Bog.. je to vse res ali samo legenda?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Jan. 2013 12:04

DangerRoss napisal/-a:
claire napisal/-a: me zanima če v jupiter verjameš, glede na to, da ga nikoli ne boš videla. ali si prepričana da antarktika obstaja? saj je še nisi videla..

zdaj me nekaj resno zanima: a verjameš samo v tisto, kar vidiš?

a te? ;)

itak, da ne. po tej "magični ideologiji" ne bi verjela niti v svoj obstoj do tretjega leta starosti, niti v kenguruja, niti v atome, niti v jupiter.

(sploh je tule brezveze reči dalje plesti, ker jaz se nikjer ne opredeljujem ZA/PROTI boga, ZA/PROTI njegov obstoj, niti se nisem s tem namenom takrat (uh nazaj) vtaknila v to razpravo ker se mi zdi razpredati o obstoju boga strašansko dolgočasno.
jaz sem - o đizs, še zadnjič, res - govorila o bibliji kot o literarnem delu! - for goods sake!!!- (ironija :) . torej ne razumem, zakaj ljudje ne verjamejo, da je biblija nastala takrat in takrat, da so mnogi opisani dogodki resnični, da so mnoge osebe, ki nastopajo v zgodbah dejansko obstajale, da... da... da... zakaj bolj verjameš v obstoj jupitra kot v to, da je biblija do neke mere zgodovinski dokument? ker so fiziki pametneši od biblicistov? ker daješ prednosti znanosti pred družboslovjem? no, to je bil moj point. to je to.)

(m., d., h., e. - če bo irc kaj laufal veste kje me najdete!)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
DangerRoss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DangerRoss » 11. Jan. 2013 13:25

me je ja. in mi je odgovor všeč :P

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov