Fobije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 170 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Tonja napisal/-a:Fobijo imam na tega pajka:
http://www.wired.com/images_blogs/photo ... der_sm.jpg
In močno, močno si želim, da spodaj ne srečam nobenega (kar je sicer nemogoče, ampak tolažim se lahko )
50 000 metkov v njega sprašim, da ga vidim...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Emanuela pomoje bi se tud ti ob bližnjem srečanju z njim v puščavi, nezavedno spremenila v brutalno morilko, če bi ti gomazel po nogi.
Al bi prvo pomislila "hej, sj pa mi nič noče, pajkec mali, ga bom odnesla par metrov stran od mene." Jz bi ga speštala na tisoč in en način
Al bi prvo pomislila "hej, sj pa mi nič noče, pajkec mali, ga bom odnesla par metrov stran od mene." Jz bi ga speštala na tisoč in en način
It was forever..but it didnt last long..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
nanamiša napisal/-a:jaja govoriti zdej to tukaj, je lahko.
^^glede na štud. delo z divjimi živalmi -ne avtohtonami vrstami lahko rečem ja.Še najbolj mirna grammostola rosea (google it) ti lahko "spusti dlake", pa čeprav jih imajo po domovih in jih vlačijo po rokah, pa ga vseeno ne boš šla avtomatsko tepst s cajtngami.
The world is as you are.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
sirova štručka napisal/-a:ampak slike ugrizov so pa tuk nagravžne, da me je do jest minil
http://www.google.si/images?hl=sl&q=camel%20spider&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1366&bih=575
Fejk.
Camel spider ni pravi pajek, spada pa v rod pajkovcev. O njem kroži precej mitov in legend. Da lahko teče 50 km/h, da je strupen, da lahko skače itd. No, nič od tega ni res. Dejstvo je, da ni strupen in ne vsebuje strupa. Redkokdaj ugrizne, celo kožo s težavo predre. Ob ugrizu je edina nevarnost ta, da lahko ščasoma pride do infekcije. Je pa grd, to pa.
Zadnjič spremenil Mr. Nobody, dne 25. Jan. 2011 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 170 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov