dnevi v tednu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Nimam najslabšega in najboljšega dneva... vse je odvisno od situacije in obveznosti! 1x mi je en dan zoprn in drugi boljši, 1x je pa ravno obratno!
The key is, never stop doing what you love!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
tjaska napisal/-a:vsak dan je popoln....
Nekak sem se navadila, da ponavadi vec sploh ne gledam na imena dnevov, pac pa samo zivim dan za dnem.. Vsi dnevi so mi kul.. ponedelke mam rada.. ne vem, vedno mi je bilo fajn ob ponedeljkih tako pa je tudi z ostalimi...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
ur_sista - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: lj
najhujša mi je always nedela, kr sm ponavad še usa zblojena od petka in sobote pa morm usen ustat pa delat za šolo.. pa še usi so doma in sploh ni miru, in pol še kšna žlahta uleti na kosiu.. aaaa
sam tut nedela je loh uredu če se kej lepga zgodi
sam tut nedela je loh uredu če se kej lepga zgodi
Live and let live.
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
naj dan je zihr petek, ker je konc šole, ni mi treba nardit dn- jev
najbl bedn je pa zihr nedela, k vem da morm jutr nekam it=)kam, ja v mučilnico, kam pa
najbl bedn je pa zihr nedela, k vem da morm jutr nekam it=)kam, ja v mučilnico, kam pa
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
- Lumpyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJ city
Najboljši petek, ker mam frej in je to sam moj dan, si ga vzamem za razvajanje in podobne stvari k jih rada počnem...
Najslabši nedelja, ker je konc tedna, nč nimam od dneva ker morm spakirat in se zrihtat za v lj, zvečer pa itak šibam gor... uglavnem nč od dneva...
Najslabši nedelja, ker je konc tedna, nč nimam od dneva ker morm spakirat in se zrihtat za v lj, zvečer pa itak šibam gor... uglavnem nč od dneva...
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Petek do osme ure naprej pa do nedelje do polnoči pol je pa itak spet ponedeljk
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Black Kitty
Sobota
Al lubi pride k men, al jst k njemu, al grem v šoping al pa ga žurat..Al pa kr vse
Al lubi pride k men, al jst k njemu, al grem v šoping al pa ga žurat..Al pa kr vse
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov