Desničar/levičar, a ne vedno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 151 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
purple_rain napisal/-a:Mah ne, to ni stupid , mogoče edin rahlo silly.softTouch napisal/-a:hehe stupid me
Heh, sej je moja mami ista, jao, z njo na potovanju ni nikol dolgčas , ne sme bit "kopilot"; maha z levo roko, tuli pa "desno!".
Sem šla dejansko guglat o tem, se mi zdi tak zanimiv pojav in..ne vem, a sem smotana, sam ni neki velik napisanega o razlogih - npr., to nikakor ni znak nižjega IQja, zna pa bit en od simptomov (blage?) disleksije, ni pa nujno; eni so mnenja, da imajo levičaji večje težave s tem, ni pa niti dokazano; glede spola: tudi prevladuje mnenje, da imajo ženske večje težave s tem, kar enako ni dokazano.
saj nisem mislila da sem neumna, ampak včasih butasto izpade
ravno danes se z mamo peljeva in mi ona reče tik pred križiščem naj zavijem levo, jaz pa seveda na desno stran
drugače pa sem se spomnila še, da steklenice in kozarce (od vloženih reči, marmelade..) vedno odpiram z levo, čeprav sem desničarka
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Vse delam vedno z desno, čeprav, ko sem igral nogomet sem mel dokaj dober občutek tud z levo tak, da me je trener vedno na levi bok tiščal, ker sem bil edini obrambni, ki sem znal več kot stat pa na avtobus stopit z levo nogo
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js z levo niti miške ne znam klikat.
je pa odrivna noga leva, prav tako bordam 'goofy'.
je pa odrivna noga leva, prav tako bordam 'goofy'.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Mishela napisal/-a:mene so tudi silili pisat z desno ko sem bla mala drugače bi ostala levičarka najverjetneje
Same here. Čeprav pišem z desno (in to ful grdo, moj rokopis je odurn), včasih z levo jem + pri športu (npr. badmintonu) imam levo roko močnejšo.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
zakaj bi silo otroka z neko roko pisat?? Saj pa to ti je prirojeno.
Moj brat igra nogomet z levo, piše pa z desno. Mel sem kolega, ki mi je pravo, da piše z desno, masturbira pa vedno z levo roko. Pa nogomet je tud z levo nogo igral.
Moj brat igra nogomet z levo, piše pa z desno. Mel sem kolega, ki mi je pravo, da piše z desno, masturbira pa vedno z levo roko. Pa nogomet je tud z levo nogo igral.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kr nekaj pač kupli bi ti tisto pero, ki se ne paca
ampak ja, včasih je blo ful popularno predrugačit levičarje v desničarje, ne vem zakaj. mislim, da je nekje neka fama, povezana s krščanstom, ki pravi, da naj bi bila leva roka 'umazana'.
ampak ja, včasih je blo ful popularno predrugačit levičarje v desničarje, ne vem zakaj. mislim, da je nekje neka fama, povezana s krščanstom, ki pravi, da naj bi bila leva roka 'umazana'.
Prvi neprebran prispevek • 151 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov