Brce v mednožje

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že udarile koga v mednožje?

Da
3
21%
Ne
11
79%
Skupaj glasov : 14

Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 19. Avg. 2013 15:04

kikyca napisal/-a:Meni se to vse skupaj sliši precej najstniško. Tud sama ne poznam, niti sem slišala kdaj da bi katera kerga v mednožje al kamorkoli drugam brcnila. Sem bila že prevarana in nisem čutla potrebe po kakem brcanju ali klofotanju, sva rešila z normalnim pogovorom in zaključila zadevo kot se spodobi. Očitno so nekatere mal bolj nasilne narave.

Primeri, ki jih omenjam, so ženske 25+...
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 19. Avg. 2013 15:06

saarijarvi napisal/-a:
In potem ima ubogi tip v kakąnem lokalu samo dve ąansi...pusti ľenske pri miru (potem velja za geja, debila, impotentneľa) ali pa se ukvarja z njimi, pri čemer hodi po tanki liniji med uspehom in bolečim stiskom jajc...

Ma v kaksne lokale eni zahajate? Povprecen Janez najverjetneje redko naleti na taksne ekstremne odzive zensk (vsaj jaz nisem se NIKOLI slisala da bi kak od mojih kolegov fasal filmsko brco/samar/pijaco v obraz, samo zato ker je ogovoril punco).. Tako da res premisli, ali nimas mogoce sam ekstremno slabega pristopa do zensk. ;) Pomisli kaj bi lahko bilo tisto, kar delas narobe in zacni delat sam pri sebi, pa se ti bo svet takoj zdel za piko lepsi. Ce bos pa ze po defaultu za vse krivil zenske, druzbo in cel planet pa.. jah bog ti pomagaj.

Mogoče nisem bil jasen...zaenkrat me ni še nobena ni fizično napadla, kakšen pristop so imele žrtve, pa ne vem, ker poznam samo obe napadalki, vem pa, da je takih primerov še več...
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 19. Avg. 2013 15:19

Cemu potem sploh tale tema? :) Se vsi strinjamo, da so taksni osebki kot si jih opisal bolj izjema, kot pravilo in da taksno obnasanje ni sprejemljivo - neglede na spol.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 19. Avg. 2013 15:27

Zaradi tega, ker sem ugotovil, da očitno obstaja kar nekaj žensk, ki brcnejo tipa v jajca, pa sem skušal ugotoviti, kako razširjen je ta pojav in kaj vodi take nasilnice.

A bi smel po tvoje to temo odpreti samo nekdo, ki si trenutno hladi mednožje z ledom? :razz:

In, ti si že kdaj?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 19. Avg. 2013 15:37

Nope :P

zdej bom itak delezna komentarja, da ocitno nisem material za slatanje :cry:

Ampak resno, tip ki v vsakem stavku isce nek 'napad' nase in se takoj zacne na vse pretege branit ima hude tezave s samozavestjo. Ni cudno, da potem oddaja taksno energijo :wink: Le ta pa povprecni deklini ni prevec atraktivna.
panči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a panči » 19. Avg. 2013 15:48

Jp, če vidim, da ima tip velke jajce, to storim še z večjim veseljem. Mi je prišlo v navado, da tipe spoznavam z grabljenjem njihovih družinskih draguljev. Če s tipom ne ugotovim, če je samec dober za razplod, mu slečem hlače in, če ima tip kakšen primanjkljaj, mu z brco v mednožje recem 'arrividerci Hans'. Pa očigledno nisem edina.
panči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a panči » 19. Avg. 2013 15:51

Jp, če vidim, da ima tip velke jajce, to storim še z večjim veseljem. Mi je prišlo v navado, da tipe spoznavam z grabljenjem njihovih družinskih draguljev. Če s tipom ne ugotovim, če je samec dober za razplod, mu slečem hlače in, če ima tip kakšen primanjkljaj, mu z brco v mednožje recem 'arrividerci Hans'. Pa očigledno nisem edina.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 19. Avg. 2013 16:07

saarijarvi napisal/-a:Nope :P

zdej bom itak delezna komentarja, da ocitno nisem material za slatanje :cry:

Ampak resno, tip ki v vsakem stavku isce nek 'napad' nase in se takoj zacne na vse pretege branit ima hude tezave s samozavestjo. Ni cudno, da potem oddaja taksno energijo :wink: Le ta pa povprecni deklini ni prevec atraktivna.

ne poznam te, zato težko sodim, kakšen material si...kaj je atraktivno povprečni deklini, ne vem, je pa tako, da povprečnih deklin niti ne opazim, kaj šele, da bi jih želel šlatati.

panči, haha, zelo smešno.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 19. Avg. 2013 16:12

Imo bi picatinny nucal se kaksno brco v mednozje, da nebi odpiral takih bednih tem.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 19. Avg. 2013 16:20

wasd napisal/-a:Imo bi picatinny nucal se kaksno brco v mednozje, da nebi odpiral takih bednih tem.

za razliko od tebe še nimam takih izkušenj :razz:

odpri kakšno manj bedno temo, pa bomo še tam kakšno rekli :D
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 19. Avg. 2013 16:46

Za razliko od tebe, se ne obremenjujem z zadevami, kot so koliko moskih je zenska ze brcnila v mednozje, in odpiranjem topicov o le-teh.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 19. Avg. 2013 19:50

saarijarvi napisal/-a:Ma v kaksne lokale eni zahajate?

To se js zmer sprašujem, kam to en folk hodi. Isto za babe, ko čuješ jih pol kak komentirajo svoj saturday night out pohod ''omagad, vsakič ko grem ven me 100 tipov po riti šlata.'' Ja kam pa hodiš? Ne vem, nekam na balanci ko je franci.... Okej ne vem ki to je, sam že kr vidim slikovit oris folka ki taj not zahaja. (True story).

Tam ko zahajam js, so vljudni tipi ko ti namest da te prime za rit, prisede k mizi pa ti reče da si eni kul znani osebi podobn. Pa se ne rabimo tepit (tud če reče za babo ki mi ni najbolj všeč). :)

Za klavzulo pa, ne nisn še nikol tipa v mednožje, tud ne bom, vsaj zaradi takih banalnih razlogov ne. Otipavanje/teženje se ignorira, IMHO najučinkoviteje. Z nekim sikanjem sam podpihneš zadevo. Drugo je, če bi se šlo za kak napad kjer bi mi res želel škodovat, pa bi to bla edina rešitev da ga onesposobim, da se rešim.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 19. Avg. 2013 20:07

NIsem še prejel tega "darila", ker sem prijazen dečko :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Avg. 2013 20:46

Tearjerker napisal/-a:Otipavanje/teženje se ignorira, IMHO najučinkoviteje.

true story. samo proč človek pogleda in se napoti v nasprotno stran in je problem v večini primerov rešen.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 19. Avg. 2013 23:53

wasd napisal/-a:Imo bi picatinny nucal se kaksno brco v mednozje, da nebi odpiral takih bednih tem.

Moja misel, ko sem prvič počekirala to temo :D

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov