forum...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Hmm jst sm prišla sm gor, ker so v Cosmotu začeli objaljati kakšne komentarje iz tega foruma in sm si rekla: Pa hudiča, tole pa mora biti zabavno
HASTA LUEGO
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
ja js pa tudi enkrat v sluzbi (ko smo se meli net) dolgcas prodajala (pa ne dobesedno) in sm se prjavla za hec..in zdej sm ze neki casa zasidrana tu (je bla pa nekajmesecna pavza vmes)....
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm junij ... poletje ... še en dan doma ... dolgčas ... uuu jej ... novi cosmo ... hmm glej glej k majo tut stran na netu ... pejmo mal pokukat ... ooo forum ... zanimive teme ... čvekanje ... bla bla bla ... super punce ... prvo srečanje ... same hude bejbike ... zanimivi tipčki ... celodnevno sedenje za računalnikom ... no to je recept za cosmofrika ...
Še kkšn razlog več zakaj sm ostala na forumu??
Še kkšn razlog več zakaj sm ostala na forumu??
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Jaz isto, sem cosmota kupla, malo prelistavala, potem pa 'opa, kaj pa mamo tu?' Moja radovednost pač nima meje, pa sem mogla gor pogledat, pa sem se mogla prijavit, pa sem mogla tukaj ostat, pa moram vsak dan nekaj napisat, pač meni je zelo žal, vendar to so stvari, ki so pač življenskega pomena. Cosmo forum je kot voda, brez njega ne moreš
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
tamala82 napisal/-a:Jst sem pa enega dolgočasnega večera malce brskala po netu pa sem našla to stran, sem se registrirala in pozabila na to.. potem mi je bilo pa enkrat dolgčas v službi (tko kakšen mesec kasneje) in sem začela malo brati in našla eno temo, ki mi je bila dosti blizu in se razpisala.. in od takrat spremljam dogajanje na forumu..
Hehe jaz tudi. Le, da sem dalj casa le registrirano brala sele pozneje, ko sem sama imela neko vprasanje, sem zacela pisati..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Uf, sploh nevem, kako sm pršla do te strani, čist naključno, pomoje.
Vem pa, da je bilo ravno v obdobju, ko sem se imela ogromno za učit za en izpit iz slo. poezije in sem imela tok slabo vest, če sem tle gor visela.
Sam sem bla res malo zasvojena na začetku..prjavla sm se pa kar takoj, da bi lahko takoj kaj povedala v trenutku inspiracije
Vem pa, da je bilo ravno v obdobju, ko sem se imela ogromno za učit za en izpit iz slo. poezije in sem imela tok slabo vest, če sem tle gor visela.
Sam sem bla res malo zasvojena na začetku..prjavla sm se pa kar takoj, da bi lahko takoj kaj povedala v trenutku inspiracije
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem se čist razpizdila, ker so čez našo agencijo pluval na veliko in čez moje nastope (nekje ). Pol sem pa za ene pol leta pozabla na forum...
Pol sem šla pa spet malo čekirat in me je počas kar zasvojilo.
Pol sem šla pa spet malo čekirat in me je počas kar zasvojilo.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Jst sm se odločla čist tko by the way, pol pa še zato ker mam ful preveč problemov, k mi jih je ful težko prjatlom zaupat, ler niti več ne vem kdo so pravi prjatli in mam rajš neke objektivne ljudi, ki mi bojo svetovali, pa tut kakšne nove prjatlce pa prjatle spoznat
How blind can you get and still have eyes?
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
js sem lani popolnoma naključno zadela karto za cosmo party v atlantisu. seveda sem šla tam so veliko slikali in zanimalo me je, kakšne bodo kaj slikice, pa sem v najdi.si vtipkala cosmo party in mi je ven vrglo ta forum. ob priložnosti sem ga še malo prečikirala in... here I am
I forgive you after all
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov