Če bi lahko naredil/a kar hočem...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
oropala bi banko. pol pa seveda zbrisala drugim spomin in obdržala denar
-
KranCk - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 20. 1. 2005
tjaska napisal/-a:js bi pa povabla enga fantka domov da bi se z njim igrala princeske...
sej to lahk tut tko..sam mal ga opijans (ce ni prostovoljec) pa poskrbis da ni nikogar ki bi te utegnil zalotiti pri tem "dejanju"
jaz bi pa...
...ugrabu mojo lubico jo peljov na morje (z ocetovo denarnico), jo peljal na vecerjo, sprehod po obali in jo tam propose-all...potemn pa ce bi rekla ja...bi jo odpeljal nekammm daleccc na kuboooooo in bi ta dan trajal tko celo zivljenje ((in bi pol mel dva zivljenja..jupiiiiiiiiiiiiiiii))
in bi pol nasledn zivljenje dobu na voljo se en tak "dan" in bi sel v ring se tepst z kakim 3.ligaskim kickboxerjem !
(zmerej me je zaniomal koko bi se odrezal )
manck + kranck
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
KranCk napisal/-a:tjaska napisal/-a:js bi pa povabla enga fantka domov da bi se z njim igrala princeske...
sej to lahk tut tko..sam mal ga opijans (ce ni prostovoljec) pa poskrbis da ni nikogar ki bi te utegnil zalotiti pri tem "dejanju"
jaz bi pa...
...ugrabu mojo lubico jo peljov na morje (z ocetovo denarnico), jo peljal na vecerjo, sprehod po obali in jo tam propose-all...potemn pa ce bi rekla ja...bi jo odpeljal nekammm daleccc na kuboooooo in bi ta dan trajal tko celo zivljenje ((in bi pol mel dva zivljenja..jupiiiiiiiiiiiiiiii))
in bi pol nasledn zivljenje dobu na voljo se en tak "dan" in bi sel v ring se tepst z kakim 3.ligaskim kickboxerjem !
(zmerej me je zaniomal koko bi se odrezal )
Lol no
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
bubyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
Dalila napisal/-a:tjaska napisal/-a:oropala bi banko. pol pa seveda zbrisala drugim spomin in obdržala denar
No to je tisto, kar je men tud prvo na pamet padl
ja tudi men..ne morm verjet...js bi DVE osebi poslala nekam...za vedno!!!!!!! joj kok mi grenita zivljenje...
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
js bi pa mal cajt nazaj zavrtela....na 30.april....sla bi do enega tipcka...ga fejst zazvalila...aja prej bi mu rekla d mi je full vsec ....pol bi sla se do enega drucga tipcka in ga tud zazvalila....pol bi pa vidla pr kterem bi biu lepsi odziv...nato bi se pa tistga fejst drzala za nasleden dan, d bi se me spomnu
jep to bi nardila
jep to bi nardila
can you keep up
baby boy
baby boy
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
hm.... ubila eno osebo na svetu, pa kot je že baby girl omenila zažvalila bi enega tipa in pol čakala da vidim kaj bi bilo... (( Fairy in Bunny saj mi je vseeno za njega, samo zanima me reakcija...))
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
MissBitch napisal/-a:Fairy in Bunny saj mi je vseeno za njega, samo zanima me reakcija..
Upam...
Hm... si prepričana, da bi ubila samo eno osebo?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
ja ubila bi samo eno osebo, ki mi že nekje 18 leti uničuje žuivljenje... pa ne tiste na katere ti misliš niso dovolj pomembne da bi si mazala roke z njimi...
aja pa veste kaj bi še??!!!! nekak bi po hitem postopku obogatela pa dala denar na švicarsko banko... (lol pa le nekaj poslušam pri geo...)
aja pa veste kaj bi še??!!!! nekak bi po hitem postopku obogatela pa dala denar na švicarsko banko... (lol pa le nekaj poslušam pri geo...)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov