brez česa vam ni živeti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Brez mojga lubeka (jaoo znorela bi pomoje), brez mobitela, moje muc Pike, čokolade, Red bulla pa interneta pa še kej bi se našlo sam se trenutno ne spomnem
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Meni ni živeti brez narave, glasbe in najbližjih (družina, prijatelji, fant)...
Worship me or walk away.
-
taššek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
* Brez konjev. ( ni šans )
* Brez prijateljic ( seveda res tistih ki so prijateljice )
* Trenutno še rabim mami in atija. ( čeprau jidva bolj malo vidim brez njijudveh ne gre )
* Nebi mogla živet brez svoje labele
* Brez glasbe
* brez živali
* brez telefona
* In seveda nebi mogla živet brez vode. in hrane
* Brez prijateljic ( seveda res tistih ki so prijateljice )
* Trenutno še rabim mami in atija. ( čeprau jidva bolj malo vidim brez njijudveh ne gre )
* Nebi mogla živet brez svoje labele
* Brez glasbe
* brez živali
* brez telefona
* In seveda nebi mogla živet brez vode. in hrane
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
itak da imam rada prijatle, fanta, starše, ampak če koga zgubiš definitivno ne moreš še kar umret zaradi tega... življenje gre naprej ali kako že pravijo. Sicer pa če se ne spuščamo v take podrobnosti ap bi definitivno bila pri meni čokolada tista brez katere "ne bi mogla živeti"
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Foxy-lady napisal/-a:Brez krompirja mi ziveti ni...
Sam res...
Jst si ne predstavljam življenja brez:
~ fanta
~ glasbe (oboe) + plesa
~ frendov
~ jezikov (predvsem fra)
~ mobitela
~ ČOKOLADE
~ fešt
~ šopinga
~ sončka (ITAK)
~ tuša
itd itd
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Definitiuno brez hrane, vode in lufta.
Ostalo pa zasedajo moji najbližji ljudje + živale (par osebic in dve živalci), najljubši športi (wake, snow, surf, bajk, fitnes, plavanje), poletje (in use kar pride z njim), sonči (delujem na sončno energijo), morje (moje, moje), gliser (in nautika na sploh), autoček (rada mam mojo malo lupinco), muska (vedno in pousod), fotič (uživam u ustvarjanju spominou), japček (brez njega pač ne gre), pripomočki za umetniško ustvarjanje (rada pišem, rišem, rezljam, limam, oblikujem, ...), kinder jajci (ena mala obsesija), cunjice in dodatki (še ena mal večja obsesija), maska za lase (žou brez nje več ne gre), mleko za telo (se trudm oddoužit koži za use kar prestaja), male nepotrebne, ampak luštne drobnarije, k mi (po)lepšajo dan, ...
Ostalo pa zasedajo moji najbližji ljudje + živale (par osebic in dve živalci), najljubši športi (wake, snow, surf, bajk, fitnes, plavanje), poletje (in use kar pride z njim), sonči (delujem na sončno energijo), morje (moje, moje), gliser (in nautika na sploh), autoček (rada mam mojo malo lupinco), muska (vedno in pousod), fotič (uživam u ustvarjanju spominou), japček (brez njega pač ne gre), pripomočki za umetniško ustvarjanje (rada pišem, rišem, rezljam, limam, oblikujem, ...), kinder jajci (ena mala obsesija), cunjice in dodatki (še ena mal večja obsesija), maska za lase (žou brez nje več ne gre), mleko za telo (se trudm oddoužit koži za use kar prestaja), male nepotrebne, ampak luštne drobnarije, k mi (po)lepšajo dan, ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
- brez moje lubane psičke (vem, da če se ji kdaj kaj zgodi da bom vendar kar umrla sama od žalosti... res mi veliko pomeni, ker je vedno ob meni ko sem sama, me vedno posluša, z mano deli srečne in žalostne trenutke itd.)
- brez šole (verjetno malo čudno marsikdo pogleda ampak vseeno... šola je ustanova v kateri sem in še bom preživela velik del mojega življenja in v njej je veliko mojih prijateljev in mi je popolnoma jasno, da če ne bi bilo šole ne bi teh prijateljev/ic nikoli spoznala)
- brez športna (ne predstavljam si kakšna bi bila če se ne bi ukvarjala s športom in sploh si ne morem in si nočem predstavljati kakšni bi bili vsi ljudje)
te tri stvari mislim da so mi najpomembnejše pozneje pa še valda pride družina, računalnik, tv...
- brez šole (verjetno malo čudno marsikdo pogleda ampak vseeno... šola je ustanova v kateri sem in še bom preživela velik del mojega življenja in v njej je veliko mojih prijateljev in mi je popolnoma jasno, da če ne bi bilo šole ne bi teh prijateljev/ic nikoli spoznala)
- brez športna (ne predstavljam si kakšna bi bila če se ne bi ukvarjala s športom in sploh si ne morem in si nočem predstavljati kakšni bi bili vsi ljudje)
te tri stvari mislim da so mi najpomembnejše pozneje pa še valda pride družina, računalnik, tv...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
× prijatelji
× glasba
× cigareti
× mobitel
× fotoaparat!!!
× internet (kje bom pol novice brala? )
× živali
× tunina pašteta
× polna omara majc
× otroci!!
evo, brez teh stvari jst ne bi mogla živet ... (ok, mogoče bi se brez nekaterih še dalo potrpet .. ampak preden bi se navadla da jih ni več, bi fasala živčnega )
× glasba
× cigareti
× mobitel
× fotoaparat!!!
× internet (kje bom pol novice brala? )
× živali
× tunina pašteta
× polna omara majc
× otroci!!
evo, brez teh stvari jst ne bi mogla živet ... (ok, mogoče bi se brez nekaterih še dalo potrpet .. ampak preden bi se navadla da jih ni več, bi fasala živčnega )
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov