Če bi se lahko še 1x rodil/-a, bi...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
če bi zamenjala srednjo šolo, neb spoznala pikija in bi bla verjetno zdele na medicinskem faxu ... če bi bla bol pridna v šoli, ga neb tok žurala in neb spoznala tok ljudi in spet bi bla brez lubija, sam na medicini ... če bi nadaljevala s košarko, bi mela zdele čist sf*kane okončine, velik bi trenirala, neb nč druzga počela in spet po vsej verjetnosti neb spoznala ljudi ki so mi čist zavrtel svet ... tko da bi po eni strani bla zdele po vsej verjetnosti v četrtem letniku medicine ...
ampak mi ni žal niti za minutko ... za noben kiks, za noben pir, za nobenga tipa, za noben prepir, za noben poljub, za nobeno solzo ... ker vedno bi bilo lahko še slabše ...
ampak mi ni žal niti za minutko ... za noben kiks, za noben pir, za nobenga tipa, za noben prepir, za noben poljub, za nobeno solzo ... ker vedno bi bilo lahko še slabše ...
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
ne bi se nehala ukvarjat s plesom , pa pobotala bi se z nekaterimi prijatelji že takoj, ne pa da se zdaj sploh ne pogovarjamo
drugače pa sem bla v otroštvu zelo srečna in nebi nič spreminjala...
drugače pa sem bla v otroštvu zelo srečna in nebi nič spreminjala...
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Nekatere stvari bi delala se naprej (se ukvarjala s sportom ), nekatere ljudi bi ze prej skenslala iz zivljenja, z nekaterimi bi se zacela ze prej druziti...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
...se mal lepše obnašala do staršev, pa mal prej zagrabla šolo da me nebi pr 24 začela panika grabt, da bom brez službe ostala....
Al pa tud nebi nč spremenila...sej pravjo da vsako dejanje je kot "začaran" krog...ti ga nardiš in se tebi sodi za njega un kateremu ga nardiš pa ga je bil potreben, da se neki nauči v življenju....
Al pa tud nebi nč spremenila...sej pravjo da vsako dejanje je kot "začaran" krog...ti ga nardiš in se tebi sodi za njega un kateremu ga nardiš pa ga je bil potreben, da se neki nauči v življenju....
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
bejbika napisal/-a:če bi zamenjala srednjo šolo, neb spoznala pikija in bi bla verjetno zdele na medicinskem faxu ... če bi bla bol pridna v šoli, ga neb tok žurala in neb spoznala tok ljudi in spet bi bla brez lubija, sam na medicini ... če bi nadaljevala s košarko, bi mela zdele čist sf*kane okončine, velik bi trenirala, neb nč druzga počela in spet po vsej verjetnosti neb spoznala ljudi ki so mi čist zavrtel svet ... tko da bi po eni strani bla zdele po vsej verjetnosti v četrtem letniku medicine ...
word se strinjam vsaka stvar se zgodi z razlogom sm lih pomisnla ce bi se zacela ukvarjat s kakim sportom pa bi bla dobra, bi zj verjetn hotla nehat pa mi nebi pustil in pol bi se poleg ucenja mogla se s tem muct lusnih tipckov pa je napretek....sm lih vceri enga vidla ohhhh skratka nc nebi spreminjala
can you keep up
baby boy
baby boy
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
o ja . potrudla bi se bit bolj samozavestnejša. zdej sm že preveč lena za take stvri. no pa še ne bi bla tolko lena.
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Do konca gimnazije absolutno ne bi nič spreminjala, ker je bilo vse prekrasno, tako v šoli kot z mojim takratnim fantom.
In prav do njega bi se kasneje precej lepše obnašala, ker zdaj vem, da sem delala napake, za katere tedaj nisem sploh vedela, da so napake..
no ja, sem se pa nekaj naučila, čeprav način ni bil pravi.
Pa malo bolj resno bi študirala v tretjem letniku faksa, ne pa da sem za to porabila tri leta, adijo pamet..
In prav do njega bi se kasneje precej lepše obnašala, ker zdaj vem, da sem delala napake, za katere tedaj nisem sploh vedela, da so napake..
no ja, sem se pa nekaj naučila, čeprav način ni bil pravi.
Pa malo bolj resno bi študirala v tretjem letniku faksa, ne pa da sem za to porabila tri leta, adijo pamet..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov