Desničar/levičar, a ne vedno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
monique* napisal/-a:pa ko je bil moj bratranec majhen me je posnemal sem mogla vse delat z desno ko je bil zraven, ker niso hoteli da bi bil levičar
kaj bol bolanega pa še nisem slišala
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja porkaš....
Drugače pa jaz sem desničarka, seveda vozim z levo, ampak se mi to ne zdi baš nek doežek, glede na to da je menjalnik na desni in mi nekak ni praktično z desno vozit pa z levo prek menjat, glede na to da nimam britanskega avta....
Nardim tud kaj z levo roko, ampak pri preciznih zadevah (a la pisanje) je to fail, lahkiranje nohtov pa mi ne povzroča težav, ampak to spet predpisujem navadi in ne jemljem kot neko posebnost. Mam pa levo nogo V šoli sem,kadar smo mogli skakat čez višino škarjice, stat in se družit v vrsti z levičarji... No levičarko. Bla je sam ena original, pa js fejkerka zraven.
Drugače pa jaz sem desničarka, seveda vozim z levo, ampak se mi to ne zdi baš nek doežek, glede na to da je menjalnik na desni in mi nekak ni praktično z desno vozit pa z levo prek menjat, glede na to da nimam britanskega avta....
Nardim tud kaj z levo roko, ampak pri preciznih zadevah (a la pisanje) je to fail, lahkiranje nohtov pa mi ne povzroča težav, ampak to spet predpisujem navadi in ne jemljem kot neko posebnost. Mam pa levo nogo V šoli sem,kadar smo mogli skakat čez višino škarjice, stat in se družit v vrsti z levičarji... No levičarko. Bla je sam ena original, pa js fejkerka zraven.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Levičarka.
Z desno strižem s škarjami in masturbiram.
Ati je rojen levičar pa se je v šoli zgodilo, da jih je še dobil s šibo po prstih, sploh, ker je obračal številke - v kontra smeri je bila predvsem 5ka, . Tako se je naučil pisati tudi z desno in jo večinoma uporablja, ko sem jaz zraven pa še zdaj avtomatično levo - ker sem mu jaz, ko sem bila majhna, tok težila s tem. Po nesreči, ko je izgubil kazalec na desnici, pa je z desno, da se jo je navadil nazaj uporabljati.
Z desno strižem s škarjami in masturbiram.
Ati je rojen levičar pa se je v šoli zgodilo, da jih je še dobil s šibo po prstih, sploh, ker je obračal številke - v kontra smeri je bila predvsem 5ka, . Tako se je naučil pisati tudi z desno in jo večinoma uporablja, ko sem jaz zraven pa še zdaj avtomatično levo - ker sem mu jaz, ko sem bila majhna, tok težila s tem. Po nesreči, ko je izgubil kazalec na desnici, pa je z desno, da se jo je navadil nazaj uporabljati.
As your lover describes you, so you are.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz sem desničarka, pometam v levo stran (pač držim metlo v drugo stran), pa kidam tudi tako, da leva nosi večino teže, v bistvu vse te zadeve delam tako, da levica opravi večino dela. Režem vse z desno
včasih poskušam pisat z levo in mi gre dokaj spodobno, mislim da bi se kmalu naučila z levico lepo pisat...
včasih poskušam pisat z levo in mi gre dokaj spodobno, mislim da bi se kmalu naučila z levico lepo pisat...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
tor napisal/-a:Glede na to, da sem pred časom zasledil, da naj bi bilo le 3% levičarjev, se mi zdi ta številka sedaj premajhna. Tule nas je očitno veliko, ali pa se uni s tapravo roko ne javljajo
Jaz sem pa že večkrat zasledila oz. prebrala, da je na svetu 10-15% vseh ljudi levičarjev.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js moram vedno pomislit katera je leva in katera desna Še na glavni izpitni vožnji sem šla levo, ko mi rekel naj grem desno
Sam dvomim da ma to kej veze s tem s katero roko pišeš.
Sem pa definitivno desničarka. Poznam pa kar nekaj ljudi, ki vse počnejo z levo, edino pišejo z desno. Bi rekla, da so bili "prisiljeni" z njo pisat in počet stvari (npr. silili jest z desno, ko otrok prijel žlico z levo).
Sam dvomim da ma to kej veze s tem s katero roko pišeš.
Sem pa definitivno desničarka. Poznam pa kar nekaj ljudi, ki vse počnejo z levo, edino pišejo z desno. Bi rekla, da so bili "prisiljeni" z njo pisat in počet stvari (npr. silili jest z desno, ko otrok prijel žlico z levo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]