Če bi se lahko še 1x rodil/-a, bi...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gabrielle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2005
Veliko stvari ne bi spreminjala, še vedno bi se pridno učila, da bi bila ponosna na ocene, še vedno bi šla na glasbeno, le malo bolj bi vstrajala, več bi vadila in bi šla delati sprejemne na akademijo za glasbo. Aja, pa v nobenega fanta, V KATERE SEM BILA ZALJUBLJENA, se ne bi ponovno zaljubila, ker so me čisto VSI razočarali. Raje bi imela samo sebe in bi bila bolj nedostopna in ne tako nesebično dobra do tistih, ki si tega niso zaslužili in me razočarali. Namreč, ogromno ljudi me je že razočaralo in nikomur več ne morem čisto zaupati...
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
inchy84 napisal/-a:......pa nebi nehala plesat v 4 razredu ......
jst tudi ne! sicer vem da bi blo takrat težko sam vsen bi se potrudila plesat še vsaj nekaj časa!
čeprav tudi ideja da bi bla moškega spola ni slaba se strinjam da jim je lih mičken lažje!
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst bi pustila vse tako kot je.. ne bi nič spremenila.. no ja mogoče bi bolj pazila pri atletiki in se ne tok gnala da si ne bi mišice spet uničila (in bi potem lahko še naprej trenirala ).. pa klavir bi še naprej igrala
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Nič ne bi spremenila! Vse slabe stvari so me naučile nakaj novga in me okrepile! Tak, d č neb okusla trplenja, strahu, izgube, žalosti... neb bla takšna kot sm zdj....močna!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
uršy napisal/-a:no ja, mogoče edin tako presnovo, da bi lohka jedla kolkr bi hotla pa se ne bi nč zredila (čeprov tut zdej je kr v redu)
haha jz tud ...
Ma ne, ne vem ce bi sploh kej. Mogoce to, da v enih stvareh nism bla dovolj vztrajna ... Ceprou nicesar ne obzalujem.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Morda bi spremenila kako malenkost, več bi se učila, ne bi nehala trenirati gimnastike, plesa in odbojke, pa šla bi igrat kak inštrument... Hja, veliko je teh želja, vendar bi po drugi strani imela popolnoma drugačno življenje kot ga imam in ne bi spoznala teh ljudi, ki mi danes največ pomenijo, zato najverjetneje ne bi ničesar spreminjala. To življenje je samo moje in imam ga rada!
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Piglet - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
Ful hudo vprašanje. Vsekakor bi se prej odločila, da bom sledila svojemu srcu in instinktu in ne temu, kar mi drugi dopovedujejo. Sem se pa navsezadnje za to odločila pri 21-tih tko da je blo tut to dost zgodi, sam na jetra mi gre, ker sem zgubila tistih par let. Mah kokrkol, tut tko je mogl bit, človk očitn more neki skos dat, da pride do določenih zaključkov. Nč ne bi spremenila.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
bi delala iste stvari kot sedaj, vendar prej!! ok, nekatere kasneje... pa ok, mogoče ne bi ravno začela kaditi, pa ne bi bila takšna lenoba glede učenja...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov