Cosmo obdarovanje 2017
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
*se posipa s pepelom*
Dragi kozmobožiček entuziasti - končno so prispele dolgo pričakovane FOTKE!!!
Kakorkoli, doma me je pričakala velika škatla, sem kar debelo pogledala. Potem sem jo odprla in ven je padlo lično zavito darilce, paket domačih piškotov in voščilo
.

Sledilo je nervozno odpiranje darilca, v katerem so bile različne sladkarije in pocrtki, svečke, labela, žvečilni, lak za nohte in nogavice. Večina kosov je v uporabi, edino kofeta čakajo da jih nesem v službo
.

Kakorkoli - božička HVALA za darilce, zelo je praktično
Še enkrat se opravičujem, da sem objavila tako pozno, ampak najprej je nagajal shrani.si, potem pa me ni bilo doma 5 dni in je malo šlo mimo
.

Dragi kozmobožiček entuziasti - končno so prispele dolgo pričakovane FOTKE!!!
Kakorkoli, doma me je pričakala velika škatla, sem kar debelo pogledala. Potem sem jo odprla in ven je padlo lično zavito darilce, paket domačih piškotov in voščilo

Sledilo je nervozno odpiranje darilca, v katerem so bile različne sladkarije in pocrtki, svečke, labela, žvečilni, lak za nohte in nogavice. Večina kosov je v uporabi, edino kofeta čakajo da jih nesem v službo

Kakorkoli - božička HVALA za darilce, zelo je praktično

Še enkrat se opravičujem, da sem objavila tako pozno, ampak najprej je nagajal shrani.si, potem pa me ni bilo doma 5 dni in je malo šlo mimo

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jaz letos ocitno nisem bila dovolj pridna 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov