cosmo horror
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
1.kinna
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
5.Sessa
6.Tammy_De
7.Tynah
8.~NIA~
9.sončk
Pri snemanju pazite, da nebote posnele koga, ki si to nebi želo. Da nebo kaj narobe, in da nam nebo kdo z problemi probleme delo... Takole omejimo vse skupaj do vključno 6. novembra.. Do takrat naj se zbirajo ideje in soigralke/igralci. Js bom nato napisala vse skupaj, čas vsakega posnetka in podobno, nato pa bomo skupaj izbrale datum, ko se more vse skupaj poslat do mene (oz osebe, ki bo montirala..) Michael mi je tud oblubo pomoč pri montaži, tak da folk se zbira.
Lp
2.Libido
3.Leifde
4.Seyfullah
5.Sessa
6.Tammy_De
7.Tynah
8.~NIA~
9.sončk
Pri snemanju pazite, da nebote posnele koga, ki si to nebi želo. Da nebo kaj narobe, in da nam nebo kdo z problemi probleme delo... Takole omejimo vse skupaj do vključno 6. novembra.. Do takrat naj se zbirajo ideje in soigralke/igralci. Js bom nato napisala vse skupaj, čas vsakega posnetka in podobno, nato pa bomo skupaj izbrale datum, ko se more vse skupaj poslat do mene (oz osebe, ki bo montirala..) Michael mi je tud oblubo pomoč pri montaži, tak da folk se zbira.
Lp
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
da se ne bo kakšen psihopat našel, ki bo začel cosmo uporabnice pobivat po vašem scenariju
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Ha ha ha jst se bom zdej uscala od smeha Jochie bo bil fant katerega bomo na koncu ubile ...Sory ampak eden mora bit negativec v filmu!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
jst bom dans al pa jutra posnela en izsek, ki ga lahko kateri pošlem, da pač vidi kak pa kaj.. ideje lahko zbirate svoje...
MissBitch se zabavami in to ful. ampak akcija more bit... na kioncu se bomo vse smejale.. zaka pa bi mogle past z oblakov?? misliš da dejansko katera od nas pričakuje da bo prišo ˝film˝ na filmska platna?? pač zajebancija... (sicer pa morda me pa najde kakšen lovec na talente in bom postala *zvezda*-nikoli se ne ve)
Liefde si še prehlajena?? drugače čimprej malo vn se mrzlega zraka nadihat!!
MissBitch se zabavami in to ful. ampak akcija more bit... na kioncu se bomo vse smejale.. zaka pa bi mogle past z oblakov?? misliš da dejansko katera od nas pričakuje da bo prišo ˝film˝ na filmska platna?? pač zajebancija... (sicer pa morda me pa najde kakšen lovec na talente in bom postala *zvezda*-nikoli se ne ve)
Liefde si še prehlajena?? drugače čimprej malo vn se mrzlega zraka nadihat!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov