Če bi se lahko še 1x rodil/-a, bi...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst ne bi nč spremenila ... Ker če bi spremenila karkoli, ne bi mela šivanga gobčka, ne bi mela gipsa na nogi, se ne bi tok hudo zabavala v osnovni šoli, ne bi spoznala svoje žabice, se ne bi tok dobr razumela s svojimi ovčkami, ne bi spoznala d best punc iz foruma ... moje življenje pač ne bi blo moje.
Men je pa ušeč takšno kot je z vsemi vzponi in padci, še vse sem rešila, še vse sm uspela in nardila ... Tko da ...
Men je pa ušeč takšno kot je z vsemi vzponi in padci, še vse sem rešila, še vse sm uspela in nardila ... Tko da ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ne bi imela vseh nesreč, ki sem jih imela in imela bi lepšo kožo, to je pa tut vse, kar bi spremenila.
- anonimka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
hja... hum.... js bi pa spremenila... edin to da z nekaterimi prjatli neb zgubila stikov... k jih na trenutke res pogrešam drgač bi pa vse pustla tko kokr je... ker čeprov se vedn neki prtožujem mi res ni nč hudga... mam postlo! to je važn
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
KKšne stvari bi spremenila, sam če zdej pogledam za nazaj - velik stvari se mi je že zgodil, bla sem na veliko krajih in vse te izkušnje so me nardila tako, kakršna sem.
Mogoče bi si samo spremenila temperament - preveč impulzivno in hitro reagiram, al se pa pizdi za brezveze in po mi je včasih (velikrat) žal za to.
Mogoče bi si samo spremenila temperament - preveč impulzivno in hitro reagiram, al se pa pizdi za brezveze in po mi je včasih (velikrat) žal za to.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
sAdie napisal/-a:...naredli kaj, cesar v tem zivljenju niste? bi kaj spremenili?ali bi ponovno izbrali taksno pot, kot zdaj....
Jst ne bi glih velik spreminjala, ker sm zelo zadovoljna s svojim življenjem. Edino kar bi drugače nardila je to, da bi se bolj potrudila za uspeh v šoli, zato da bi lahko šla študirat medicino, ker me to ful veseli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov