Fobije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^na skoraj vsaki od 8 straneh teme je vsaj 1x omenjeno, da strah ni enako fobija...ampak zgleda je "moderno" met fobije, al kaj jaz vem, da se vseeno še govori o fobijah.
Well then, potem se pa tudi jz ena redkih zelo pogumnih punc, namreč nimam fobij.
Well then, potem se pa tudi jz ena redkih zelo pogumnih punc, namreč nimam fobij.
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
strahov imam kar nekaj.. fobijo pa tudi
in sicer emetofobijo-strah pred bruhanjem ...
ni mi hujše stvari na svetu od tega da bi mogla bruhat. Na vsej hrani preverjam rok uporabnosti, roke umivam konstantno, izogibam se prostorov kjer je veliko pijanih ljudi in povečana nevarnost da kdo v moji bližini bruha ... skratka ni prijetno sploh
in sicer emetofobijo-strah pred bruhanjem ...
ni mi hujše stvari na svetu od tega da bi mogla bruhat. Na vsej hrani preverjam rok uporabnosti, roke umivam konstantno, izogibam se prostorov kjer je veliko pijanih ljudi in povečana nevarnost da kdo v moji bližini bruha ... skratka ni prijetno sploh
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
- LadyBug11777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Mene je pa obupno strah injekcijskih igel in jemanja krvi in mislim, da kar pašem med tiste, ki imajo fobijo. In to je za znoret, sploh ne vem kaj bom naredila, ko mi bo treba kri dat ... 2x sem se že izognila, kaj pa k bo nujno???
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz mam pa fobijo pred neznanimi linki na forumu
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Tako punce, da vas malo izobrazim. Fobij je res toliko vrst da bo definitivno vsaka našla eno zase
Jaz sem že naredila svoj izbor.
- hipopotomonstrosesquepedaliofobija - strah pred branjem ali govorjenjem dolgih besed
- kakofobija - strah pred grdoto
- ginofobija - strah pred ženskami
- sitofobija - strah pred jedmi
- Chrometophobia or Chrematophobia- Fear of money. (Res, takoj ko dobim denar v roke se ga po hitrem postopku znebim ^^ )
- Chromophobia or Chromatophobia- Fear of colors.
Tele pa še nimam ampak jo bom dobila prvič ko bo treba pospravit stanovanje
- Ablutophobia – fear of bathing, washing, or cleaning
(Če pa SLUČAJNO katera izmed vas res ima kako fobijo se ji opravičujem)
[/quote]
Jaz sem že naredila svoj izbor.
- hipopotomonstrosesquepedaliofobija - strah pred branjem ali govorjenjem dolgih besed
- kakofobija - strah pred grdoto
- ginofobija - strah pred ženskami
- sitofobija - strah pred jedmi
- Chrometophobia or Chrematophobia- Fear of money. (Res, takoj ko dobim denar v roke se ga po hitrem postopku znebim ^^ )
- Chromophobia or Chromatophobia- Fear of colors.
Tele pa še nimam ampak jo bom dobila prvič ko bo treba pospravit stanovanje
- Ablutophobia – fear of bathing, washing, or cleaning
(Če pa SLUČAJNO katera izmed vas res ima kako fobijo se ji opravičujem)
[/quote]
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov