Darila - logični pomisleki ...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Mogoče malce neumno vprašanje, a vendar ...
Zanima me, kako družinske člane obdarujete tisti, ki ste v zvezah? Kupita skupno darilo s partnerjem za njegovo mamo, fotra in potem obratno za vaše ali kupita vsak svoje darilo?
Zanima me, kako družinske člane obdarujete tisti, ki ste v zvezah? Kupita skupno darilo s partnerjem za njegovo mamo, fotra in potem obratno za vaše ali kupita vsak svoje darilo?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Za rojstni dan skupno darilo pri njegovih, moji mami je pa on sam rožico prinesel, ker se mi med seboj za rojstne dneve ne obdarujemo. Za Novo leto pa sploh nič, pri nas spet ni navade obdarovanja, njegovih pa ponavadi sploh videla nisem, ker jih takrat ni doma.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
še ena, ki ima podobne pomisleke. drugače sem si, kar blizu z njimi in sem tudi že v preteklosti s fantom kupovala skupna darila za rd. za tele prihajajoče praznike pa nimam pojma. pomojem bom kako malenkost kot je božična zvezda in kaka sladka malenkost. kaj mente o tem?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Midva dava skupaj. No, itak živiva skupaj, zato je nekako logično, da prinesemo darilo kot družina, ampak tudi prej, ko še nisva živela skupaj, sta dala skupno darilo.
Drugače pa nimam glih neke navade se full obdarovat. Za RD kakšno malenkost, za tele praznike pa samo za otroke.
Drugače pa nimam glih neke navade se full obdarovat. Za RD kakšno malenkost, za tele praznike pa samo za otroke.
- Gost
No, če gre za družino, potem razumem, da je skupno darilo samoumevno, če pa gre 'samo' za par, pa se mi več ne zdi tako logično in nimam pojma kako in kaj
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
McLarnovc napisal/-a:V čem je sploh point teh daril za novo leto?
običaj, pozornost ljudem, ki so ti blizu!
mi damo vsa darila pod jelko in nabere se pol dnevne sobe samih daril...po večerji na 24.12. mama pozvoni z zvončkom in vsi zdrvimo v dnevno sobo.... kot mali otroci....
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jochie napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:V čem je sploh point teh daril za novo leto?
običaj, pozornost ljudem, ki so ti blizu!
Običaj? Prej amerikanizacija.... V naših krajih to še nikoli ni bilo v navadi in niti ne kaže, da bi se to prijelo.... Očitno smo res za časom....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov