11

sprobano na lastni materi: red bull! :D :D :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 20. Jan. 2008 12:28

Evo jst mam pa glih zdej fuullll mačka.Sm spila učer ene 5jack kol in pol preden sm šla domov sm kr eksala liter vode.Ampak nč ni pomagal.Po mojem bi mogla še kej pojest prej ne :D ja no sej bom šla še mau ajat pol bom pa lohk normalno funkcionerala.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 20. Jan. 2008 12:39

^^ That makes two of us.
Dans sicer ni tok grozen, me mal glava boli, nimam apetita sploh, mejčkn mam bogo grlo. Pa verjetn bom dan bolj kot ne prebluzila in ne bom nič koristnega počela.

Če je pa kriza (tiger, ne maček), se mi pa še cel dan vrti, mi je mal (al pa ornk) slabo ... :?

Pa ene dvakrat na leto se mi zgodi, da sem zjutri tut jz k nova. Sam to je res čist izjema. (na žalost)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 20. Jan. 2008 12:59

včasih sem po prežurani noči čisto normalna zjutraj- odvisno kolko sm pila in če sm pila samo eno stvar celo noč. Tako sm enkrat spila cel liter vina, pa sm bla čisto kul že ko sm domov prišla. Parkrat je pa blo hudo- takrat se mi pa cel dan vrti v glavi, v najslabšem primeru mi je ful slabo, ne morem nič jest cel dan, niti kadit, voda mi ima čuden okus in mi najbolj pašejo gazirani sokovi. V takem primeru pridem k sebi šele zvečer- če sploh.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov