Fobije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
Jaz imam pa arahnofobijo - strah pred pajki..Si želim da ne bi mela, pa ne gre. Tudi ubiti si ga ne upam če je večji. Možno da to izhaja iz moje mladosti, ko me je brat kdaj strašil s pajki, ne vem... Je pa grozno, sploh poleti na morju kjer ponoči mrgoli te golazni.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Prejle sem čist pozabla na mravlje ne da se jih bojim al kej ampak so mi enostavno konc ogabne. Pa niti ne posamezne ampak une v kolonah in mravljiščih pa tud drugi žužki v večjih skupinah.. Npr ko dvignem kak kamen al pa kos lesa, pa je odspodi na tisoče malih živalc vidim sam še črno pred očmi
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
~NIA~ napisal/-a:- pred zaprtimi prostori (grozno se počutim če sam pomislem da bi me zazidal v kakšn prostor brez okn, alpa da bi me živo pokopal.. alpa če me kdo full stisne da se ne morm premikat.. če me moj fant pokrije z deko pol se pa še on uleže name se začnem full dret.. pa vem da mi neč ne bo naredu, ampak se ful bojim tega..)
- pred globino morja.. brrrr
Tudi pr meni velja oboje. Niti dvigala ne uporabljam.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
~NIA~ napisal/-a:- pred kačami! full!
Pa kače so ja super... Ko poleti v travi ujameš slepca(ni kača ampak ok) in ga daš v žep pa se ti lepo ovije okoli roke pa to....
Moraš vedet, da se kača tebe boji še precej bolj kot ti nje....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
McLarnovc napisal/-a:Moraš vedet, da se kača tebe boji še precej bolj kot ti nje....
ampak če imaš fobijo/velik strah pred določenimi stvarmi, ti tako razmišljanje čist nič ne pomaga. sej načeloma vsi vemo, da nam določena žival najbrž ne bo nič naredila, ampak ko jo zagledaš vsa zdrava pamet v tistem trenutku izpuhti.
men so na splošno vsi žužki zoprni, ampak kobilice...njih se pa noro bojim in mislim da meji že malo na fobijo...pa še vsako leto hujše je. groza
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Pred višino in pa, ko sem bil manjši sem imel hud strah pred temo. Zdaj sem ga premagal.
Imam pa tud fobijo (no ni glih fobija samo ne vem kak bi lahko temu reko), da v življenju ne bom nič dosegel in bom umrl osamljen.
Imam pa tud fobijo (no ni glih fobija samo ne vem kak bi lahko temu reko), da v življenju ne bom nič dosegel in bom umrl osamljen.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
McLarnovc - Cosmofrik
Tarantele so kul...tud kak pitončič, ki si ga daš čez rame je ok...
Jerca Mrzel je enkrat izjavila, da je ob otipavanju kače enak občutek kot ob otipavanju moškega penisa....
Jerca Mrzel je enkrat izjavila, da je ob otipavanju kače enak občutek kot ob otipavanju moškega penisa....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
McLarnovc napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:- pred kačami! full!
Pa kače so ja super... Ko poleti v travi ujameš slepca(ni kača ampak ok) in ga daš v žep pa se ti lepo ovije okoli roke pa to....
Moraš vedet, da se kača tebe boji še precej bolj kot ti nje....
v tistem trenutku, dvomim da kdo razmišlja o tem kdo se koga bol boji ampak se skoncentrira na to, kak se najhitreje spravi proč od kače.
-
jessyca - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
McLarnovc napisal/-a:Tarantele so kul...tud kak pitončič, ki si ga daš čez rame je ok...
Zdej bojo pa zihr vse k se bojijo kač, zgubile ves strah in jih prjele v roke...Al kaj???
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Blagor se men, ker sem očitno skoraj edina na tem forumu brez fobije
In BTW: fobija =/= strah
In BTW: fobija =/= strah
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
Točno *mala*. Dvomim, da ima katera tu sploh fobijo. Narobe je, da se fobijo enači s strahom. Strah je neprijetno stanje vznemirjenosti zaradi ogroženosti ali pa kake situacije, fobija je pa bolezensko stanje in kot tako lahko onemogoči normalno življenje obolelega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov