Cosmo meeting 3. junij 2016
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Zdravo,
ker je par ljudi izrazilo zeljo pa kakem Cosmo pivcu, predlagam, da se res dobimo kak vecer, zdaj ko bo bolj toplo
Vseeno pa bi - ce se strinjate - tokrat zadevo izpeljali malce drugace. V preteklosti je namrec kar nekaj ljudi reklo, da se vseeno ne bi kar tako kazali na 'javnem' mestu, ker nikoli ne vemo, kdo od neaktivnih clanov lahko pride malo snofljat naokoli Vsekakor bi tudi meni ustrezalo, da smo v vsaj kolikortoliko 'interni' grupci.
Pofockajte se clani, ki bi imeli interes priti. Glede vseh nadaljnjih stvari
(cas in kraj) bi se nato dogovorili preko ZS-jev. Kasneje se lahko naredi tudi facebook grupca za lazjo komunikacijo. Who's in?
Foč!
1) Saarijarvi
ker je par ljudi izrazilo zeljo pa kakem Cosmo pivcu, predlagam, da se res dobimo kak vecer, zdaj ko bo bolj toplo
Vseeno pa bi - ce se strinjate - tokrat zadevo izpeljali malce drugace. V preteklosti je namrec kar nekaj ljudi reklo, da se vseeno ne bi kar tako kazali na 'javnem' mestu, ker nikoli ne vemo, kdo od neaktivnih clanov lahko pride malo snofljat naokoli Vsekakor bi tudi meni ustrezalo, da smo v vsaj kolikortoliko 'interni' grupci.
Pofockajte se clani, ki bi imeli interes priti. Glede vseh nadaljnjih stvari
(cas in kraj) bi se nato dogovorili preko ZS-jev. Kasneje se lahko naredi tudi facebook grupca za lazjo komunikacijo. Who's in?
Foč!
1) Saarijarvi
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Aw yiss. Im in!
3. Evelyn
3. Evelyn
It was forever..but it didnt last long..
-
^Ce prides ti, jz ne pridem
.. sala mala
Mislim, da se od teh poznava samo jaz in Sarissima
.. sala mala
-
Tole bi bila ljubljanska edicija, jap
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pridem, če bo datum in čas ugoden. z mojim freelancerskim urnikom namreč težko kaj zatrdno rečem.
-
floribunda napisal/-a:pridem, če bo datum in čas ugoden. z mojim freelancerskim urnikom namreč težko kaj zatrdno rečem.
Freelensanje je pa ja samo za lenobe in delomrzneze!
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
saarijarvi napisal/-a:^Ce prides ti, jz ne pridem
.. sala mala
Jaz pa pridem lih, če on pride
Saj ne.. drugače bi prišla, če gre še kdo iz Maribora, ker mi ni sami za na vlak al pa kaj pa ful ne poznam Ljubljane
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov