Brezplačniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Kaj mislite o tovrstnih časopisih in revijah?
Prejšnji teden sem parkrat vzela Žurnal24, pa mi je precej beden ... na nivoju Slovenskih novic. Resnim dnevnikom zaradi tega ne bo padla naklada.
Berem edino Buklo, ki jo vsak mesec komaj čakam, da izide.
Prejšnji teden sem parkrat vzela Žurnal24, pa mi je precej beden ... na nivoju Slovenskih novic. Resnim dnevnikom zaradi tega ne bo padla naklada.
Berem edino Buklo, ki jo vsak mesec komaj čakam, da izide.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Jaz si vsaki mesec kupujem revijo Lepa in zdrava in pa Cosmoja, drugo pa me niti tak ne pritegne. Slovenskih novic pa sploh nimam rada saj samo o katastrofah in tragedijah pisejo, ze na prvi strani. Buklo pa ne poznam pa rada se seveda kupim krizanke za mlade
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz sem skoz jemala MojTrener, pa sem se raje naročila, da ga dobim lepo domov.
Drugače sem vzela enkrat, ko sem nekje čakala, tud City Magazine ali nekaj takega, pa mi ni bil tolko simpatičen, ker je blo ful vsega na kupu, pa dokaj nepraktičen format.
Kaj pa je Bukla in kje se jo da dobit? (predvidevam da o knjigah..?)
Drugače sem vzela enkrat, ko sem nekje čakala, tud City Magazine ali nekaj takega, pa mi ni bil tolko simpatičen, ker je blo ful vsega na kupu, pa dokaj nepraktičen format.
Kaj pa je Bukla in kje se jo da dobit? (predvidevam da o knjigah..?)
Houd de wereld tegen
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
men pa niso tak slabi toti časopisi, so pač zastojn, valda da se noben nebo preveč trudo da bo lepo zgledav pa da bo vse not pisalo...
sam je pa fajn če nimaš kaj za delat(npr na faxu) pa to mal gledaš, včasih so še kake pametne reklame not, al pa piše kaj kje dogaja ko mogoče nebi nikjer drugje prebrav..
osebno se mi zdi škoda keša za časopise, sej maš pa vse na internetu..novice so pa tak po tvju tud...
sam slovenske novice-to pa res za nikam ni..kuj neka pišejo, nevejo ki še naj najdejo kaj za objavit..naslovi so taki bedni da ti je slabo ko vidiš..pa skor v vsaki št. prebereš neko opravičilo urednika, da so se pač prejšnič neka zmotli al pa zmisli..lol..nevem kak je un lah moje stare nasrav da so se šli naročit na tot drek...
prej smo meli nedeljskega pa je 3x bol fajni, pa izde 1x na tedn pa not isto piše ko v novicah čeprav so vsaki dan...
sam je pa fajn če nimaš kaj za delat(npr na faxu) pa to mal gledaš, včasih so še kake pametne reklame not, al pa piše kaj kje dogaja ko mogoče nebi nikjer drugje prebrav..
osebno se mi zdi škoda keša za časopise, sej maš pa vse na internetu..novice so pa tak po tvju tud...
sam slovenske novice-to pa res za nikam ni..kuj neka pišejo, nevejo ki še naj najdejo kaj za objavit..naslovi so taki bedni da ti je slabo ko vidiš..pa skor v vsaki št. prebereš neko opravičilo urednika, da so se pač prejšnič neka zmotli al pa zmisli..lol..nevem kak je un lah moje stare nasrav da so se šli naročit na tot drek...
prej smo meli nedeljskega pa je 3x bol fajni, pa izde 1x na tedn pa not isto piše ko v novicah čeprav so vsaki dan...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Men je vredu Zurnal zato, ker je notr sudoku in ga lohk resujem, ce mi je dolgcas. Drugac pa Zurnal samo preletim.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
men sta kul prezplačnika Dobro jutro Ljubljana in Žurnal(ta ki izide v petek).oba brezplačnika vsebujeta kratke in jedrnate članke, povzameta bistvo, ne nabijata, poleg tega pa so notr vedno zanimivi in tisti res taproblematični članki, ob katerih se tudi marsikdo lahko zamisli.In predvsem največji plus je to, da ne nabijajo dvsjt strani o politiki tko kot npr. Delo&Dnevnik.raje preberem, kej zanimivejšega, kakšen problem, kot pa dolgovezenje politikov in tralala.
City magazin je pa tud še kar, sam mi nima kakšnih pretirano zanimivih člankov notr.
City magazin je pa tud še kar, sam mi nima kakšnih pretirano zanimivih člankov notr.
- *SunnyRose*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2007
Jaz sem letos zasledila te časopise & revije:
Dobro jutro (kar ok...notri se vedno najde nekaj zanimivega)
Žurnal24 (se vidi, da je zastonj )
City Magazine (ogromno reklam, a med vsem balastom se skrivajo zanimive informacije)
In city (zanimivo branje, a je le na določenih mestih..:S)
Bukla (super za knjižne molje)
Premiera (kino pač;))
In city sem opazila samo v centru Ljubljane, po celi Sloveniji pa imajo City Magazine... Tko izveš kaj je novega...Različni pomembni dogodki,zanimivosti, potovanja, ... Skratka: je čist OK za dolgočasno uro zgodovine.
Dobro jutro (kar ok...notri se vedno najde nekaj zanimivega)
Žurnal24 (se vidi, da je zastonj )
City Magazine (ogromno reklam, a med vsem balastom se skrivajo zanimive informacije)
In city (zanimivo branje, a je le na določenih mestih..:S)
Bukla (super za knjižne molje)
Premiera (kino pač;))
In city sem opazila samo v centru Ljubljane, po celi Sloveniji pa imajo City Magazine... Tko izveš kaj je novega...Različni pomembni dogodki,zanimivosti, potovanja, ... Skratka: je čist OK za dolgočasno uro zgodovine.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
se vprasam od kje financiranje brezplacnika zurnal24, ker ta je ama res povsod. bilokam se v toti ljubljani obrnes tam ga najdes. bodisi na poti na fax, na trolo... povsod. pred trolo, na troli, pred faxom, pred stacuno.. da pa to ni dovolj ti ga pa še dečko sredi mesta ali nekje ob potki v taki beli zurnal24 palerini deli naokoli. vzames, prelistas, vrzeš proc. pač kot so ze dekleta pred mano omenila. papir za cickecacke na faxu med dolgčasnimi predavanji
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov