+/- cosmoforumašev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
+ splošno znanje je visoko, čustvena inteligenca na mestu, ogromno bere- res ogromno, zelo delovna in filantropska, ranljiva, ima lepo ravnovesje med ženstvenostjo in nekim divjim karakterjem. Ful jo boli k. , rada ma McDonalds.
- drama queen, vse je subjektivno, ne zna lepo obračati avta, preveč zaupljiva in premalo trda ko je treba
- drama queen, vse je subjektivno, ne zna lepo obračati avta, preveč zaupljiva in premalo trda ko je treba
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
+ Prijazen, sklepam da vedno zanesljiv, razgledan, kul humor
- prevec lajna o nogometu in fotoaparatih, torej stvareh, o katerih nimam pojma
- prevec lajna o nogometu in fotoaparatih, torej stvareh, o katerih nimam pojma
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
+ zlahka sklepa poznanstva, tak social butterfly se mi zdi, kreativna, pozitivna, fajn humor, prilagodi se situacijam, ne vsiljuje svojega mnenja
- še vedno nima teme za diplomsko , odlašanje, ponočevanje (ne tisto čez vikende), bojda preizbirčna
- še vedno nima teme za diplomsko , odlašanje, ponočevanje (ne tisto čez vikende), bojda preizbirčna
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
+ zelo razgledana, odprtega duha, marljiva, poslovna, najverjetneje zelo luštna, prijazna, nekonfliktna (vsaj na forumu), bolj odrasla za svoja leta ...
-sploh se ne spomnim nič pametnega, če sem iskrena..."premalo" sodeluje? Zna biti hladno hladna v kočljivih situacijah-verjetno posledica službe? Nakladam. Dejansko ne poznam nobenega minusa.
-sploh se ne spomnim nič pametnega, če sem iskrena..."premalo" sodeluje? Zna biti hladno hladna v kočljivih situacijah-verjetno posledica službe? Nakladam. Dejansko ne poznam nobenega minusa.
The world is as you are.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
+ načelna, zanesljiva, skoraj vedno se strinjam z njenim mnjenjem, glas razuma, nekonfliktna in zelo prijetna, pa tudi iskrena ko je potrebno.
Pač friend material. Tip osebnosti, kakršne ponavadi tudi sama zbiram okrog sebe.
- mogoče ravno ta prizemljenost. Včasih je dobro biti tudi malo neumen in zaletav in poskusiti iti z glavo skozi zid. Ampak mogoče je tudi takšna, pa je pač me poznam dovolj dobro.
Pač friend material. Tip osebnosti, kakršne ponavadi tudi sama zbiram okrog sebe.
- mogoče ravno ta prizemljenost. Včasih je dobro biti tudi malo neumen in zaletav in poskusiti iti z glavo skozi zid. Ampak mogoče je tudi takšna, pa je pač me poznam dovolj dobro.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
+ kreativna, odlocna, ''pospravljeno podstresje'', ve kaj hoce
- mogoce malo prestroga (mam filing, da bi se te v zivo mal bala )
- mogoce malo prestroga (mam filing, da bi se te v zivo mal bala )
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
+ deluje prijazna, zabavna, zelo samostojna, nekonfliktna, na pozitiven način čustvena, se zdi taka direktna, iskrena
- verjetno, da jo hitro kej spravi iz tira al prizadene (niti ne poznam tolk, da bi lahko govorila, mislim, da je blo v starejših priznanjih kaj takšnega), obsedena s čistočo
- verjetno, da jo hitro kej spravi iz tira al prizadene (niti ne poznam tolk, da bi lahko govorila, mislim, da je blo v starejših priznanjih kaj takšnega), obsedena s čistočo
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]