Free Hugs/Zastonj Objemi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Čist preveč sweet (mislim, da sem to nekje že napisala)
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Saj to ravno. Zarad komada zraven je še toliko boljše za videt. Kar solzne učke dobiš. Tega bi se lahko vsi posluževali, pa bi bil lepši svet. Namest, da nekoga na gobec al pa nahruliš, ko te razjezi, bi ga objel.
Zadnjič spremenil allessya, dne 09. Dec. 2006 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no sej nekak je simpatično. ampak jst nikakor nebi rada nekega prisilnega objema ampak iskren objem...objemam vsepovprek brez čustev se lahko povsod..čustven objem je pa čist neki druzga kot takle objem...
sicer pa če bi do mene kdo tkole pristopu in da jaznebi vedla zakaj se gre, bi ga povsej verjetnosti čudn gledala in sam stran šla z mislijo če se mu mal meša in tud zdej ko vem, se tega nekak nebi udeležila...
sicer pa če bi do mene kdo tkole pristopu in da jaznebi vedla zakaj se gre, bi ga povsej verjetnosti čudn gledala in sam stran šla z mislijo če se mu mal meša in tud zdej ko vem, se tega nekak nebi udeležila...
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Meni kot enemu izmed ponudnikov teh objemov je bilo super, pa tudi odzivi so bili za čisto desetko. To je seveda moje subjektivno mnenje... kako je bilo pri drugih, ne vem točno... razen za Mateja, Aleša, za katere stavim, da so bili zelo simpatični.
Več o tem sem napisal tule:
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=Boris&e_id=14224
Več o tem sem napisal tule:
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=Boris&e_id=14224
-
Miss Selfridge - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
tale akcija se mi pa zdi tako zelo posrečena:) to zagotovo polepša dan... nekaterim se mogoče zdi to pač 'kr nekaj',samo meni se pa zdi to popolnoma nesebično dejanje, da nekoga osrečiš:)
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Meni se ta akcija zdi prav prisrčna. Čeprav je vse spet odvisno od tega, kako odprti so ljudje. Verjetno pa se ti "objemodajalci" tudi veliko bolje počutijo, ko vidijo pozitivne odzive. Preden pogledaš vstran, se je treba vprašati, v katerem primeru bi se sam/a bolje počutil/a.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov