forum...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2005
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Chica Guapa » 29. Apr. 2005 12:09

Hmm jst sm prišla sm gor, ker so v Cosmotu začeli objaljati kakšne komentarje iz tega foruma in sm si rekla: Pa hudiča, tole pa mora biti zabavno :D
HASTA LUEGO
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 29. Apr. 2005 12:11

ja js pa tudi enkrat v sluzbi (ko smo se meli net) dolgcas prodajala (pa ne dobesedno) in sm se prjavla za hec..in zdej sm ze neki casa zasidrana tu (je bla pa nekajmesecna pavza vmes)....
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 29. Apr. 2005 12:35

Hmm junij ... poletje ... še en dan doma ... dolgčas ... uuu jej ... novi cosmo ... hmm glej glej k majo tut stran na netu ... pejmo mal pokukat ... ooo forum ... zanimive teme ... čvekanje ... bla bla bla ... super punce ... prvo srečanje ... same hude bejbike ... zanimivi tipčki ... celodnevno sedenje za računalnikom ... no to je recept za cosmofrika ... :D :wink:

Še kkšn razlog več zakaj sm ostala na forumu?? :D :P
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 29. Apr. 2005 12:55

Jaz isto, sem cosmota kupla, malo prelistavala, potem pa 'opa, kaj pa mamo tu?' Moja radovednost pač nima meje, pa sem mogla gor pogledat, pa sem se mogla prijavit, pa sem mogla tukaj ostat, pa moram vsak dan nekaj napisat, pač meni je zelo žal, vendar to so stvari, ki so pač življenskega pomena. Cosmo forum je kot voda, brez njega ne moreš :D
Uporabniški avatar
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 3. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *tamalla* » 29. Apr. 2005 13:03

jst sem pa za cosmota cula od moje sestrice steLLcy ko je velikrat skos gor visela tud ce sem bla jst pri njej v sluzbi...pol smo pa doma dobile internet pa sem rekla da se bom gor prijavla...in ni mi zal... :D :D
Uporabniški avatar
limonca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a limonca » 29. Apr. 2005 15:13

Se ne spomnim... :gruebel: Ampak mi je vseeno všeč :razz:
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 29. Apr. 2005 15:36

Jaz pa sem se odločila sodelovat zato, ker hočm nabit čimveč postov :twisted: HEC!
Doma me noben več noče poslušat, pol se morm pa tle mal izpovedat :)
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 29. Apr. 2005 15:39

hm...v cosmotu sm zasledila, da obstaja forum...sm šla pogledat...sm vidla kaj se piše, pa sm si rekla, da tu pa morem tud jaz pametovati in nekatere podučiti, da nimajo prav :P :P :P :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 29. Apr. 2005 16:54

Dorotea napisal/-a:jaz pa sem 1x nekaj brskala po internetu in mi je med drugim vrglo ven ta forum. Pogledala sem..in brala ker je blo zanimivo, pol pa sem se odločla da se vpišem med uporabnike.

tako sem tudi jaz prjodlala sem gor :lol:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 29. Apr. 2005 17:03

Naughty grl napisal/-a:
fiona napisal/-a:zanimiv se mi je zdel, najprej sem ga prebirala, potem pa me je zacel jezik srbet, pa se je blo treba registrirat....zaj sem pa tu... :D

enako... :D

Jaz sem tudi prišla tako gor
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 02. Maj. 2005 4:09

tamala82 napisal/-a:Jst sem pa enega dolgočasnega večera malce brskala po netu pa sem našla to stran, sem se registrirala in pozabila na to.. potem mi je bilo pa enkrat dolgčas v službi (tko kakšen mesec kasneje) in sem začela malo brati in našla eno temo, ki mi je bila dosti blizu in se razpisala.. :D in od takrat spremljam dogajanje na forumu.. :)

Hehe jaz tudi. Le, da sem dalj casa le registrirano brala :lol: sele pozneje, ko sem sama imela neko vprasanje, sem zacela pisati.. :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Jan. 2006 16:36

Uf, sploh nevem, kako sm pršla do te strani, čist naključno, pomoje.

Vem pa, da je bilo ravno v obdobju, ko sem se imela ogromno za učit za en izpit iz slo. poezije :( in sem imela tok slabo vest, če sem tle gor visela.
Sam sem bla res malo zasvojena na začetku..prjavla sm se pa kar takoj, da bi lahko takoj kaj povedala v trenutku inspiracije :D :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 20. Jan. 2006 16:44

Jaz sem se čist razpizdila, ker so čez našo agencijo pluval na veliko in čez moje nastope (nekje :wink: ). Pol sem pa za ene pol leta pozabla na forum... :D
Pol sem šla pa spet malo čekirat in me je počas kar zasvojilo. :oops: :D :wink:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 20. Jan. 2006 17:18

Jst sm se odločla čist tko by the way, pol pa še zato ker mam ful preveč problemov, k mi jih je ful težko prjatlom zaupat, ler niti več ne vem kdo so pravi prjatli in mam rajš neke objektivne ljudi, ki mi bojo svetovali, pa tut kakšne nove prjatlce pa prjatle spoznat :D
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 20. Jan. 2006 18:48

js sem lani popolnoma naključno zadela karto za cosmo party v atlantisu. seveda sem šla :) tam so veliko slikali in zanimalo me je, kakšne bodo kaj slikice, pa sem v najdi.si vtipkala cosmo party in mi je ven vrglo ta forum. ob priložnosti sem ga še malo prečikirala in... here I am :D
I forgive you after all

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov