Darila - logični pomisleki ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
*purple* napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:^-- eni očitno morjo svoj nos vtaknit v VSAKO temo, pa širit svoje bistroumne ideje.
no, samo moje mnenje...
ravno to si ti zdej nardila
ti pa tut ne skapiraš...=) sej bo...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
red_rose napisal/-a:kako pa to da niso ti 4je fantje doma pri svoji druzini s puncami?
ne, res, kako se to zmenite?
Midva sva na prvi skupen božič bila pri nas, zato pa sva novo leto pričakala pri njih, za drugi božič sva bila najprej pri njih, potem sva pa prišla k nam, zdaj za tretji božič pa bo tako delal.
Darila sva do zdaj dajala ločeno, pa v bistvu sploh ne vem, zakaj. Nekako je tako naneslo.
Jaz mojim podarim kakšno malenkost, prav tako on, njegovim pa tudi kupi sam, jaz pa jim nesem v eni malo večji vrečki kar skupno darilo (kakšen božični prt, liker, domače piškote), ker nisem dosti pri njih, poleg tega jih je številčno preveč, da bi moje finance bile sposobne obdariti vsakega posamezno.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
red_rose napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Ko sm bla mejhna je bil aktualen miklavž Zdej pa zihr že 10 let dajemo darila pod jelko in jih na božični večer, po večerji, odvijemo...in božični večer je ena redkih priožnosti ko smo vsi skupaj...vse 4 sestre in starši + vsi naši fantje
kako pa to da niso ti 4je fantje doma pri svoji druzini s puncami?
ne, res, kako se to zmenite?
midva mava tko...Kosilo pri njih, večerja pri nas
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Midva se pa ravno zdaj meniva ... Pri sestrinem fantu imajo npr. že od nekdaj kosilo (25.) pri nas pa večerjo (24.) in sploh nimata problemov. Pri mojem fantu imajo pa prav tako 24. večerjo, tako da še nisva odločena ... Rada bi bila skupaj, če se bova pa na koncu zmenila, da bova vsak pri sebi, pa tudi ne bo nobene panike.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Jaz daril običajno ne kupujem.Imam navado,da sama kaj izdelam iz das mase,gline,fimo mase...poleti na biram kamenčke,školjke,v jeseni želodove kapice...pa že nekaj "spacam"iz teh materialov za vsakega posebej al pa itak v prostem času mesim in oblikujem razne zadevice(vazice,stojala za svinčnike,pepelniki,okrasne skodelice,skledice itd.) in mam pol zalogo za darila.In tega so bolj veseli,kot pa da bi kaj kupla.Sama mam rada unikate in vem,da to paše tud ljudem okrog mene.
Mislim,da bi se lahk tak vsi potrudli in nardili nekej osebnega,posebej pa taki,ki majo talenta.Tisti,ki pa mislijo,da nimajo tega daru,pa ga mogoče še odkrijejo v sebi.
Mislim,da bi se lahk tak vsi potrudli in nardili nekej osebnega,posebej pa taki,ki majo talenta.Tisti,ki pa mislijo,da nimajo tega daru,pa ga mogoče še odkrijejo v sebi.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Pozdravljeni.
Zelo kmalu, še ta teden nameravam kupit darilo za sodelavca. Vendar se ubadam s problemom kaj kupiti. Z sodelavko sta mi kupila parfum in kremo za nego telesa v kompletu, jaz pa na vem kaj naj podarim njemu.
Je športnik, kolesari, igra golf, se prehranjuje z zdravo hrano, zelo pazi na to s čim se prehranjuje, je mlad...res ne vem, ker se niti ne poznamo zelo dobro, da bi vedela, kaj posluša, kaj mu je všeč, tako da kakšna bonbonjerca zraven, pri njemu verjetno ne pride v poštev, ne je slatkega.
Kaj mu naj podarim, saj se spodobi, da vrnem presenečenje.
Prosim za kakšen namig
Zelo kmalu, še ta teden nameravam kupit darilo za sodelavca. Vendar se ubadam s problemom kaj kupiti. Z sodelavko sta mi kupila parfum in kremo za nego telesa v kompletu, jaz pa na vem kaj naj podarim njemu.
Je športnik, kolesari, igra golf, se prehranjuje z zdravo hrano, zelo pazi na to s čim se prehranjuje, je mlad...res ne vem, ker se niti ne poznamo zelo dobro, da bi vedela, kaj posluša, kaj mu je všeč, tako da kakšna bonbonjerca zraven, pri njemu verjetno ne pride v poštev, ne je slatkega.
Kaj mu naj podarim, saj se spodobi, da vrnem presenečenje.
Prosim za kakšen namig
Always look on the bright side of your life.
- Marcela123
- Komunikatorka
Prišlo je do napake
Zadnjič spremenil Marcela123, dne 07. Apr. 2009 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Always look on the bright side of your life.
- Marcela123
- Komunikatorka
Prišlo je do napake
Zadnjič spremenil Marcela123, dne 07. Apr. 2009 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- Marcela123
- Komunikatorka
Prišlo je do napake
Zadnjič spremenil Marcela123, dne 07. Apr. 2009 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Sessa napisal/-a:...tud parfum ni slaba ideja.
če res ne veš točno kater parfum je človeku všeč, potem parfum JE slaba ideja, ker je stvari za prah nabirat enkrat pač preveč..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ To je res (vem, ker jih imam kar nekaj doma). Tak da se pozanimaj, kater mu všeč, če nameravaš parfum kupit.
Mogoče res kakšna knjiga, čeprav, če je seznanjen z zdravo prehrano, bo bolj malo izvedel iz njih... A rad potuje? Kakšen Lonely Planet (no, vsaj jaz bi bla tega vesela )
Mogoče res kakšna knjiga, čeprav, če je seznanjen z zdravo prehrano, bo bolj malo izvedel iz njih... A rad potuje? Kakšen Lonely Planet (no, vsaj jaz bi bla tega vesela )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
MsN napisal/-a:Mogoče malce neumno vprašanje, a vendar ...
Zanima me, kako družinske člane obdarujete tisti, ki ste v zvezah? Kupita skupno darilo s partnerjem za njegovo mamo, fotra in potem obratno za vaše ali kupita vsak svoje darilo?
Za darila vedno skrbi punca, tako da se jaz ne ubadam s tem.
- mmmr
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2010
zivjo. mene pa zanima,kolko dnarja boste letos namenili za nakupovanje daril( za bozic) za druzinske clane; mami,ateku,sestram,bratom,babicam,dedkom.... vsako leto se bi naj namrec kaj kupilo....meni je pa zmanjkalo idej. a ima kdo kaksno?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov