forum...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
That was long time ago, I guess. Brala sem Cosmo in naletela na objavo spletne strani, nakar sem jo začela obiskovati. Na forum sem se prijavila šele mesece zatem se mi zdi. Predvsem se mi je zazdela zanimiva stran, kjer lahko marsikaj novega izveš, izmenjaš mnenje na forumu in spoznaš nove ljudi.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Kako sem naletela na njega,se ravno ne spomnim.Vem,da takrat še nisem brala cosmota,tako da sem mogla prit sem čist po naključju.In od tega je že ene dve leti.Ker pa nisem mela navade,niti še je zdaj nimam,da bi se nekaj prijavlala na forume,sem ga približno pol leta samo spremljala redno.Pa mi je postajal vse zanimiv in me je 29.8.2006 nekaj ˝ pičlo˝ in sem se prijavla. Od takrat pa mislim,da lahko na prste preštejem dni v katerih nisem prišla gor na forum (pa še takrat je bil vzrok to,da me ni blo doma al pa neta ni blo )
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
js sm že dolg brala cosmota, pol sm šla pa ebnkrat na cosmotovo stran pa brala članke za nazaj pa to...no pol sm odkrila forum,pa sm neki časa sam brala, pol sm se pa enkrat odločla registrirat...zdj mislim da sm že pol leta gor...pol sm pa še prjatlco okužla s cosmo forumu pa se je še ona registrirala
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
nek tip je rekel, da je pokukal na cosmo forum in prilepil nek komentar z njega.. na forumu Slo-Tech (vsi so prilepili smeška.. in napisali zraven, kakšen butec je)
No in sem malo pobrskala.. me je prijetno presenetil. Mislila sem (sodim po reviji), da je kar nekaj brezveze.. pa morm rečt, da je kr ok. :) Najdeš kar dosti nasvetov glede tega in onega ;) Pa še male oglase ma. Zakon. :D (lahko si kupiš kakšen napol prazen lak heheh :)
No in sem malo pobrskala.. me je prijetno presenetil. Mislila sem (sodim po reviji), da je kar nekaj brezveze.. pa morm rečt, da je kr ok. :) Najdeš kar dosti nasvetov glede tega in onega ;) Pa še male oglase ma. Zakon. :D (lahko si kupiš kakšen napol prazen lak heheh :)
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Cosmo berem že kar nekaj let, zato sem se posledično odločila tudi za registracijo na forumu. Menim, da je ta forum eden najboljših v Sloveniji, saj ima veliko zanimiv razdelkov, kjer lahko najdeš odgovor na veliko stvari, od zdravja do politike. Obenem mi je všeč to, da ima veliko uporabnikov, kar pomeni, da je večja možnost dobiti širši vpogled v določeno tematiko. Aja, pa še krajša mi čas tole moje sodelovanje na tem forumu.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jaz sem ga preden sem se prijavila kaksni dve leti samo bralla. nikoli me ni mikalo kaj napisat, se potem ko sem se prijavila sem mislila da ne bom redno pisala, samo tu in tam...pa evo me zdej. jao
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Sem že stara članica, samo za nekaj časa sem poniknila....delo press.
In zdej vidim je forum v novi preobleki....
In zdej vidim je forum v novi preobleki....
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
~NIA~ napisal/-a:jst tud nevem zakaj sm se prjavla.. nikol prej nism nč prebrala.. in zdej mam tolk postov, sploh nevem od kje?!?!?!
Če pa vsako pizdarijo napišeš n-krat. Recimo zdaj sem že tretjič zvedla, da sta šla tvoja dva včeri bovlat in četrtič, da si bolana (smejkokisesmeji)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov