Česa ne bi naredile v zivljenju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
hm...jaz raje nebi rekla katere stvari v lajfu nebi nikoli naredila...ker slej ko prej si včasih prisiljen naredit tudi stvar ki je nikoli nebi hoto..lajf je pač čudn..jaz sem že v veliko stvari bla prepričana da jih nem nikoli naredila in sem v določenih situacijah tudi mogla...zato zame velja...nikoli ne reci nikoli
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
gemini napisal/-a:Nikoli ne bi ... rekla, da nekaj nikoli ne bom naredila. Nikol ne veš kam te življenje pripelje.
To je res edina stvar, ki je nikoli v življenju ne bi nardila... Itak loh kadarkol prideš v situacijo, v kateri bi biu sposoben počet stvari, na katere prej tud pomislil ne bi...
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Mislim, da je edina stvar, ki res lahko zatrdim, da ne bi seksala z živalmi. Ker ubiješ lahko koga ponesreči, v samoobrambi... Jp, mislim, da je to to.
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
fuj z živalmi pa res ne bi. tega pa res ne! Saj vem,da nikol ne veš kam te življenje pripelje ampak tega pa res ne bi.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Opažam,da so ženske na tem forumu neljubiteljke živali...kako lahko rečete ful Živali so pa ja luškana bitja!A moški nismo živali?
Mmm...kaj ne bi nikoli naredil?
Nikoli ne bi kupil srečko,ki bi zadela glavni dobitek in je tudi nikoli ne bom
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Opažam,da so ženske na tem forumu neljubiteljke živali...kako lahko rečete ful Živali so pa ja luškana bitja!A moški nismo živali?
se pravi ti bi sexal z zivalmi??
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
^^ se mi zdi da je moškim nadel prispodobo živali..
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
NIKOL ne bi namerno ubila živali. Nikol.
Namerno pa zato, kr ne morem pomagat, če dneuno pohodm določeno število mravl in drugih žužk, če se na travi na kero uležem al pa če doma posesam pajka.
Namerno pa zato, kr ne morem pomagat, če dneuno pohodm določeno število mravl in drugih žužk, če se na travi na kero uležem al pa če doma posesam pajka.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Aloha napisal/-a:NIKOL ne bi namerno ubila živali. Nikol.
Ti si pridna punca..vidim da si izredna ljubiteljica živali
Jaz tudi pajka doma,če ga slučajno najdem...čez okno vržem...muhe pa napodim iz sobe.Samo mi je pa grozno,ker mi komarji težijo in mi hočejo kri piti...edino tiste ubijem...dont fuck with me Drugače sem pa živalim prijazno bitje
Tako, da jaz tudi ne bi nikoli namerno ubil živali...razen če kali moj mir ali pa mi želi škodovati...samo temu jaz rečem samoobramba
-
ryu10kyu - Cosmofrik
mirella napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Opažam,da so ženske na tem forumu neljubiteljke živali...kako lahko rečete ful Živali so pa ja luškana bitja!A moški nismo živali?
se pravi ti bi sexal z zivalmi??
Ne!Jaz seksam s pošastmi Če se pošasti smatra za živali...potem je moj odgovor: ja,seksam in tudi bi z živalmi seksal...ampak samo z redkimi izbrankami..morajo ustrezati mojemu prefinjenemu okusu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov