dnevi v tednu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Najbolj tečni so mi ponedeljki zjutraj. Ko se spravim v pogon v službi, je dosti bolje. Najrajši pa imam petek, ker je vikend blizu in pa soboto, ko grem k mojmu srčiju na obisk .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Večinoma so mi najboljši petki, sobote in nedelje (vikend torej), zakaj verjetno ni treba povdarjati. Čeprav mi včasih ti dnevi tudi niso ok (študiranje). Sicer pa je kdaj tudi kak drug dan super in mi je ravno tako všeč.
Ko sem bila pa mlajša (O.š.), sem imela najraje nedelje, ker mi takrt ni blo treba pospravljat (tako kot v soboto; predvsem sem sovražila pometanje neskončno dolgega dvorišča), ker smo bli vsi skupaj doma (smo špilal kake družabne igre,...) in ker smo šli običajno v nedeljo smučat ali pa na kak izlet.
Ko sem bila pa mlajša (O.š.), sem imela najraje nedelje, ker mi takrt ni blo treba pospravljat (tako kot v soboto; predvsem sem sovražila pometanje neskončno dolgega dvorišča), ker smo bli vsi skupaj doma (smo špilal kake družabne igre,...) in ker smo šli običajno v nedeljo smučat ali pa na kak izlet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov