dnevi v tednu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 140 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Najbolj všeč mi je četrtek, ker sem z mislimi že popolnoma v petku in premišljujem/planiram, kaj bova s fantom počela za vikend. Niso mi všeč ponedeljki in pa nedelje pozno zvečer
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
najboljši definitvno sreda, kaj vem zakaj, odkar se spomnim smo meli v šoli (oš in sš) takrat najmanj ur in najbolj izi predmete, po teveju so ble same dobre nanizanke (ally, csi ...), pa ravno tak vmes je, ko si še malo pod vplivom prejšnjega vikenda, na vidiku pa je že nov;
hja, ukinla pa bi nedelje, ker so totalno bedne. ne morem si pomagat, ampak misel na nedeljo me spravi v slabo voljo. ob nedeljah vedno preveč razmišljam in sem cela neka čudna. prokleta nedelje ...
hja, ukinla pa bi nedelje, ker so totalno bedne. ne morem si pomagat, ampak misel na nedeljo me spravi v slabo voljo. ob nedeljah vedno preveč razmišljam in sem cela neka čudna. prokleta nedelje ...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
Mayflower* napisal/-a:Najbolj všeč mi je četrtek, ker sem z mislimi že popolnoma v petku in premišljujem/planiram, kaj bova s fantom počela za vikend. Niso mi všeč ponedeljki in pa nedelje pozno zvečer
se pridruzujem
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst mam pa rada nedelje. Če ne druzga ležim do dvanajstih, pojem kosilo, grem na kako pijačko in sprehod, pa popoldanski počitek... Ko bi le vsak dan bil tak.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Rada imam vse dni po četrtku V petek ponavadi že kujemo plane za vikend, ki se ga po navadi vsi zelo veselimo, še posebej pa zdaj, ko prihaja izpitno obdobje in se že vsi nestrpno pripravljamo na izpite. Najmanj všeč mi je trenutno torek, ker imam na faksu en kup vaj in predavanj, zvečer pa še ponavadi delam.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Sobota !!! Ker se ob sobotah najbolj počutim... hmm, vrjetn zato, ker je to tak brezskrben dan... zjutraj lahko dolgo spiš, greš zvečer pozno spat in te čaka dolgo poležavanje v prijazen nedeljski dan...
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:23, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
°PeeKaBoo° napisal/-a:Najraj mam petek & soboto.. nedelje ne maram preveč, čeprou smo doma..zto k je ponavad zmer dougočasna, mesto je prazno, use zaprt & sledi ji ponedeljek, tko da tut zvečer ne morš pozn lutat
Kater dan mi je pa najmn ušeč, bom pa zvedla šele, ko dobim urnik s predavanji
enakoo.
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
petek in sobota ker je čas za počitek
ne maram pa nedelje in ponedeljka..nedelje zato ne,ker je vedno dolgcajt in ker vem da morem nasledni dan v šolo.. ponedeljek pa zato ker je začetek novega tedna..
ne maram pa nedelje in ponedeljka..nedelje zato ne,ker je vedno dolgcajt in ker vem da morem nasledni dan v šolo.. ponedeljek pa zato ker je začetek novega tedna..
..just wanna dance, wanna go insane...
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Tamceek napisal/-a:petek in sobota ker je čas za počitek
The same here.
Worship me or walk away.
Prvi neprebran prispevek • 140 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov