dnevi v tednu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Sovražim ponedeljke Zato, ker je še pet dni do vikenda, ker dobim v službi nove naloge, ker so vse babnce v meni tampirana bomba, ki eksplodira vsak ponedeljek in ker vsak ponedeljek znorim zarad tega...
Najrajš mam pa petke, ker je pred mano vikend, ker so petki rezervirani za mojo Janči in najine dooooolge kavice in pa sobote, ker lahko doooolgo spim
Najrajš mam pa petke, ker je pred mano vikend, ker so petki rezervirani za mojo Janči in najine dooooolge kavice in pa sobote, ker lahko doooolgo spim
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
js mam tud najraš petke končno vikend in se mi ni treba ukvarjat s šolo.. pa še ponavad gremo ob petkih in sobotah žurat
medtem ko pa.. ponedeljek.. grozn dan spet šola in poslušanje profesorj, k so perfektni in nemorjo priznat svojih napak
medtem ko pa.. ponedeljek.. grozn dan spet šola in poslušanje profesorj, k so perfektni in nemorjo priznat svojih napak
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
- anonimka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
nimam naj dneva... mam pa najslabši dan in to je.... tatrrrrrrrraaaaaa....
NEDELJA... zakaj? ker mi vedno zamori... pa še nasledni dan morm it v šolo (čeprov mam letos ob pondelkih šele ob 13.30 začetek pouka )
NEDELJA... zakaj? ker mi vedno zamori... pa še nasledni dan morm it v šolo (čeprov mam letos ob pondelkih šele ob 13.30 začetek pouka )
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Najboljši: petek
vsega konc, mal si oddahneš od celga tedna.
Najslabši: nedelja
ker se nikol ne morem sprostit, zato k vedno razmišljam o tem da je jutr ponedeljek in da se moram it učit....bliža se spet začetek tedna.
krrr neeki so men te nedelje. Pa še vse je zaprt ob nedeljah, no skor vse, zdej mamo spet stari zakon
vsega konc, mal si oddahneš od celga tedna.
Najslabši: nedelja
ker se nikol ne morem sprostit, zato k vedno razmišljam o tem da je jutr ponedeljek in da se moram it učit....bliža se spet začetek tedna.
krrr neeki so men te nedelje. Pa še vse je zaprt ob nedeljah, no skor vse, zdej mamo spet stari zakon
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
najboljši dan:
petek...ker je zadni dan šole v tednu...heh
in sobota...ker je dan za žurke...heh
najslabši dan:
nedelja...ker je drug dan šola....
petek...ker je zadni dan šole v tednu...heh
in sobota...ker je dan za žurke...heh
najslabši dan:
nedelja...ker je drug dan šola....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ceu ta tedn je biu bajeeeeeeeeeeeeeeen
drgač mam pa rada petke &sobote&četrtke
drgač mam pa rada petke &sobote&četrtke
umiram.</3
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
hem..men je pa ponavad tko čist od dneva odvisn... učas so mi ponedelki ful bedni, učas so mi bajni
ampak največkrat se zgodi, da mam najrajš petke al pa sobote
ampak največkrat se zgodi, da mam najrajš petke al pa sobote
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
aj hejt pondelke.... začetek tedna, pa prvo predavanje mam "že" ob 10h pa tooook je dolgočasno, da lahko umreš zraven. no, to glih ne, lahko si pa vsaj čeljust spahenš od zehanja al pa zaležnine fašeš ker zaspiš na torbi/rokavu/zvezku, ....
najljubši - petek al pa sobota. frej dej, vikend, ni treb zgodi vstat pa še zvečer greš lahko kam
najljubši - petek al pa sobota. frej dej, vikend, ni treb zgodi vstat pa še zvečer greš lahko kam
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov