Cosmo LanParty
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Sunshine` napisal/-a:McLarnovc - hahahaha, s kakšnimi igralkami imaš ti opravka?
Izkušnje pač...
Jst sm sicer bolj za dirkačine pa to, pa enkrat furamo rfactor prek neta in je bil tudi en deklič zdravn pa enih 10 tipov, pa čakamo na štartu, rdeče luči se palijo, una pa tam eni 3 vrsti gasa do daske pa v ene 3 komade pred sabo , valda so vsi spojlerji stran zleteli in tkoj štala, pol pa še vsi zadi nalet totalen....gremo vsi ven, pa vidš tko komentar v chat windowu "ej sori me je fant klicu po telefonu..."... Ja pa jebemu mater božjo no kje se je najdu lih zdej degen jedan....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Horus
- Horus
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ej kje bi pa naj blo to? pa to mormo verjetno svoje kište sabo privlečt pa tak dalje ne? kurc kak bi jaz to špilo samo mam bol malo časa....
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Horus
-
McLarnovc - Cosmofrik
To kar bodo oni igrali niso igrce.
Igrce maš tle:
http://www.miniclip.com/games/en/
tr00 g33k5 ne igrajo igrc....
Igrce maš tle:
http://www.miniclip.com/games/en/
tr00 g33k5 ne igrajo igrc....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Horus
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Horus napisal/-a:Hmmm, se eno osebo bomo nucali, ce bomo kaj ekipnega hotel. Sicer pa, a kdo ma mogoce kak vikend res na voljo, ali pa kaj taksnega, kjer bi lahko to izvedli, ali bomo res koco najemal za vikend?
Dioniz, kjerkol bomo ze najel, prevoz bomo ze zorganiziral. 2 avta pa ziher lahko nekje staknemo (enga jazst voluntiram xD). Kiste pa monitorje pa bo treba svoje ja. Sicer za take stare spile bo tud kak laptop cist dovolj. A cez vikende nimas nikol cajta?
Jaz ne vem, če je kdo iz Maribora ali okolice od vas drugače pa ni problem komp pa monitor vlačit. Jaz sem za, če se nardi ta vikend pa če ma kdo prevoz za posodit
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
McLarnovc - Cosmofrik
Horus napisal/-a:Ffs, tamala pa mahagonij se izogibata, McL se tud nekaj noce prjavt, ceprav je tudi sam 7r00 633K, kaj je zdaj to
Drgac pa delusional, igrce mas na facebooku. To, kar se gremo mi, je igrca lih tok k sah ali pa fuzbal Except da so ti spili le za odrasle, sah pa fuzbal pa tud za froce xD
Sicer pa lahk prides zraven za maserko karpalnih tunelov, tocilko gaziranih pijac in rezalko ze mrzlih pic xD
No ja tr00 g33k ravno nisem, me je že minilo... Ma ja, tega cod-a ne obvladam lih... Če bi se reklo, da se dobimo pa 2 dni in noči pred(i)rkavamo rfactor, raceON al pa kej takega sem pa takoj zraven... Tele razpaljotke me pa mal jebejo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]