dnevi v tednu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Najboljši dan mi je sobota, ker je nabolj na izi dan , najhujši dan mi je pa ponedeljek, ker začetek novega delovenga tedna.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
petek, ker me se caka cel vikend...
najslabsi pa sreda, ker je na sredini... nisi blizu vikenda, niti nisi na zacetku tedna... taka brez zveze je sreda...
najslabsi pa sreda, ker je na sredini... nisi blizu vikenda, niti nisi na zacetku tedna... taka brez zveze je sreda...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Najslabši je ponedeljek, ker vem da se čez teden nič verjetno ne bom videla z mojim
Najboljši pa petek ponavadi ali pa sobota, ker takrat sva z mojim že skupaj
Najboljši pa petek ponavadi ali pa sobota, ker takrat sva z mojim že skupaj
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
čisto vsak dan je lahko najboljši ali najslabši - popolnoma je odvisno od tega, kaj se obeta...
jaz osebno obožujem vsak dan, ki se začne s sončnimi žarki na oknu, z vonjem po dobri kavi in prijetno prho, ki požene kri po telesu... ...to pa še ne pomeni, da so dnevi ki jih zaznamujejo dežne kaplje slabi, saj imajo tudi taki dnevi svoje čare in predvsem ne smemo pozabiti, da za vsakim dežjem posije sonce...
lep dan vsem !!!
jaz osebno obožujem vsak dan, ki se začne s sončnimi žarki na oknu, z vonjem po dobri kavi in prijetno prho, ki požene kri po telesu... ...to pa še ne pomeni, da so dnevi ki jih zaznamujejo dežne kaplje slabi, saj imajo tudi taki dnevi svoje čare in predvsem ne smemo pozabiti, da za vsakim dežjem posije sonce...
lep dan vsem !!!
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
najljubši mi e četrtek, ker se mi konča takrat faks in grem domov...sam ga bo zdej nadomestil petek, ker bomo meli še v pet neki in bom domov hodila v petek
najslabši pa....hmmmm....nedelja, ampak zvečer predvsm, ker grem nazaj v lj, pa še pol pondelka ko se vse začne jovo na novo
najslabši pa....hmmmm....nedelja, ampak zvečer predvsm, ker grem nazaj v lj, pa še pol pondelka ko se vse začne jovo na novo
In love with live!!!
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Bulma napisal/-a:Ponedelejk mi je najslabši+najbolje tečen,ker je začetek delovnega tedna
The best pa so mi petek,pa sobota,pa nedelja.
Četrtek je pa kriza z urnikom, tko d mi tut ne bo več dolg všeč.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
trenutno nima veze keri dan je.
they all suck. vsak dan se morem učit, tko da mi je vseeno al je petek al svetek, raje da ni vikend je vsaj trgovina odprta.
they all suck. vsak dan se morem učit, tko da mi je vseeno al je petek al svetek, raje da ni vikend je vsaj trgovina odprta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov