forum...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 21. Jan. 2008 10:28

That was long time ago, I guess. :gruebel: Brala sem Cosmo in naletela na objavo spletne strani, nakar sem jo začela obiskovati. Na forum sem se prijavila šele mesece zatem se mi zdi. :D Predvsem se mi je zazdela zanimiva stran, kjer lahko marsikaj novega izveš, izmenjaš mnenje na forumu in spoznaš nove ljudi. :wink:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 21. Jan. 2008 10:52

Kako sem naletela na njega,se ravno ne spomnim.Vem,da takrat še nisem brala cosmota,tako da sem mogla prit sem čist po naključju.In od tega je že ene dve leti.Ker pa nisem mela navade,niti še je zdaj nimam,da bi se nekaj prijavlala na forume,sem ga približno pol leta samo spremljala redno.Pa mi je postajal vse zanimiv in me je 29.8.2006 nekaj ˝ pičlo˝ in sem se prijavla. :D Od takrat pa mislim,da lahko na prste preštejem dni v katerih nisem prišla gor na forum (pa še takrat je bil vzrok to,da me ni blo doma al pa neta ni blo ) :D
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 21. Jan. 2008 17:42

js sm že dolg brala cosmota, pol sm šla pa ebnkrat na cosmotovo stran pa brala članke za nazaj pa to...no pol sm odkrila forum,pa sm neki časa sam brala, pol sm se pa enkrat odločla registrirat...zdj mislim da sm že pol leta gor...pol sm pa še prjatlco okužla s cosmo forumu :D pa se je še ona registrirala
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 21. Jan. 2008 22:42

nek tip je rekel, da je pokukal na cosmo forum in prilepil nek komentar z njega.. na forumu Slo-Tech (vsi so prilepili smeška.. in napisali zraven, kakšen butec je)

No in sem malo pobrskala.. me je prijetno presenetil. Mislila sem (sodim po reviji), da je kar nekaj brezveze.. pa morm rečt, da je kr ok. :) Najdeš kar dosti nasvetov glede tega in onega ;) Pa še male oglase ma. Zakon. :D (lahko si kupiš kakšen napol prazen lak heheh :)
Uporabniški avatar
ForeverMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ForeverMe » 21. Jan. 2008 23:43

Da si malo popestrim dan, da dobim kakšen dober nasvet, preberem kaj zanimivega...
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 22. Jan. 2008 14:51

Cosmo berem že kar nekaj let, zato sem se posledično odločila tudi za registracijo na forumu. Menim, da je ta forum eden najboljših v Sloveniji, saj ima veliko zanimiv razdelkov, kjer lahko najdeš odgovor na veliko stvari, od zdravja do politike. :) Obenem mi je všeč to, da ima veliko uporabnikov, kar pomeni, da je večja možnost dobiti širši vpogled v določeno tematiko. Aja, pa še krajša mi čas tole moje sodelovanje na tem forumu. :cool:
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 22. Jan. 2008 17:46

brala sem Cosmota in vidla tiste objavce s foruma in potem sem iz dolgčasa šla mal pogledat in vidla, da je kr zanimivo tuki gor in sem se prijavla :)
Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 14. Nov. 2009 10:58

samo da mi prođe vrijeme :D
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 14. Nov. 2009 11:52

Na forum se mi zdi,da sem zašla slučajno.Sodelovati sem začela po kakem tednu,ker se mi je zdelo zanimivo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 14. Nov. 2009 21:28

Upala sem na kakšno koristno debato, nasvet,... kar se sicer ni zgodilo, ostajam pa vseeno prisotna.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 14. Nov. 2009 21:31

jaz sem ga preden sem se prijavila kaksni dve leti samo bralla. nikoli me ni mikalo kaj napisat, se potem ko sem se prijavila sem mislila da ne bom redno pisala, samo tu in tam...pa evo me zdej. jao :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Nov. 2009 21:33

!?!?!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 14. Nov. 2009 21:50

Spomnim se, da sem dostkrat brala forum in potem sem se prijavila. Sedaj pa zelo veliko preberem, včasih pa tudi kaj napišem :wink:
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 15. Nov. 2009 8:35

Sem že stara članica, samo za nekaj časa sem poniknila....delo press.

In zdej vidim je forum v novi preobleki....
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 15. Nov. 2009 9:05

~NIA~ napisal/-a:jst tud nevem zakaj sm se prjavla.. nikol prej nism nč prebrala.. in zdej mam tolk postov, sploh nevem od kje?!?!?!

Če pa vsako pizdarijo napišeš n-krat. Recimo zdaj sem že tretjič zvedla, da sta šla tvoja dva včeri bovlat in četrtič, da si bolana (smejkokisesmeji) :D

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov