Če bi lahko naredil/a kar hočem...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- birikina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2005
jst bi šla do kšne prof. pa ji bi kej rekla
par folkiča bi malo hecallla
kšnega lepega fantička bi domow poklicala
kaj še.....
vem vem kaj še.....ampak da nebo kdo mislu da sm pre pokvarjena raje tko zaključim

par folkiča bi malo hecallla
kšnega lepega fantička bi domow poklicala

vem vem kaj še.....ampak da nebo kdo mislu da sm pre pokvarjena raje tko zaključim

[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
-
mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2005
- Kraj: za devetimi gorami in devetimi vodami
jz bi spala z najbolšim prjatlom od svojga bivšga- tko sam enkrat... 

-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
roxy* napisal/-a:bi šla pogledat vnaprej kak izpit bo v tork, se tisto fajn naučila in pisala 10
ja jst tud to!pa še kšno čist utrgano neumno stvar sam mi zj nč dost odpulenga ne pade na pamet

U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Michael napisal/-a:tiasha napisal/-a:Zginla na en samotni otok, kjer bi 24/7 uživala na soncu, pesku, morju in pozabila na vse ...
a je tko hudo?
Amm ja probably da takrat k sm to napisala je blo ... ( ja ja 7. maja smo bli ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Kaj bi nardila? Vsekakor bi se zavzema za mir na svetu in odpravo lakote, kot se zavzemajo vse misice ........ joke!!
Ne, mislim, da bi čas obrnila 5 let nazaj, in z pokojnim (
) stricem, zgradila boljši odnos, kot sma ga imela (čeprav je bil pohvale vreden), ker mislim, da bi lahko dala več moje energije v ta odnos. Žal sedaj ne morem nič proti času nardit.
Pa vsem osebam, ki mi kaj pomenijo, bi pokazala da jih imam rada, in da mi dosti pomenijo (tudi trenutno neizvedljivo, ker je preveč nepremostljivih razlik prisotnih pri nekaterih).
Pa mojega bi peljala na ene počitnice, daleč od vsega, da bi se lahko drug drugemu posvetila, in se še bolje spoznala (čeprav nikogar nikoli ne spoznaš do potankosti, in te vedno kaj preseneti)
Vsem ljudem na svetu pa bi zaželela, da bi bili
Ne, mislim, da bi čas obrnila 5 let nazaj, in z pokojnim (

Pa vsem osebam, ki mi kaj pomenijo, bi pokazala da jih imam rada, in da mi dosti pomenijo (tudi trenutno neizvedljivo, ker je preveč nepremostljivih razlik prisotnih pri nekaterih).
Pa mojega bi peljala na ene počitnice, daleč od vsega, da bi se lahko drug drugemu posvetila, in se še bolje spoznala (čeprav nikogar nikoli ne spoznaš do potankosti, in te vedno kaj preseneti)
Vsem ljudem na svetu pa bi zaželela, da bi bili

Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
mucyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: MB-okolica
Ufff....
Če bi naredila kar hočem, bi verjetno obrnila vse, kar sem naredila do sedaj na bolje...V bistvu bi gradila boljši odnos do ljudi okoli sebe in do fantov, ki jih ne bi imela samo za avanture in bi se morali malo potruditi zame........
A zdaj je kar pač je.....
Sem v zvezi s fantom, ki je dobesedno obseden z mano, jaz pa do njega ne čutim veliko, zato ker imam rada le enega s katerim sem ga tudi prevarala....
Vsi delamo napake in se iz njih tudi nekaj naučim-popravljat stvari pa tako ne more nobeden izmed nas.....
Vsem želim veliko PRAVE in ISKRENE

Če bi naredila kar hočem, bi verjetno obrnila vse, kar sem naredila do sedaj na bolje...V bistvu bi gradila boljši odnos do ljudi okoli sebe in do fantov, ki jih ne bi imela samo za avanture in bi se morali malo potruditi zame........
A zdaj je kar pač je.....
Sem v zvezi s fantom, ki je dobesedno obseden z mano, jaz pa do njega ne čutim veliko, zato ker imam rada le enega s katerim sem ga tudi prevarala....
Vsi delamo napake in se iz njih tudi nekaj naučim-popravljat stvari pa tako ne more nobeden izmed nas.....

Vsem želim veliko PRAVE in ISKRENE

LoVe is in The Air !!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]