Današnji dan je bil lep, ker....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Veliko je tem,česa ne maramo,kaj nas je spravilo v slabo voljo,na koga smo jezni.....
Naj bo ta tema namenjena stvarem in dejanjem,za katere smo hvaležni,da so se zgodile ali jih imamo.Lahko pišete o zavedanju,ki ga nosimo o sebi in drugih,oziroma o pozitivnem trenutku,ki vas je prešinil danes,ali ta hip.
-Vesela sem,da sva s prijateljico končno našli čas,da sva se spet lahko dolgo pogovarjali.
-Pogledala čudovit film
-Vsak dan posebej sem hvaležna za ljubezen in naklonjenost ljudi,ki me obkrožajo in jih imam rada.
Naj bo ta tema namenjena stvarem in dejanjem,za katere smo hvaležni,da so se zgodile ali jih imamo.Lahko pišete o zavedanju,ki ga nosimo o sebi in drugih,oziroma o pozitivnem trenutku,ki vas je prešinil danes,ali ta hip.
-Vesela sem,da sva s prijateljico končno našli čas,da sva se spet lahko dolgo pogovarjali.
-Pogledala čudovit film
-Vsak dan posebej sem hvaležna za ljubezen in naklonjenost ljudi,ki me obkrožajo in jih imam rada.
- Josee Phine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2013
- zbudila sem se v objemu najlepšega moškega
- uredila stvari, ki sem jih dolgo odlašala
- prvič obula super lepe gumi škornje
- uredila stvari, ki sem jih dolgo odlašala
- prvič obula super lepe gumi škornje
Take me as i am, or watch me as i go.
- Josee Phine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2013
emanuela napisal/-a:Josee Phine napisal/-a:- zbudila sem se v objemu najlepšega moškega
Uuu, kako se je zbuditi ob Dwayne Johnsonu?
-dež gre <3 ,
Ziher slabše kot ob mojem muceku
Take me as i am, or watch me as i go.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
-ker je moj moj moj
-ker sem se pobotala s prijateljico
-ker je bilo lepo popoldne s prijateljema
-ker sta bili novi epizodi Two broke girls in HIMYM
-ker je bila mami in očiju moja jota dobra
-ker sem se pobotala s prijateljico
-ker je bilo lepo popoldne s prijateljema
-ker sta bili novi epizodi Two broke girls in HIMYM
-ker je bila mami in očiju moja jota dobra
It was forever..but it didnt last long..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Bom kar za soboto napisala:
-ker sem imela zaaakon zabavo za moj rd v večjem številu in smo se vsi imeli super, brez kislih fac, res fajn in sem našla svojo ljubezen do sladkega belega vina. In do jagodnega likerja. In do Jegra. In do rdečega.
-ker sem bila presenečena iz vseh strani . In zdaj me v naslednjem tednu čakata dva izleta, en za drugim kot ogled prestolnic, en z mojo babnico <3 in en s kolegom. Kakšna je šansa, res
-ker sem imela zaaakon zabavo za moj rd v večjem številu in smo se vsi imeli super, brez kislih fac, res fajn in sem našla svojo ljubezen do sladkega belega vina. In do jagodnega likerja. In do Jegra. In do rdečega.
-ker sem bila presenečena iz vseh strani . In zdaj me v naslednjem tednu čakata dva izleta, en za drugim kot ogled prestolnic, en z mojo babnico <3 in en s kolegom. Kakšna je šansa, res
The world is as you are.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
-ker mi je vožnja z vlakom posledično ponudila fantastične razglede in nekaj sončka
-ker sem srečala njega
-ker sem srečala njega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov