cosmo horror

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 02. Nov. 2009 18:44

kinna napisal/-a:jst bom dans al pa jutra posnela en izsek, ki ga lahko kateri pošlem, da pač vidi kak pa kaj.. ideje lahko zbirate svoje...

MissBitch se zabavami in to ful. ampak akcija more bit... na kioncu se bomo vse smejale.. zaka pa bi mogle past z oblakov?? misliš da dejansko katera od nas pričakuje da bo prišo ˝film˝ na filmska platna?? pač zajebancija... (sicer pa morda me pa najde kakšen lovec na talente in bom postala *zvezda*-nikoli se ne ve)
:D
Liefde si še prehlajena?? drugače čimprej malo vn se mrzlega zraka nadihat!! :lach:

me veseli da se zabavate... :D saj zlo dobro vem, da s tega ne bo nikoli pravi film...ker tud osnovnih pogojev za to nima... upam, da se tudi ve zavedate, da nobena od vas ni naslednji kusturica (dan za primer samo zato, ker je približno z našega ozemlja, drugače se zlo dobro zavedam, da ne snema grozljivk...)

ne vem no, cewlotna zasnova mi deluje zlo osnovnošolsko... snemajmo grozljivko z mobilcem, pa niti poznamo se ne... juhuuuuu!!! :D a smo preveč pod vpilivom halloweena?? :D
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 02. Nov. 2009 18:50

niti nismo misle nekako resno posnet, ampak vsi vemo, da bo vse v konceptu grozlivke oz. komedije... priznam da se bom tud js smejala zravno in crkvala od smeha ko bom gledla... :lach: mislim, kdo se pa nebo... vse bo bol ko ne hecno, pač zabava, enkrat pol bomo meli ustvarjalci cosmo horror piknik, da spoznamo soigralce in ustvarjalce... če prebereš temo klepetanje boš ugotovila, ka se je dogajalo...začetek bo jochiejev, ostalo bomo pa že spacali neki skup... ne rabimo kvalitete, rabimo akcijo in smeh :rofl: ta pa definitivno bo :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Nov. 2009 20:30

MissBitch napisal/-a:saj zlo dobro vem, da s tega ne bo nikoli pravi film...ker tud osnovnih pogojev za to nima... upam, da se tudi ve zavedate, da nobena od vas ni naslednji kusturica (dan za primer samo zato, ker je približno z našega ozemlja, drugače se zlo dobro zavedam, da ne snema grozljivk...)

ne vem no, cewlotna zasnova mi deluje zlo osnovnošolsko... snemajmo grozljivko z mobilcem, pa niti poznamo se ne... juhuuuuu!!! :D a smo preveč pod vpilivom halloweena?? :D

Šit, uničla si mi upe, da bi film poslal na Sundance. Oh kako realistična in odrasla si.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Nov. 2009 20:50

MissBitch, kje pa piše, da ne gre za foro? Take it easy. :wink:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 02. Nov. 2009 21:14

Jochie napisal/-a:še en namig za najboljšo cosmo horror sceno....

uporabnica je na cosmoforumu, nekdo pride in ji vzame laptop oz. tako naštima računalnik, da ne more več na cosmo forum...

horror pravi... :D :D :D

hahahahh :rofl: :rofl: :rofl:
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 03. Nov. 2009 13:15

MissBitch napisal/-a:
kinna napisal/-a:jst bom dans al pa jutra posnela en izsek, ki ga lahko kateri pošlem, da pač vidi kak pa kaj.. ideje lahko zbirate svoje...

MissBitch se zabavami in to ful. ampak akcija more bit... na kioncu se bomo vse smejale.. zaka pa bi mogle past z oblakov?? misliš da dejansko katera od nas pričakuje da bo prišo ˝film˝ na filmska platna?? pač zajebancija... (sicer pa morda me pa najde kakšen lovec na talente in bom postala *zvezda*-nikoli se ne ve)
:D
Liefde si še prehlajena?? drugače čimprej malo vn se mrzlega zraka nadihat!! :lach:

me veseli da se zabavate... :D saj zlo dobro vem, da s tega ne bo nikoli pravi film...ker tud osnovnih pogojev za to nima... upam, da se tudi ve zavedate, da nobena od vas ni naslednji kusturica (dan za primer samo zato, ker je približno z našega ozemlja, drugače se zlo dobro zavedam, da ne snema grozljivk...)

Z mobilcem? :roll: Jst imam doma kamero pa sm mislila z njo posnet film :D

Z dej sm kr obupala :rofl:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Nov. 2009 13:27

En "horror" movie posnet na eni mladinski izmenjavi (en znanec bil tudi tam):

Meni je zabaven :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 03. Nov. 2009 13:33

To pa sploh ni horror :D

Komedija je...pa še muzika... :rofl:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Nov. 2009 13:35

Sej sem dala horror v narekovaje :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 03. Nov. 2009 13:49

Sej vem :D

Sam spet je zanimljiv na svoj način!
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 13. Nov. 2009 19:00

torej prijavlene smo:
1.kinna
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
5.Sessa
6.Tammy_De
7.Tynah
8.~NIA~
9.sončk

saj bi nehala pobirat prijave že prejšn petek, pa sm bla u banovcih :D no torej... prijavljanje se je končalo, mi upam da bomo vse posnele neki odbitega doma... prosim oglasite se mi kaj, da se zemnimo do kdaj naj bi blo vse skupi končano... pa se domenimo... lahko mi na zs tud napišete msn al pa kaj podobnega, da bomo lažje kontaktirali... vsaka pa naj posname filmček v dolžini do 5 minut... lahko je tudi malo daljši, ampak za začetek naj bo nekaj takega, za kakšen večji projekt pa se lahko zmenimo, ko posnamemo tega... in ja seveda, ob premieri se moramo dobit nekje in zapit :D
jan1997
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a jan1997 » 31. Mar. 2010 12:03

Zdravo!!!

Jaz in moji prijatelji bomo tudi snemali film. Zanima me če si pripravljena
primerjati filme? Kateri je boljši. Mi ga bomo snemali med poletnimi počitnicami.

Sporoči če se strinjate :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov