Desničar/levičar, a ne vedno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 151 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
js pa mislm da vse delam z desno...čeprav odrivno nogo mam pa že skoz levo, pa tud pred leti ko sem trenirala lokostrelstvo sem mela levičarski lok, ker je trener ugotovil, da bi mogla bit levičarka al kaj...ene poskuse je delal na men in pol je to pogruntu... heeeh
to infinity and beyond!
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
Anchi napisal/-a:Moj brat je pa levičar...ampak ko reče s škarjami, to počne z desno, z levo pa komaj da prav prime škarje.
enako levičarka , ki drži škarje , lopar , nož in še kaj podobnega v desni , ostalo pa počne z levo
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Desničarka. Če imam eno roko na volanu, je to vedno leva, ker rabim desno za menjavat ali pa za mobitel- saj vem, da se ne sme...
Najbolj nemogoča stvar pa mi je striženje nohtov z levo- ni šans. Če založim svoj ščipalec, mi mora dragi postrič nohte na desni roki. Lakiranje gre malo bolje...
Najbolj nemogoča stvar pa mi je striženje nohtov z levo- ni šans. Če založim svoj ščipalec, mi mora dragi postrič nohte na desni roki. Lakiranje gre malo bolje...
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
tiasha napisal/-a:Jst sm desničarka in res vse stvari počnem z desno roko ... Mogoče jem kdaj z levo, ker imam pač v desni nož in potem z levo nosim v usta ... ... drugač pa pomoje da ni stvari k bi jo delala z levo roko ... boh ne dej da bi pisala z njo
enako......al pa k si nohte lakiram z levo roko sm čist po prstih namazana ne,sej se hecam
Let the good times roll.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz sem v "originalu" levičarka; z levo pišem, jem, držim lopar pri badmintonu in namiznem tenisu, režem kruh. Sem se pa septembra morala navajati na pisanje z desno roko zaradi poškodbe na levi, pa je še kar šlo... Pa z desno tudi režem s škarjami (ker jih drugače sploh ne vem prijeti) in držim miško. Če si pa lakiram nohte imam pa z desno roko kar precej težav... Mixed I guess...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
sem desničar.....ampak priznam da si nohte z levo roko vedno lepše uredim....heh....,
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Desničarka. Če treba, lahko tudi jem z levo, ampak pisanje z levo, pa ne bi šlo...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
shiry napisal/-a:allessya napisal/-a:Desničarka. Če treba, lahko tudi jem z levo, ampak pisanje z levo, pa ne bi šlo...
enako
evo js isto...k kj probam z levo napisat še sama komi preberem..kaj da bi kdo drug mogu...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm desničarka!
Vendar obstajata 2 stvari ki jih z desno roko enostavno ne morem počet. Npr. mobitel vedno držim v levi roki in torbico držim na levi rami (grozno če počutim če je na desni).
To sta edini dve stvari ki mi gresta z levo bolj
Vendar obstajata 2 stvari ki jih z desno roko enostavno ne morem počet. Npr. mobitel vedno držim v levi roki in torbico držim na levi rami (grozno če počutim če je na desni).
To sta edini dve stvari ki mi gresta z levo bolj
Prvi neprebran prispevek • 151 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov