Dr. Rugelj

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 18. Mar. 2005 18:14

Ah škoda besed, sam je pa res da velik študentov bluzi in da bi moral it na izpit ko si nanj pripravljen ne ko nič ne znaš in pol sam tratiš čas profesorju, ki mora tvoj test popravljat, sam tega pa ne omeni, kakšni "zločinci" znajo biti profesorji nad učenci in študenti in da je pri nekaterih izpit skoraj nemogoče naučit, razen če se vse nadudlaš na pamet, kar je pa nesmiselno.

Ah ta je itak norc, sej to se ve. Od genija do norca je samo en korak in on ga je naredil.
pa pa
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 18. Mar. 2005 18:25

yahve napisal/-a:razen ce je zabit in zato nesposoben za studij!
...da je asocialni parazit.
...da je velika vecina med solanjem zivela na meji zlocina, se pravi
psihopatsko.

am mislim da dedec govori iz svojih izkusenj..prokleti kreten debilni mi gre ze tak na ku*****!me zanima kaki psihopati hodijo k njemu na terapije..in se to...mislim da je on edini ki rabi pomoc!kakrsnokoli!!! :stupid:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2004
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejčika » 20. Mar. 2005 20:56

No potem sem javno oznacena da sem "psihiatricni kazus" in zlocinka, ker na faksu ne naredim vseh izpitov v prvu, ceprav imam kljub temu povprecje skoraj 9! Najbolj da se zagungam, ker bom itak postala zlocinka!

Mislim hallo!!!! Ocitno on to vse sam po sebi sodi zato pa je tako!
:stupid: :stupid: :stupid:
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 20. Mar. 2005 21:31

Oh Rugelj, Rugelj...očitno ga ful jezi, ker ne najde primernega namestnika. Sej kako pa ga bo, če ste pa vsi študentje psihiatrični kazus, zločinci, itd. itd. Mislm folk, dejte se mal u roke vzet no. :D
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 27. Mar. 2005 21:56

Glede na to, da naj bi bil dr. Rugelj eden najbolj razgledanih ljudi v Sloveniji, morm priznat, da me vsakič sprot ko slišm kkšne njegove pogruntacije pošten nasmeje. Po njegovem je to najbrž povezano s seksom :nixweiss: :ja:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 28. Mar. 2005 0:20

yahve napisal/-a:MNENJE dr.RUGLJA O ŠTUDENTIH

... Vsak zares priden ucenec, dijak in student je odlicen. Kdor ni,
je zabit (taksen ni za studij), len ali bolan - ali pa vse po malo.

Priznam in sram me je... :roll: :D
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 28. Mar. 2005 22:12

Ko slišim besedo Rugelj, se kar naježim.
Ta tip potrebuje psihiatra, ne pa da je sam psihiater.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 29. Mar. 2005 14:53

No, to je pa moj zadnji problem. :lol:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 23. Okt. 2005 1:13

No pa še mal o našem "priljubljenem psihiatru (al za karkoli se že ima):

Vprašanje bralke:
Lahko prosim kaj napišete o nezvestobi partnerju. Sama sem namreè zablodila ne to stran poti in ne vem kako naj najdem nazaj pot k svojemu partnerju.

Odgovor dr. Ruglja:
Če se vam je posrečijo, da ste malo skočila čez plot in pri tem nekaj lepega doživela, ponavljajte, da se nasitite, ker ste očitno nepotešeni, se pravi "potrebni"
Ne "stradati"!

Janez Rugelj, psihiater:
"Homoseksualci so marginalci, zato ne morejo imeti pravice do uveljavitve s svojo neproduktivnostjo, pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo. Treba je uporabljati natancne izraze, da se ve, kam homoseksualci spadajo. Drugace je z lezbijkami, saj se dvema dejavno lahko prikljuci en moski ..."

Janez Rugelj, psihiater:
"Podjetnik ne more vzeti zenske v sluzbo kot enakovredne moskemu, saj so zenske dva dni v mesecu relativno nepristevne ..."

Janez Rugelj, psihiater:
"Seksualno prebujena zenska je taksna, ki zna uporabiti svoje mednozje za zacaranje norih dedcev".

Janez Rugelj, psihiater:
"Se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo bos imel, lahko jo gledas, lahko masturbiras, lahko si privoscis kunilingus, lahko pa me tudi pokavsas. To mora zenska znati."

Janez Rugelj, psihiater:
"Prostitutke imajo izbiro, ne vzamejo smrdljivega, kosmatega, zajedljivega, nesramnega, razen za visok honorar, zene alkoholikov se pa morajo pustiti ploditi tudi od taksnih smrdljivih in zoprnih dedcev."

Janez Rugelj, psihiater:
"Ucim, da ce zena ni v redu, da jo je treba odrezati."

Janez Rugelj, psihiater:
"Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moski."

Janez Rugelj, psihiater:
"Homoseksualce producirajo nepotesene, mracnjaske matere, ki imajo prikupnejse moze, kot so same."

Janez Rugelj, psihiater:
"Slovenske matere so zamorjene, neprosvetljene, seksualno sestradane in nepotesene, besne na svoje alkoholicno in drugace zafurane dedce in zato ucijo svoje hcere, da so moski prasci in da bodo zensko samo izkoristili."

Janez Rugelj, psihiater:
"Pri zenski mi je najbolj vsec mednozje, ce ima lepo oblikovane male in velike ustne, pa dovolj mocne dlake, ki jih je sfrizirala pri specialnem frizerju."

Janez Rugelj, psihiater:
"Zmeraj sem bil povsod najboljsi".

_Jaz pravim, da ima vsaka sposobna punca od 17. leta naprej fanta,
in vsak sposoben fant od 16. leta naprej punco.
Kdor je nima, je nesposoben in mora na specialno usposabljanje!
Ženska pri terapiji lahko uspe samo, če je lepa in bogata.
(...) Če tega ni, se z njo nihče ne bo ukvarjal.
Noben psihoterapevt v Sloveniji nima kakšnih muslimank na kavču, zavoženih.
Samo lepe in bogate.

Po Ruglju:
[i][i]Moški mora ženo, ki mu ne sledi, odrezati! Brezpogojno! Nujno!...Meni žene niso sledile. Jaz sem nadpovprečno sposoben in aktiven.
-----
Iz intervjuja:
*Kakšni pa so vaši odnosi z vašimi otroki?
Imam pet otrok in deset vnukov. Kdor mi ne sledi, ne more imeti stika z mano.

*V kakšnem smislu?
Če se vnuki dobro ne učijo, ne morejo imeti neposrednih stikov z menoj. Tu sem strog. S svojim delovanjem si morajo stike z menoj zaslužiti.

*In koliko otrok in vnukov vam sledi?
Točno ne bi želel odgovoriti, reciva, da polovica.

"Tiste ženske, ki nimajo moških, vzpostavijo zvezo s psi. Ženske svoje šprajne namažejo z medom, potem pa pustijo psom, da jih ližejo." (tale citat bi mogoče bolj pasal v zoofilijo)

"Gospodar mora poskrbeti za štalico, pripeljati kravico, zaploditi telička in ženi omogočiti enoletno simbiozo z dojenčkom. Po enem letu pa mora vstopiti v življenje otoka in ga vključevati v moške igre, ker je nadaljevanje simbioze otroka z materjo škodljivo"... "Žena pa mora v kritičnih situacijah prikimavati možu, ne sme se mu postavljati po robu, razen če mož odpne pas"

"Poslovna ženska ni več zanimiva, ker pride domov ob petih ali šestih,
otroci so na cesti že opiti ali zakajeni, ona je utrujena, histerična in mračnjaška. Kaj naj moški s tako žensko? Raje gre v bordel ali ima virtualni seks"...

*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 23. Okt. 2005 10:02

:willnicht: omg kok je bedn...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 23. Okt. 2005 10:05

sam če tak pogledate, je mal resnice v tem! to pa morte priznati :schlaumeier:

(o študentih)
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 23. Okt. 2005 10:38

joj najboljša je bla še zmeri nina gajič v enmu intervjuju. prvič da sem videla spoštovanega dr. Ruglja brez besed:"kako je pa vaše mnenje o spermi, jo je potrebno pogoltnit ali izplunit?" :rofl: :rofl:

je pa večno čuden, izjave pa itak samo za smejat, brezveze se obremenjevat, ali pa izgubljat živce
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 23. Okt. 2005 10:42

Nina je carka, končno ena k ga poje na vsej črti.

Sicer pa je tip samo en velik provokator, ki mu je ratal o svojo debilnosti prepričati širšo množico.
Tko nekak...
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 23. Okt. 2005 10:43

za ruglja se itak ve d je prfukjen tk d me sploh ne presenečajo več njegove izjave! se pa zmeri zgrožam ob njih! se mi zdi tut men d bi on rabu psihiatra!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 23. Okt. 2005 10:52

Ah tega tipa je itak treba z rezervo jemat, ker je eden tistih, ki očitno nima prov nč pošlihtanga v svojmu lajfu, pa potem svoje komplekse zdravi na drugih... :roll:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov