Brce v mednožje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
kikyca napisal/-a:Meni se to vse skupaj sliši precej najstniško. Tud sama ne poznam, niti sem slišala kdaj da bi katera kerga v mednožje al kamorkoli drugam brcnila. Sem bila že prevarana in nisem čutla potrebe po kakem brcanju ali klofotanju, sva rešila z normalnim pogovorom in zaključila zadevo kot se spodobi. Očitno so nekatere mal bolj nasilne narave.
Primeri, ki jih omenjam, so ženske 25+...
-
saarijarvi napisal/-a:In potem ima ubogi tip v kakąnem lokalu samo dve ąansi...pusti ľenske pri miru (potem velja za geja, debila, impotentneľa) ali pa se ukvarja z njimi, pri čemer hodi po tanki liniji med uspehom in bolečim stiskom jajc...
Ma v kaksne lokale eni zahajate? Povprecen Janez najverjetneje redko naleti na taksne ekstremne odzive zensk (vsaj jaz nisem se NIKOLI slisala da bi kak od mojih kolegov fasal filmsko brco/samar/pijaco v obraz, samo zato ker je ogovoril punco).. Tako da res premisli, ali nimas mogoce sam ekstremno slabega pristopa do zensk. Pomisli kaj bi lahko bilo tisto, kar delas narobe in zacni delat sam pri sebi, pa se ti bo svet takoj zdel za piko lepsi. Ce bos pa ze po defaultu za vse krivil zenske, druzbo in cel planet pa.. jah bog ti pomagaj.
Mogoče nisem bil jasen...zaenkrat me ni še nobena ni fizično napadla, kakšen pristop so imele žrtve, pa ne vem, ker poznam samo obe napadalki, vem pa, da je takih primerov še več...
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Cemu potem sploh tale tema? Se vsi strinjamo, da so taksni osebki kot si jih opisal bolj izjema, kot pravilo in da taksno obnasanje ni sprejemljivo - neglede na spol.
-
Zaradi tega, ker sem ugotovil, da očitno obstaja kar nekaj žensk, ki brcnejo tipa v jajca, pa sem skušal ugotoviti, kako razširjen je ta pojav in kaj vodi take nasilnice.
A bi smel po tvoje to temo odpreti samo nekdo, ki si trenutno hladi mednožje z ledom?
In, ti si že kdaj?
A bi smel po tvoje to temo odpreti samo nekdo, ki si trenutno hladi mednožje z ledom?
In, ti si že kdaj?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nope
zdej bom itak delezna komentarja, da ocitno nisem material za slatanje
Ampak resno, tip ki v vsakem stavku isce nek 'napad' nase in se takoj zacne na vse pretege branit ima hude tezave s samozavestjo. Ni cudno, da potem oddaja taksno energijo Le ta pa povprecni deklini ni prevec atraktivna.
Ampak resno, tip ki v vsakem stavku isce nek 'napad' nase in se takoj zacne na vse pretege branit ima hude tezave s samozavestjo. Ni cudno, da potem oddaja taksno energijo Le ta pa povprecni deklini ni prevec atraktivna.
- panči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2010
Jp, če vidim, da ima tip velke jajce, to storim še z večjim veseljem. Mi je prišlo v navado, da tipe spoznavam z grabljenjem njihovih družinskih draguljev. Če s tipom ne ugotovim, če je samec dober za razplod, mu slečem hlače in, če ima tip kakšen primanjkljaj, mu z brco v mednožje recem 'arrividerci Hans'. Pa očigledno nisem edina.
- panči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2010
Jp, če vidim, da ima tip velke jajce, to storim še z večjim veseljem. Mi je prišlo v navado, da tipe spoznavam z grabljenjem njihovih družinskih draguljev. Če s tipom ne ugotovim, če je samec dober za razplod, mu slečem hlače in, če ima tip kakšen primanjkljaj, mu z brco v mednožje recem 'arrividerci Hans'. Pa očigledno nisem edina.
-
saarijarvi napisal/-a:Nope
ne poznam te, zato težko sodim, kakšen material si...kaj je atraktivno povprečni deklini, ne vem, je pa tako, da povprečnih deklin niti ne opazim, kaj šele, da bi jih želel šlatati.
panči, haha, zelo smešno.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
saarijarvi napisal/-a:Ma v kaksne lokale eni zahajate?
To se js zmer sprašujem, kam to en folk hodi. Isto za babe, ko čuješ jih pol kak komentirajo svoj saturday night out pohod ''omagad, vsakič ko grem ven me 100 tipov po riti šlata.'' Ja kam pa hodiš? Ne vem, nekam na balanci ko je franci.... Okej ne vem ki to je, sam že kr vidim slikovit oris folka ki taj not zahaja. (True story).
Tam ko zahajam js, so vljudni tipi ko ti namest da te prime za rit, prisede k mizi pa ti reče da si eni kul znani osebi podobn. Pa se ne rabimo tepit (tud če reče za babo ki mi ni najbolj všeč).
Za klavzulo pa, ne nisn še nikol tipa v mednožje, tud ne bom, vsaj zaradi takih banalnih razlogov ne. Otipavanje/teženje se ignorira, IMHO najučinkoviteje. Z nekim sikanjem sam podpihneš zadevo. Drugo je, če bi se šlo za kak napad kjer bi mi res želel škodovat, pa bi to bla edina rešitev da ga onesposobim, da se rešim.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Tearjerker napisal/-a:Otipavanje/teženje se ignorira, IMHO najučinkoviteje.
true story. samo proč človek pogleda in se napoti v nasprotno stran in je problem v večini primerov rešen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov