Danes se moram pohvaliti...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Da sem ze 40 dni brez sladkarij/cukra
- Da mi vcasih se zelo manjka, ceprav je vedno lazje.. (sugar addict talking)
- Da sem bla ful pridna v fitnesu in me zdej vse boli
- Da sem se v 5ih minutah med odmorom na faksu dogovorila za 2 razgovora za siht
- Da sm nardila najboljsi zelenjavni kuskus ever
- Da mi vcasih se zelo manjka, ceprav je vedno lazje.. (sugar addict talking)
- Da sem bla ful pridna v fitnesu in me zdej vse boli
- Da sem se v 5ih minutah med odmorom na faksu dogovorila za 2 razgovora za siht
- Da sm nardila najboljsi zelenjavni kuskus ever
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
... da sem cel teden jedla nič drugega kot sladkarije, peciva ipd. in ko danes stopim na tehnico, ugotovim, da sem šla kilogram dol. (tehtala pa sem se po kosilu). Nič mi ni jasno, ampak sem vesela, I guess?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Da sem ze 55 dni brez sladkarij/cukra
- Da sem sla danes z neko grupo prostovoljcev pobirat zabe iz ceste. Na zacetku se mi jih je res najbolj gravzalo prijemat, potem sem se pa opogumla in resila svojo kanglico.. kasneje sem nasla tudi enega perfektnega zabona 'princa', ki sem ga pol cartala se do konca srecanja..se mi je blo kr tezko poslovit od zivalce. upam, da ga ne povozi prvi avto
- Da sem kljub eni bedni situaciji obdrzala mirno kri
- Da sem prepesacila precejsni del lj danes zvecer (mainly ker busi vec ne vozijo ampak evo.. dejmo se delat aktivne )
- Da sem sla danes z neko grupo prostovoljcev pobirat zabe iz ceste. Na zacetku se mi jih je res najbolj gravzalo prijemat, potem sem se pa opogumla in resila svojo kanglico.. kasneje sem nasla tudi enega perfektnega zabona 'princa', ki sem ga pol cartala se do konca srecanja..se mi je blo kr tezko poslovit od zivalce. upam, da ga ne povozi prvi avto
- Da sem kljub eni bedni situaciji obdrzala mirno kri
- Da sem prepesacila precejsni del lj danes zvecer (mainly ker busi vec ne vozijo ampak evo.. dejmo se delat aktivne )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov