Dekle z avtobusa...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 13. Apr. 2008 11:59

mene bi taka tema definitivno odvrnla od klica :?

spermij-forum je zato,da se komentira..tud ono temo "za njo" smo na veliko komentirali,ceprav nas je avtor prosu naj tega ne storimo..sej ves-prepovedano je najslajse :D
ce nisi hotu komentarjev,si mogu dat pod oglase ;)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 13. Apr. 2008 13:37

se to pol pa res neham :)

spermij:
*pravi moski ne prosjaci.pika.

*ce mas kaj za povedat (kar se tice teme),napisi na forum komentar,ne mo posiljat ZSjev.to,da ves kje jo srecat me ne zanima.se manj me zanima kaj si mislis o meni in moji moralni "vprasljivosti".tolk za info,da ves kolk si lahk dovolis :wink:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 13. Apr. 2008 14:31

1. tvojo cifro ma, zakaj jo torej še iščeš naokrog? :nixweiss:
2. fanta ma, kaj je tle nejasnega? :D dokler je stanje takšno, bi lahko ne-zares jemal vsa namigovanja in kazanje zainteresiranosti IMO
3. če se ti ne javi (čeprav ima tvojo cifro) nevem zakaj bi se potem tuki pa javila :P
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 13. Apr. 2008 16:55

mene je pred kratkim...edn prašal za mojo cifro in me poklical, da bom mela še js njegovo. V bistvu me sploh ni zanimal :) Ampak ok.. ne smeš biti ravno nevljuden in reči: ne rabim tvoje cifre, baj..

Če te pa kdo praša.. in mu jo daš tudi ne pomeni, da bi ženska takoj sex.ala s tabo... mogoče sploh ne, pa si bil preveč vsijljiv. aja, ne govorim spermiju hehe on pomoje ne spremlja več teme :D :P

mislim, če bi hotla kj s tabo met spermij, bi ti vsaj mesič poslala :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Apr. 2008 18:35

Heh, nima lih neposredne veze s temo, ampak usen ...

Js mam eno bedno-smešno navado, kadar gre za osebke, s kerimi ne želim met oprauka pa se ne znam vn zvlečt ...

On men, če bi šla kdaj na kavo, js njemu, mnja, ok, lahko (kr mi je ponavad nerodn rečt sori, nisi mi sploh), on nazaj, če se bova slišala pa zmenla, js (že v odhajanju :D ), ja, ja, se slišmo, baaaaj in če ne uspem prej pobegnt me naposled doleti tist neprijetn uprašanje "ja, kako pa se bova slišala, če nimaš/nimam cifre" ... eh, damn :oops: :< . Nadaljevanje je odvisno od razpoloženja.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Apr. 2008 18:39

Ja...v tem primeru naredi tako kot je una naredila spermiju...rečeš naj ti da cifro...te pokličem moram iti veš ... in jo kasneje v najbližji smetnjak vržeš...če te vpraša zakaj nisi poklicala..jojjj...ne vem kje je..pa v gužvi sem ful...blabla :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Apr. 2008 18:54

Al pa zadne dve cifre okol obrneš, cifro pustiš u telefonu in če dotičnega še kdaj srečaš in te zahakla, zakaj nisi poklical(a), se nardiš francoza in rečeš, da si, pa se je javil(a) nek(a) Jože, Jožica/cifra ni obstajala, pokažeš telefon in ugotovita, da je cifra, ups, narobe zapisana.

Ampak ta varianta užge sam prvič, če cifro že drugič zajebeš, zna bit mal sumliu :D . Pol je treba posešt po kšni drugi taktiki.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 13. Apr. 2008 18:55

Evo, sem prelomil svojo besedo.

Ta punca mi ni nikamor pobegnila, je pa šla zgolj na eni postaji kasneje dol kot jaz. (O tem, kje bo šla dol, mi je povedala, še predno je vedela, kje grem jaz dol.) Morda bi začela pogovor še prej, kot ga je, vendar sem si nekaj minut na avtobusu ogledoval študijsko gradivo, zato me, predvidevam, ni želela motiti. Ko sem ga pospravil, ni dolgo trajalo, kar je spregovorila.
Pogovor je bil sproščujoč, nikamor se ji ni mudilo. Še mirila me je, ker sem bil menda v predizpitni napetosto bled kod stena.
Pa, mimogrede, jaz sem njo vprašal, če ji dam svojo številko.

Tako, zdaj veste, kako je bilo in lahko nehate odkrivati toplo vodo. (Če ste pismeni in imate vsaj malo pozitivnih vrednot, boste mojo prošnjo upoštevali.)
Administratorko ali pa moderatorko pa pozivam, da zaklene ta topic, po možnosti izbriše vse poste razen prvega ter ga, če ne gre drugače, prestavi v oglase.

Hvala za razumevanje!
Zadnjič spremenil spermij, dne 13. Apr. 2008 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Apr. 2008 19:00

Pa saj si lepo temo odprl ...saj se je debata kar razvila :) Mislim da ni potrebe zaklepati teme...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov