forum...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
enkrat sm bla mal preveč firbčna pa sm mal na tole stran zavila pa sm vidla forum pa mi je bil všeč pa sm se prjavla...pol sm pa pisala ku zmešana tle gor pa mal kofetkala, pol sm pa kr pozabila na vas...in pol čez encajta sm spet hotla it gor sm pa pogruntala da sm geslo zgubila...taku da sm se pol še 1×vpisala...in zdej spet težim...je pa tole najbolši forum kar jih najdeš...
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
newem... tak fletno je zgledal
umiram.</3
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz sem pa šla pogledat spletno stran od Cosmopolitana, našla forum- mislim, da nisem takrat niti točno vedela, kaj forum je - potem sem pa kak mesec občasno brala, preštudirala pravila (pridna, a ne, šefice ), ko so me zasrbeli prsti, sem se pa prijavila.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Poletje 2004. Pa sm brala Cosmota, šla pogledat web-page in se registirala na forum. Se prav že eno leto pa pol sm registirana in kadar mi računalnik dela tud pridno pišem.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Jz sm se registrirala že pred mesci. Sam pol sm čis pozabla na ta forum, dokler se zdj enkrat pred par dnevi nism naveličala foruma lepa.si pa sm se spomnla tega in me je čis zasvojil. Tko d sm bl kle zdej.
Ta forum sm našla k sm hotla mal pregledat cosmopolitanovo spletno stran.
Ta forum sm našla k sm hotla mal pregledat cosmopolitanovo spletno stran.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
sem začela brat cosmo,pol sem šla mal na njihovo stran in zelo kmalu sem se tut registriral.prvo je bil sam firbc,zdj mi je pa tak fajn tu! sem čist obsedena!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm enkrat čist slučajn v cosmotu vidla reklamo za forum --> tisto stran k so izseki iz foruma in sm se odločla it mal pofirbcat. It was love at first sight ... no zdej je že tko, da moram vsak dan saj za 5 min pridt pogledat kaj je novega...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
sem naročnica cosmoplitana...uf...že dolgo let...pol pa sem bla firbčna...pa sem še to prišla pogledat...pa me je kr not potegnilo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Mal obuditev teme... Jez sm pa spremljala kaj o Big Britherju pišete (al je bil Bar ), pol pa me je ena razkurla z izjavo in sm mogla komentirat, ampak kako? In sm se prjavla . Pa že prej sm kej prebrala no... Zdej bo hmal eno leto od kar sm prijavljena in sm kr odvisna od tega foruma, mi je kot druga družina
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov