forum...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
poleti sm delala pa sm mela ene 5 ur od osmih nč za delat pol sm pa odkrila forum... pa smo šle z maratejo pa tiasho na kavico... nekak je vse stekl, čist not padla
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
tud jaz sem kr neki brskala po netu in odkrila ta forum. In pol sem se kr registrirala....zdej pa takrat k nimam nobenga druzga dela mal tuki gor pametujem
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Enkrat sem v eni reviji morda (Men's Health) videl reklamo za Cosmopolitan revijo pa sem šel malo na net članke brat, pa mi je blo ful smešno, samo se nisem registriral....Poleti sem tak bil bolj malo doma (2x morje ter druge stvari...)
Pol septembra sem pa spet nekaj šel na cosmo page (Sem še mel počitnice) pa sem še malo v forum šel pogledat in zdaj se oglasim, če imam čas. Naj večkrat je to zvečer (Ali pa med vikendom)... Sem ne hodim, ker bi mi blo dolgčas, ampak, da se malo sprostim....
Samo ste pa face ne....
Pol septembra sem pa spet nekaj šel na cosmo page (Sem še mel počitnice) pa sem še malo v forum šel pogledat in zdaj se oglasim, če imam čas. Naj večkrat je to zvečer (Ali pa med vikendom)... Sem ne hodim, ker bi mi blo dolgčas, ampak, da se malo sprostim....
Samo ste pa face ne....
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
ja majkl od sramezljivke do krsiteljice 1. stopnje
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Naughty grl napisal/-a:ja majkl od sramezljivke do krsiteljice 1. stopnje
Kaj jst vem...na Cosmo sm naročena že dle cajta, pol sm pa še na forum zajadrala enkrat...kr tko iz firbca.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Nimam pojma ... enkrat sm mal brskala po netu in sm naletela na tole stran, pa se mi je zdela zanimiva in sm se registrirala, potem pa neki časa sploh nism sodelovala ... ko sm pa začela, pa nism mogla nehat (no, še zdej ne morm ).
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov