Einsteinova uganka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Glih tole uganko sm jst pred kratkim objavla na blogu, mislm da se prov noben ni šel reševat haha. Mi smo jo drugač reševal v srednji šoli pr psihologiji in je blo prov fajn. Drugač si morš pa sam sistem nardit pa večkrat it čez, slej al prej dobiš rešitev 

-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ah teh ugank je blo velik na tekmovanjih. Rešujejo se pa tako da se naredi razpredelnica da pride vsako z vsakim in se pol vpisuje križce oz. krožce za pravilne rešitve. S temi shemami se da dost hitro to naredit, brez je pa kar precej težje.
Houd de wereld tegen
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
No, po kakšne pol ure, mi je nekako uspelo skup spravit tole.
Sem si risala tabele za pomoč.

-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tudi jaz, tudi jaz, sicer ne v 5 minutah (15 min sem si vzel časa), pa vendarle!
mimogrede, me zanima, če se bo oglasila moja prijateljica v tej temi (brez off-topicov), glede na to, da jo je povsod dovolj!
mimogrede, če koga zanima potek reševanja step-by-step, mu lahko pošljem na ZS!

mimogrede, me zanima, če se bo oglasila moja prijateljica v tej temi (brez off-topicov), glede na to, da jo je povsod dovolj!

mimogrede, če koga zanima potek reševanja step-by-step, mu lahko pošljem na ZS!

- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
^ men se zdi, da je Einstein s tem mislil, da 98% ljudi tega ne bi znalo rešit brez da bi si risali sheme. Kar se men zdi logično, kajti tud jst tega ne bi znala na pamet rešit.
To bi moral bit res nadpovprečno inteligenten, da bi si to znal brez papirja v glavi skicirat, ter si povrh vsega še vse zapomnit.
To bi moral bit res nadpovprečno inteligenten, da bi si to znal brez papirja v glavi skicirat, ter si povrh vsega še vse zapomnit.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ jaz tudi mislim da je to mišljeno brez razpredelnic, ker s tem je res ful na easy, če pa bi šel vse na pamet pa bi najbrž vzelo precej časa.
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov